Myši , myši , myši !!!
Re: Myši , myši , myši !!!
Tady máš ty hajzle jeden ošlivej
to je jak dělané do TV nova do pořadu občanské judo jako čekšmejd za 2000kčslavik74 píše:Dneska som poslal decka kupiť dve pastičky na myšky a priniesli totok:
Tak a kto mi prezradí ako tento "zázrak" naštelovať má u mňa pivo Ked toto myš uvidí musí skonat smiechom
možná to není past ale posilovací stroj pro myši - jako v této reklamě na sýr, který dodá energii i myším které díky tomu uniknou z pastí...
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
- mr.prazdroj12
zdravíčko,
Smejčil jsem kompa a našel tuhle starou fotečku když jsem hlodavce lovil vzduchovkou. To jsem vlítnul s baterkou do stodoly a jelo to
Smejčil jsem kompa a našel tuhle starou fotečku když jsem hlodavce lovil vzduchovkou. To jsem vlítnul s baterkou do stodoly a jelo to
velké problémy neřeš, řešení se časem nabídne samo
- BIGG
- Kontaktovat uživatele:
Robert píše:funguje bezvadně, za pár hodin 10 ks
Děkuji za inspiraci...... jed je na prd.... pak to smrdí a člověk když to nenajde.... doslova čichová kalamita.
Dokonce i pes co mám doma nám pomáhá v chytání myší.... ale bylo to stále marné.
Udělal jsem si pastičky podle tvého principu.... ale z pozinkovaného plechu a za dnešní noc 12 kousků... na jedné pastičce. Super nápad, naprosto dokonalé.... tak jsem si dnes udělal dalších 5 kousků.
stále se jen učím a neříkám, že to nejde, jen to ještě neumím :)
- arid
- Kontaktovat uživatele:
teda soudruzi, to bude šrumec až si na vás došlápne Kubiška se Srstkem.
http://www.hasici-kunicky.estranky.cz/
Žena je jako kaktus, čím je starší, tím je pichlavejší.
Muž je opakem ženy, čím je starší, tím méně píchá.
Žena je jako kaktus, čím je starší, tím je pichlavejší.
Muž je opakem ženy, čím je starší, tím méně píchá.
-
- Kontaktovat uživatele:
Take zajímavé řešení
Jdu hledat plechovku
Jdu hledat plechovku
Ahoj,hlědím,že sa to tu zvrhlo v sadistické doupě,tož nemožu zostať pozady a také neco přihodím.A je to přesně jak sem psál dřív,že to myšáka prašťí po ptákovi a vymře po meči,tak to si pište,ten už si určitě mesmýkne.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
tak tak, tady je to samej sadista, takhle to máte dělat:
i když mě by to mohlo prdel líbat
i když mě by to mohlo prdel líbat
Tak do tejto temy mám tiež jeden príspevok zo svojou oblúbenou svokrou.... Ja som lovil myši na ten lep čo natiahneš na karton a myš sa tam prilepí... Pripravil som niekolko takých kartonov a spokojný zo svojou prácou som si zase nahlas povedal ... Tak tie kurvy sa tam určite prilepia.... A teraz hádanka...... Čo sa prilepilo ako prvé?????
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
logická hadakna bola to myš ? nie...bol to potkan? nie....bola to svokra aaano
presne tak!!! dolepila sa ako prvá......
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
chlapi a neviete poradit ako vychytat hadov,jedneho sa mi podarilo chytit brokovnicou ale je to ramus a narocne na cas potrebujem sa zbavit tej havede.
- vasek775
a jaka je nejlepsí navnada na mysi jdu si delat večeri a mys se mi prochazela po lince coz me doma uplne sere a jsem s nich nervozní hold začala mysová sezona kdy se nam stehují do tepla a je treba je vychytat
Mám Zetor 6211,6718 ,nakladač Mikrus, vlek 8tuna,Fabia 1,2tsi a ted Oktavia III DSG kolka gladiator X450L a dalsi bordel co překáží u baráku
- Robert
- Kontaktovat uživatele:
nejlepší zkušenost mám s kůrkou chleba opálenou nad plamenem jako topinka na sucho, ale záleží jak máš mlsný myši
-
- Kontaktovat uživatele:
Po vzoru YT jsem ten myší kolotoč upravil na flašku od mléka, čtverku elektrodu a stovkový okroužek pod něho ořechy a chleba a kýbl vody. Asi to funguje jinak než by mělo. Myši zmizely, ale žádná sa nechytila. Než jsem to dal do stodoly, tak občas nejaká proběhla, ale teď nic, ticho a klid. Uvidím až bude pořádná zima