Malotraktor GUTBROD

Holder, Fendt, Hanomag, Porsche, Itma, Fiat, NewHoland, Valtra,...

Moderátor: DYK

Odpovědět
Zpráva
Autor
HAD

Malotraktor GUTBROD

#1 Nový příspěvek od HAD »

Prodám tento malotraktor tovární výroby,něco jako naše MINI 070,motor 4takt,ten má prý vyklechtaný karbec,a kvůli volným silentblokům se přehlcoval,proto minulý majitel chtěl nahradit motor dvoutaktem z drážní utahovačky,který dám k traktoru.traktor má uzávěrku hydrauliku(chybí čerpadlo) a hlavně vývodový hřídel,zadní pneu špatné.je na něm práce,ale mohl by to být dobrý pomocník.Já na to nemám čas.cena 12000kč případně dohoda nebo nabídněte 736484819 okr.Hodonín.Mikulčice
Přílohy
Zápis o poškození 008.jpg
Zápis o poškození 007.jpg
Zápis o poškození 006.jpg
Zápis o poškození 005.jpg
Zápis o poškození 004.jpg
Zápis o poškození 003.jpg
Zápis o poškození 002.jpg
Zápis o poškození 001.jpg

SERDA

Re: Malotraktor GUTBROD

#2 Nový příspěvek od SERDA »

Ahoj Hade,
rozměr přes zadní kola? a předek je dělanej že? Pak by asi šlo s délkou něco pořešit.
Dík
Serda

HAD

#3 Nový příspěvek od HAD »

předek dělanej není snad enom ty blatníkoplechy,rozměr dodám,jo a je tam dávaná druhá převodka řízení prý nějaká škodovka
jak to myslíš rozměr přes kola?olej čerpadlo dám k tomu

SERDA

#4 Nový příspěvek od SERDA »

jj přes kola čili ne na střed a ještě délku kvuli vozejku. dík
Serda

SERDA

#5 Nový příspěvek od SERDA »

se souhlasem Jury oznamuji -PRODÁNO do Děčína.
Jinač Juro ještě jednou dík.
Serda

Tom

#6 Nový příspěvek od Tom »

Dneska jsem se na to díval na bazoši. Jak vidím, uvažovat už nemusím, už je to pase. Gratuluji novému majiteli. 8)
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

SERDA

#7 Nový příspěvek od SERDA »

jj díky taky jsem se načekal. Nemá někdo z fora tento stroj doma? Popř manual? díky
Serda

Tom

#8 Nový příspěvek od Tom »

SERDA píše:jj díky taky jsem se načekal. Nemá někdo z fora tento stroj doma? Popř manual? díky
Jestli to už máš doma, nebo až ho budeš mít, tak se podívej na výrobní štítek, a napiš co je to za typ. Podle toho už by možná šlo něco sehnat.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

SERDA

#9 Nový příspěvek od SERDA »

no doma ještě neni neb to mám k Jurovi 402km, ale budu se snažit co nejdřiv, jinak dík
Serda

artemio

#10 Nový příspěvek od artemio »

SERDA píše:jj díky taky jsem se načekal. Nemá někdo z fora tento stroj doma? Popř manual? díky
Mám doma typ 1050, ale taky neorigo motor. Jezdí s ním můj nejmenší kluk. Manuál jsem zatím nepotřeboval, vše je jednoduché a poctivé. Na takový domácí ježdění :dostdobry: Ten tvůj je podobnej, ale nějaké odlišnosti jsem našel.
Žádný experiment nelze považovat za naprostý nezdar - vždy může totiž posloužit jako varovný příklad.

SERDA

#11 Nový příspěvek od SERDA »

AHOJ ARTEMIO,
no ono jde o to, že to asi bude kompletkomplet oprava.
Jsem měl na mysli nějakej manual s výkresama, ale to bude asi utopie.
Čeče asi se u tebe v Tisí zastavim na čumendu. zatim čau
Serda

artemio

#12 Nový příspěvek od artemio »

Čau Jiří, pokud to chceš dávat do origo stavu, tak si zajeď do Německa a přivez si kompletní stroj. Vyjde to levněji. Tohle je na lidovou tvořivost. Já taky předělával zadní náboje, závaží, kola tam mám 16" místo 15", aby byl o trochu rychlejší. Trošku jsem ho rozšířil. Kluk už pokukuje po větším, tak tenhle ještě příští sezonu a pak buď půjde prodat, nebo na tuning. Něco už mám hlavě :hrabky:
Žádný experiment nelze považovat za naprostý nezdar - vždy může totiž posloužit jako varovný příklad.

SERDA

#13 Nový příspěvek od SERDA »

no Arte,
do origo stavu určitě ne, ale co pujde rozebrat tak vyčistit, ponatírat, porovnat, nové šrouby atd. Mám to na tu moji krkolomnou zahradu tak asi nějaké upravy kvuli převrácení budou nutné. šak víš kde bydlim, tak si představ jaká je asi zahrada.Sem scháněl nějaký torzo mini 70tky , ale to je nadlidský ukol.Tohle si myslim je ještě menší než 70.
Mm jiné, jak se popral ten tvůj kamoš s tim difem ode mě, maká mu to v tý vejdoví nápravě? čau
Serda

Tom

#14 Nový příspěvek od Tom »

SERDA píše:no Arte,
do origo stavu určitě ne, ale co pujde rozebrat tak vyčistit, ponatírat, porovnat, nové šrouby atd. Mám to na tu moji krkolomnou zahradu tak asi nějaké upravy kvuli převrácení budou nutné. šak víš kde bydlim, tak si představ jaká je asi zahrada.Sem scháněl nějaký torzo mini 70tky , ale to je nadlidský ukol.Tohle si myslim je ještě menší než 70.
Mm jiné, jak se popral ten tvůj kamoš s tim difem ode mě, maká mu to v tý vejdoví nápravě? čau
Tohle máš 1000x lepší než celé Mini. Ten zadek vypadá robustnější, má to kardan šestidrážku, který je hned z převodovky a ne přes klíňák jak u Miniho. Asi to bude trošičku vyšší, ale zas pokud to rozšíříš, tak to vadit nebude. Kdybych tohleto měl, tak udělám jinou přední nápravu (kola nějaké 12"), a dám tam Slavii motor. Pak tě to musí přežít.
TomAgro@seznam.cz

SERDA

#15 Nový příspěvek od SERDA »

jj Tome přesně jak píšeš, ale obávám se toho, že nějakou malou Slavii za slušné prachy neseženu a tak dám spíš do šusu tan origo motor. Jaké označení mají ty malé Slavie a jak se tak hejbou ceny?
Serda

Odpovědět

Zpět na „Evropské stroje“