Malotraktor GUTBROD
Moderátor: DYK
Malotraktor GUTBROD
Prodám tento malotraktor tovární výroby,něco jako naše MINI 070,motor 4takt,ten má prý vyklechtaný karbec,a kvůli volným silentblokům se přehlcoval,proto minulý majitel chtěl nahradit motor dvoutaktem z drážní utahovačky,který dám k traktoru.traktor má uzávěrku hydrauliku(chybí čerpadlo) a hlavně vývodový hřídel,zadní pneu špatné.je na něm práce,ale mohl by to být dobrý pomocník.Já na to nemám čas.cena 12000kč případně dohoda nebo nabídněte 736484819 okr.Hodonín.Mikulčice
- SERDA
Re: Malotraktor GUTBROD
Ahoj Hade,
rozměr přes zadní kola? a předek je dělanej že? Pak by asi šlo s délkou něco pořešit.
Dík
rozměr přes zadní kola? a předek je dělanej že? Pak by asi šlo s délkou něco pořešit.
Dík
Serda
předek dělanej není snad enom ty blatníkoplechy,rozměr dodám,jo a je tam dávaná druhá převodka řízení prý nějaká škodovka
jak to myslíš rozměr přes kola?olej čerpadlo dám k tomu
jak to myslíš rozměr přes kola?olej čerpadlo dám k tomu
- SERDA
se souhlasem Jury oznamuji -PRODÁNO do Děčína.
Jinač Juro ještě jednou dík.
Jinač Juro ještě jednou dík.
Serda
Dneska jsem se na to díval na bazoši. Jak vidím, uvažovat už nemusím, už je to pase. Gratuluji novému majiteli.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- SERDA
jj díky taky jsem se načekal. Nemá někdo z fora tento stroj doma? Popř manual? díky
Serda
Jestli to už máš doma, nebo až ho budeš mít, tak se podívej na výrobní štítek, a napiš co je to za typ. Podle toho už by možná šlo něco sehnat.SERDA píše:jj díky taky jsem se načekal. Nemá někdo z fora tento stroj doma? Popř manual? díky
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- SERDA
no doma ještě neni neb to mám k Jurovi 402km, ale budu se snažit co nejdřiv, jinak dík
Serda
Mám doma typ 1050, ale taky neorigo motor. Jezdí s ním můj nejmenší kluk. Manuál jsem zatím nepotřeboval, vše je jednoduché a poctivé. Na takový domácí ježdění Ten tvůj je podobnej, ale nějaké odlišnosti jsem našel.SERDA píše:jj díky taky jsem se načekal. Nemá někdo z fora tento stroj doma? Popř manual? díky
Žádný experiment nelze považovat za naprostý nezdar - vždy může totiž posloužit jako varovný příklad.
- SERDA
AHOJ ARTEMIO,
no ono jde o to, že to asi bude kompletkomplet oprava.
Jsem měl na mysli nějakej manual s výkresama, ale to bude asi utopie.
Čeče asi se u tebe v Tisí zastavim na čumendu. zatim čau
no ono jde o to, že to asi bude kompletkomplet oprava.
Jsem měl na mysli nějakej manual s výkresama, ale to bude asi utopie.
Čeče asi se u tebe v Tisí zastavim na čumendu. zatim čau
Serda
Čau Jiří, pokud to chceš dávat do origo stavu, tak si zajeď do Německa a přivez si kompletní stroj. Vyjde to levněji. Tohle je na lidovou tvořivost. Já taky předělával zadní náboje, závaží, kola tam mám 16" místo 15", aby byl o trochu rychlejší. Trošku jsem ho rozšířil. Kluk už pokukuje po větším, tak tenhle ještě příští sezonu a pak buď půjde prodat, nebo na tuning. Něco už mám hlavě
Žádný experiment nelze považovat za naprostý nezdar - vždy může totiž posloužit jako varovný příklad.
- SERDA
no Arte,
do origo stavu určitě ne, ale co pujde rozebrat tak vyčistit, ponatírat, porovnat, nové šrouby atd. Mám to na tu moji krkolomnou zahradu tak asi nějaké upravy kvuli převrácení budou nutné. šak víš kde bydlim, tak si představ jaká je asi zahrada.Sem scháněl nějaký torzo mini 70tky , ale to je nadlidský ukol.Tohle si myslim je ještě menší než 70.
Mm jiné, jak se popral ten tvůj kamoš s tim difem ode mě, maká mu to v tý vejdoví nápravě? čau
do origo stavu určitě ne, ale co pujde rozebrat tak vyčistit, ponatírat, porovnat, nové šrouby atd. Mám to na tu moji krkolomnou zahradu tak asi nějaké upravy kvuli převrácení budou nutné. šak víš kde bydlim, tak si představ jaká je asi zahrada.Sem scháněl nějaký torzo mini 70tky , ale to je nadlidský ukol.Tohle si myslim je ještě menší než 70.
Mm jiné, jak se popral ten tvůj kamoš s tim difem ode mě, maká mu to v tý vejdoví nápravě? čau
Serda
Tohle máš 1000x lepší než celé Mini. Ten zadek vypadá robustnější, má to kardan šestidrážku, který je hned z převodovky a ne přes klíňák jak u Miniho. Asi to bude trošičku vyšší, ale zas pokud to rozšíříš, tak to vadit nebude. Kdybych tohleto měl, tak udělám jinou přední nápravu (kola nějaké 12"), a dám tam Slavii motor. Pak tě to musí přežít.SERDA píše:no Arte,
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- SERDA
jj Tome přesně jak píšeš, ale obávám se toho, že nějakou malou Slavii za slušné prachy neseženu a tak dám spíš do šusu tan origo motor. Jaké označení mají ty malé Slavie a jak se tak hejbou ceny?
Serda