Oprava prasklého plaště

rozměry, rozteče šroubů, atd.

Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo

Zpráva
Autor
LADAK28

Oprava prasklého plaště

#1 Nový příspěvek od LADAK28 »

Nemáte někdo zkušenost s opravou trhliny v plášti,jestli by to nešlo něčim zalepit nebo něco?Vezl jes pláštˇdo servisu na zavaření nechcou to dělat,že by nato nedali záruku. :help:
Přílohy
DSCF2615.JPG

jano
Kontaktovat uživatele:

Re: Oprava prasklého plaště

#2 Nový příspěvek od jano »

Pokial to nie je na bočnici, nie je to až tak smrtelné. Mal som doslova vytrhané šípy, že bolo vidieť vzdušnicu (RS 09). Do pláštu som vložil celoobvodovú vložku s dopravného pásu (hr. cca 4mm, asi teflón) a drží to. Oprava pláštu vulkanizovaním je cca 40€ a samozrejme bez záruky...

vasek775

#3 Nový příspěvek od vasek775 »

ja jsem kdysi davno když ješte slo zabijet hovězí doma nacoubal s zadním kolem na roh dira jak krava a vařili mi to v pneu servisu ted uz jsem na zaplate a traktor trochu skáče ale uz je to varený tak 10 let
Mám Zetor 6211,6718 ,nakladač Mikrus, vlek 8tuna,Fabia 1,2tsi a ted Oktavia III DSG kolka gladiator X450L a dalsi bordel co překáží u baráku

MILDAZETOR

#4 Nový příspěvek od MILDAZETOR »

Něco podobného mě zavařil v pneuservisu pán v Židlochovicích a drží to na kultyvačním kole. Né každý pneuservis to však dělá. Chce to asi obvolat a pozeptat se. Většina ti však řekne kup si novej, nemá to cenu, ale určitě se ještě najde zepár starých mistrů co ti to opraví, jen je najít. Hodně štěstí při hledání. Já na to zavaření narazil asi v 15.pneuservisu co jsem obvolával. 8)

jano
Kontaktovat uživatele:

#5 Nový příspěvek od jano »

Robí to už málo ktorý servis. Ale pokial plášt nie je vyložene nový, tak by som to podložil, Ale ak bude diera príliš veľká tak to asi nepomôže, ani zavariť. Ale stalo sa, že oprava stála skoro ako nové (oprava trvala skoro pol roka a ceny pneumatík išli vtedy na dvojnásob)a nevydržalo to nič. Ak je však plášt starý nebudú ho chcieť vulkanizovať....

LADAK28

#6 Nový příspěvek od LADAK28 »

plaštˇneni novej,ale vzorek ještě ujde,mám takhle prasklej už druhej.Výrobce je Pneumat,nevim jestli je to horši kvalita výroby bo co.RS na zimu najíždim na fošny a ještě vypodkládám.Koupil jsem continentálku je to asi 2 roky drží a má i lepší vzorek,ale tedˇuž ho nemužu nikde najit,jestli se už nevyrábí?Když bych kupoval nový tak aby byly stejny.
Přílohy
pláště 001.JPG

vasek775

#7 Nový příspěvek od vasek775 »

plas na RS byl na aukru sice ne sip ale byl za litr
Mám Zetor 6211,6718 ,nakladač Mikrus, vlek 8tuna,Fabia 1,2tsi a ted Oktavia III DSG kolka gladiator X450L a dalsi bordel co překáží u baráku

jano
Kontaktovat uživatele:

#8 Nový příspěvek od jano »

funglovka 3676 Kč s DPH od f. Cultor. Takže žiadna hrúza :-/

ota

#9 Nový příspěvek od ota »

Jednou jsem dělal znímímu něco na soustruhu. On potom chtěl platit. Ale domluvili jsme se, že mi vezme ke známímu plášť 10/15,3 zavařit ke jeho známímu. Měl jsem ho ale řízlej z boku. Tak 8 cm díra. Odvezl a přivezl ho zavařenej. Je to aspoň pět let co mi to zavařili. Když bys na to kouknul, tak nenajdeš kde to je zavařený. Dal si s tím záležet. Holt známej známímu. Je to uplně super udělaný. Ale povídal, že takhle mezi vzorkem to jde blbě. Nevím, zkus se poptat okolo, jestli to někde dělají. Tady snad jen dva pneuservisy. V tom jednom dá zevnitř takovou velkou nalepovací záplatu. Očistí, obrousí namastí spešl lepidlem a nalípne záplatu. Uhladí nechá vytuhnout, nasadí na disk a už se jede! A drží to. Kámoš měl takhle opravíno a sjezdil vzorek a vydrželo to po celou dobu.

Pavel

#10 Nový příspěvek od Pavel »

chceto videt my varime prurazi ale zalezi jak je to rizli de oto aby te to neprislo jak pulka noviho jestli je rizla tak byto mohlo jit ale jestli to je prolezenina nebo propuchrele tak nevim to sou vcudu platna

sychrovak

Proříznutá nová guma,vyplatí se oprava?

#11 Nový příspěvek od sychrovak »

Ahoj mám možnost koupit na supra nové mitasky za poloviční cenu,ale jsou ,každá řízlá ale né přes plátna.Vyplatí se to??a kde se to dá opravit???MB ,LB???
Dík za info
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

Pavel

Re: Proříznutá nová guma,vyplatí se oprava?

#12 Nový příspěvek od Pavel »

posli fotku my opravujeme prozizli nebo prurazi plastu a mas to kousek jezdej knam kluci z loukovce

sychrovak

#13 Nový příspěvek od sychrovak »

Jeto proříznuté cca 4 cm,kazdá.Kolik ta oprava může stát??

sychrovak

#14 Nový příspěvek od sychrovak »

Prej to je opravený hned tak nevím ............v sobotu jedu pro ty gumy za 7 tisíc obě.Snad nedělám volovinu.

Pavel

#15 Nový příspěvek od Pavel »

zalezi kde jeto rizli jestli v behounu neni problem jestli u patky jeto horsi my bud prurazi lepime nebo varime za tepla dystak se ozvi dohod bych ti to masto knam asitak 20 km hlavne to nepodkladej jak to nekdo dela prodre ti to dusi a skuba se zvetsi

Odpovědět

Zpět na „Kola a pneu“