MF-70 r. v. 1983
Moderátor: DYK
Re: MF-70 r. v. 1983
SOS Potřebuju radu, nelze umáčknout páku spojky. Nevíte čím to je??????????
zetor 5748, Belarus EO 2621
Já bych to rozhodil a podíval bych se, jestli nepřirezly lamely k sobě.Honza50 píše:SOS Potřebuju radu, nelze umáčknout páku spojky. Nevíte čím to je??????????
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Chlapy, dakujem za pomoc, nasiel som tu ozaj skvele vysvetlene riesenia problemov. Akurat ak ma niekto skusenosti s kupovanim komponentov na slovensku v okoli Kosic ci Presova, prijal by som radu odkial ich kupuje, alebo objednava. Dakujem
Tak problém je vyřešenej. Bylo špatně natažený spojkový lanko.
zetor 5748, Belarus EO 2621
Nakonec jsme nechali udělat generálku na MF r.v. 1992
Poměnily se gufera,něco na zapalování.Dělali nám to v Bašce u firmy http://www.zahradni-stroje.cz/ materiál 1000,- a práce 2000,-
Původně jsme chtěli dát vyměnit celý motor ale mění je jen za naftové a k tomu jsme nesehnali moc infrmací (spolehlivost,spotřeba,startování v zime ...)
Tamní zaměstnanec nám říkal že MF-ka je zachovalá
Včera jsem s ní kosil a startuje opravdu dobře,taky zvuk se změnil,no uvidíme snad bude držet.
Jen bych potřeboval vědět jestli se dá přimontovat na MF-ku ještě jedny kola.Kosíme i ve svahu s bubnovou nástavbou a není to ono.S lištou je stabilita dobrá ale s tím bubnem je to lehčí a ruce dostanou zabrat a to pořádně.Taky v zimě u frézy by se další pár kol šiknul.
Neuměl by někdo poradit?
Poměnily se gufera,něco na zapalování.Dělali nám to v Bašce u firmy http://www.zahradni-stroje.cz/ materiál 1000,- a práce 2000,-
Původně jsme chtěli dát vyměnit celý motor ale mění je jen za naftové a k tomu jsme nesehnali moc infrmací (spolehlivost,spotřeba,startování v zime ...)
Tamní zaměstnanec nám říkal že MF-ka je zachovalá
Včera jsem s ní kosil a startuje opravdu dobře,taky zvuk se změnil,no uvidíme snad bude držet.
Jen bych potřeboval vědět jestli se dá přimontovat na MF-ku ještě jedny kola.Kosíme i ve svahu s bubnovou nástavbou a není to ono.S lištou je stabilita dobrá ale s tím bubnem je to lehčí a ruce dostanou zabrat a to pořádně.Taky v zimě u frézy by se další pár kol šiknul.
Neuměl by někdo poradit?
-
opravy mf 70
Zdravím pánové, moje mf 70 špatně startuje, sama si přidá nebo ubere otáčky a když pustím mulčovač a pojezd tak díky kolísání otáček to zdechne. Neví někdo co stím??? Myslím že jsou to gufera, ale jelikož se teprve zaučuji a zatím nemám páru jak to zpravit zháním někoho od Olomouce, Přerova - kdo to dělá, nevíte někdo o někom. Mockrát děkuji za každou radu kdyžtak mi pisněte na meil: ivo.simi@seznam.cz
Gufera si dokážeš vyměnit i sám-teda pokud jseš alespoň průměrně šikovnej Jen je potřeba koupit ty co tam patří.Podívej se o stránku,dvě zpátky a najdeš to.Kolega to dělal a nafotil
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Ono to není tak jednoduché, na stáhnutí setrvačníku potřebuješ spešl stahovák...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Na ten jsem trochu zapomněl ale je tady katalog a v něm je výkres.Pokud máš MFku tak ten stahovák potřebuješ už třeba když potřebuješ poštelovat předstih.Jen teď nevím přesně kde ten katalog vězí.
Dílna je dílna
-
pánové budu potřebovat stahovák při výměně gufer??? Nechystáte se na to někdo??? že by jste přihodoli foto
Zkusím sem dát fotky z katalogu na kterých je stahovák.Jinak já ho mám podstatně zjednodušenej.Stačí na šestihran dolu závit a nahoru přivařit větší matici a do ní dostatečně dlouhej šroub.Funguje to stejně.
Dílna je dílna
mám k vám jednu prosbu, tiež vlastním mf-ku vymenil som guferá a zdá sa my že motor moc žerie. Je pre túto kosačku normálne 3,5 litra na hodinu pri kosení. Lebo vlastním aj dieslovú a tá zožerie za deň tolko čo benzínová za hodinu
dakujem
dakujem
malosériové sústruženie, vyrobím alebo navrhnem aj celé funkčné prvky (medziprevodovky, navijáky...)
Slovensko Bytčiansky okres
www.lesotech.estranky.cz
Slovensko Bytčiansky okres
www.lesotech.estranky.cz
je to zadreny lanovod spojky
-
CHlapi mam dotaz neni tato prevodovka MF http://img4.net/files/661/Fikus05/Fotka016.jpg