Příslušenství za TK
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
-
viacbodovy zaves TK
Zdravim pani, vedeli by ste mi odmerat vnutornu vysku viacbodoveho zavesu TK? Mam 2 zavesy, lysia sa skoro o 1cm, tak by som chcel vediet originalny rozmer.
Vdaka!
Vdaka!
- Chudej farmar
nepochpil jsem kde presne myslis ze je ten rozdil ale 1cm se ti zda velkej rozdil u traktoru?????????? me teda ne
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
-
Prikladam skicu. Mozete mi niekto overit tieto rozmery? No ono sa zda, ze centimeter hore dole, lenze stretol som sa s tymto problemom:
Pluh, ktory bol robeny na moj viacbodovy zaves mam uchyteny pomocou znameho rychloupinaca, tj. nastrcit a zaistit. Lenze ked som tento pluh pouzil do zavesu na TK10 uz spodna platna rychloupinaca nedosadla na dolnu pasovinu zavesa a takze ani spodnu zavlacku som tam nedostal, cize som ho nemal ako zaistit. POmohol som si nastavovacimi skrutkami, kt. som to zovrel. Teraz idem robit zavesenie kyprica, samozrejme chcem aby to bolo co najpresnejsie, bez voly a hlavne univerzalne aj do ostatnych TK. Preto by mi tie rozmery pomohli.
Pluh, ktory bol robeny na moj viacbodovy zaves mam uchyteny pomocou znameho rychloupinaca, tj. nastrcit a zaistit. Lenze ked som tento pluh pouzil do zavesu na TK10 uz spodna platna rychloupinaca nedosadla na dolnu pasovinu zavesa a takze ani spodnu zavlacku som tam nedostal, cize som ho nemal ako zaistit. POmohol som si nastavovacimi skrutkami, kt. som to zovrel. Teraz idem robit zavesenie kyprica, samozrejme chcem aby to bolo co najpresnejsie, bez voly a hlavne univerzalne aj do ostatnych TK. Preto by mi tie rozmery pomohli.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz