Mitsubishi D1550FD
Moderátor: DYK
Re: Mitsubishi D1550FD
Zdravim v Mitsubishi spolku. Rád bych se k Vám přidal s mojí MT16. je to "malej ale šikovnej" stroj. Na obrázku je stav, v jakém jsem ho v březnu přivezl.
A ještě letní gabriolet se kterým jezdím teď.
Naposledy upravil(a) Ali.Bubu dne pát črc 02, 2010 6:09 pm, celkem upraveno 1 x.
Já se práce nebojim, klidně si vedle ní LEHNU.
Život je souhrn průserů nepravidelně po sobě jdoucích !
Pozdrav každého, když stoupáš vzhůru.Nevíš koho potkáš, až budeš padat dolů....
Kde si to kupoval a aka bola cena ak to nie je tajné zatial si spokojný?
Nejdříve jsme scháněl traktor u "osvědčených" dovozců. Obracel jsem se na firmy v Ostravě, u Brna, v Českých Budejicích i u Hradce Králové a nakonec jsem to koupil na inzerát v Hyperinzerci. Žádná s firem neměla nic na skladě a každá chtěla zálohu 50% z ceny, že mě nějakej traktor dovezou.Ale nedám zálohu na věc kterou jsem neviděl.
Na inzerát byla cena 170000kč za komplet traktor s nakladačem a kabinou. Spokojenost je zatim maximální.
Na inzerát byla cena 170000kč za komplet traktor s nakladačem a kabinou. Spokojenost je zatim maximální.
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
jak je na tom ta kabina je dobre utesnena??? muzes hodit nejake blizsi foto te kabiny i zevnitr a uchyceni ???Ali.Bubu píše:Nejdříve jsme scháněl traktor u "osvědčených" dovozců. Obracel jsem se na firmy v Ostravě, u Brna, v Českých Budejicích i u Hradce Králové a nakonec jsem to koupil na inzerát v Hyperinzerci. Žádná s firem neměla nic na skladě a každá chtěla zálohu 50% z ceny, že mě nějakej traktor dovezou.Ale nedám zálohu na věc kterou jsem neviděl.
Kabina byla přišroubována přímo na plastový skelet a bylo to dost nestabilní. Při prudším brzdění nebo na hrbolech cela budka tancovala a docházelo k lámání plastu. Utěsněno bylo dobře, celá budka byla podlepena a přilepena silikonem.pirat píše:jak je na tom ta kabina je dobre utesnena??? muzes hodit nejake blizsi foto te kabiny i zevnitr a uchyceni ???
Až budu mít trochu času tak přivařím držak na rám od nakladače a přidělám další držák na třetí bod a budku posadím na silentbloky.
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
Ali.Bubu píše:Kabina byla přišroubována přímo na plastový skelet a bylo to dost nestabilní. Při prudším brzdění nebo na hrbolech cela budka tancovala a docházelo k lámání plastu. Utěsněno bylo dobře, celá budka byla podlepena a přilepena silikonem.pirat píše:jak je na tom ta kabina je dobre utesnena??? muzes hodit nejake blizsi foto te kabiny i zevnitr a uchyceni ???
Až budu mít trochu času tak přivařím držak na rám od nakladače a přidělám další držák na třetí bod a budku posadím na silentbloky.
jj diky moc za foto vypada to s tou kabinou pekne
OLEJ
aky motorovy olej davate do svojich mitsubishi ?
aky olejovy filter ?
a pokolkych motohodinach menite olej ?
aky motorovy olej davate do svojich mitsubishi ?
aky olejovy filter ?
a pokolkych motohodinach menite olej ?
M7ADSII, po 100mh
Motorový Shell 10W40 mením raz ročne
predná náprava PP90
predná náprava PP90
Já mám motor L3E a od výrobce je doporučen olej odpovídající normám CD/CE/CF 10W/40 polosyntetický nebo syntetický. Značku si můžeš vybrat podle vlastní oblíbenosti nebo finanční dostupnosti.
Do převodovky, která je zároveň zasobárnou oleje pro hydrauliku je lepší "řídší" převodový olej. PP75 nebo PP80 je OK.
Interval výměny je 100mth nebo 1x za rok.
Do převodovky, která je zároveň zasobárnou oleje pro hydrauliku je lepší "řídší" převodový olej. PP75 nebo PP80 je OK.
Interval výměny je 100mth nebo 1x za rok.
vyzera to ze mate pomerne presne informacie, da sa to najst niekde na nete alebo kde ?
ako mam zistit aky motor mam ja ? aky olej motor potrebuje,
alebo da sa povedat ze ak dam 10w40 tak nič nepokazim ?
Mám ještě s bídou čitelný štítek na blatníku se specifikacemi a intervaly.
december píše:vyzera to ze mate pomerne presne informacie, da sa to najst niekde na nete alebo kde ?
Já mám celej traktor popsanej "rozsypanym čajem".
Podívej se na blok motoru, na palivové čerpadlo, na hlavu válců - no prostě prohlédni celej motor. Někde by tam měl být vyraženej kód motoru. Na některých typech je i výrobní číslo a
objem válců.
Pokud máš MT20 tak by tam měl bejt pravděpodobně motor typ S3L2. Do tohoto motoru je stejný olej jak už jsem psal CD/CE/CF 10W/40 polo nebo plněsyntetický.
Podívej se na blok motoru, na palivové čerpadlo, na hlavu válců - no prostě prohlédni celej motor. Někde by tam měl být vyraženej kód motoru. Na některých typech je i výrobní číslo a
objem válců.
Pokud máš MT20 tak by tam měl bejt pravděpodobně motor typ S3L2. Do tohoto motoru je stejný olej jak už jsem psal CD/CE/CF 10W/40 polo nebo plněsyntetický.
Zdravím ja měl minulý týden taky problém se spínačkou na číňanovi DF304, ulomila se mi koncová část klíčové vložky, po pár pokusech jsem to vzdal a jednoduše vyněnil za spínačku z trabanta a jede vpohodě, je to celé kocové nebo z pertinaxu tak doufám že to bude držet. zkuste tam dát spínačku z jiného auta. z pozdravem Karlik
Pro Ali bubu
Jak se ti chová traktor jak naložíš plnou lžíci hlíny? Já mám problém že i když mám ve tříboďaku 150 kg závaží tak při minimální díře traktor vyvrací a má úplně špatné těžiště?
Jak to máte Vy???
Díky za připomínky
Jak se ti chová traktor jak naložíš plnou lžíci hlíny? Já mám problém že i když mám ve tříboďaku 150 kg závaží tak při minimální díře traktor vyvrací a má úplně špatné těžiště?
Jak to máte Vy???
Díky za připomínky