Rotátor na UNHZ 500
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
-
Rotátor na UNHZ 500
Chtěl bych poradit s montáží hydrauliky na UNHZ 500. Místo or. drapáku chci namontovat lesácké kleště a rotátor a pro ten potřebuji další okruh. Na co si dát pozor?
ZT 300. Svařujeme nerez a hliník i olejotěsné sváry.
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rotátor na UNHZ 500
nějak nechapu dotaz naco se vlastně ptaš , určitě budeš muset přídat rozvadeč a ten rotator někde sehnat jsou hodně drahé
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
-
- Kontaktovat uživatele:
rotatory se daji sehnat u firmy petra s podhradi u luhacovic rotator na jednu tunu cena s dani 8340 cimz se tonas zvetsuje tim je samozrejme drazsi dobre jednani ochotni spokojenost
BUD DALŠI OKRUH NEBO SE TO DA UDĚLAT PŘES VENTYL TŘEBA PO ZAPATKOVANI PŘEPNEŠ NA ROTATOR ZASTAVIŠ TLAK DO PATEK APUSTIŠ DO ROTATORU MOŽNOSTI JE NĚKOLIK TŘEBA MAJI PATKY NĚKTEŘI MECHANICKE A FUNKCI NA PATKY POUŽIVA NA ROTATOR JDE TO VŠELIJAK
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, možností je víc. A na co si dát pozor? Nevím, nic mě nenapadá. Snad spíš vyzkoušet rychlost otáčení a případně přiškrtit průtok záslepkou s dírkou (podle potřeby). U patek to vadit nebude že půjdou pomaleji (zas tak často je nezvedáš a nespouštíš) a rotátor nebude jak centrifuga . Jinak snad asi žádnou vědu bych v tom nehledal .
PS: to ovládání se dá taky udělat formou pedálů, což by usnadnilo ovládání . Jeden na jednu nohu a druhej na druhou. Kterej šlápněš tam se to točí. Ale použil bych pak spíš pedály na otoč celého nakladače a ten rotátor dal na původní otoč na rozvaděči . Ale to je jen nápad .
PS: to ovládání se dá taky udělat formou pedálů, což by usnadnilo ovládání . Jeden na jednu nohu a druhej na druhou. Kterej šlápněš tam se to točí. Ale použil bych pak spíš pedály na otoč celého nakladače a ten rotátor dal na původní otoč na rozvaděči . Ale to je jen nápad .
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
-
čest, mohl bys dát nějakej kontakt na tu firmu která prodává ty rotátory.
-
Tata: Tak to se omlouvám ptal jsem se na to jak vyřešit hydrauliku. To že mám kleště, rotátor, rozvaděč taky jsem si povařil adaptér mezi ruku a rotátor -jsem nepsal. Stím jsem si poradil celkem lehce.
-
doca: Rotátor jsem vyměnil s kolegou za hydr. čerpadlo ale zkusím od něj zjistit má v tom značný přehled.
- pepa.traktor
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Ja ted budu na 5 stovce řešit něco podobnýho a budu to řešit tim že tam dám další rozvaděč pač ještě budu dělat teleskopický rameno a rotátor taky nějakej musim začit shánět jen se mě nechce dávat 8 000
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
- pepa.traktor
a co klešte ondro nevíš o nějakejch za dobře ,,?
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
TAK KLEŠTĚ UŽ MAM DOMA(NOVE 18 KY) ROTATOR TAKY UŽ TO MAM NAMONTOVANE UŽ TO FACHČÍ AŽ BUDE VICE ČASU DODAM FOTA
-
Chlapi hoďte fotky co jste vymysleli.Já neustále hledám inspiraci na stavbu vyvážečky.Jednu už jsem možná našel-kleště z 5tistovky.Na začátek by mohly stačit,co?
pepa.traktor: O kleštích nevim prozatim tam hodím z 5 stovky na hnuj a do budoucna vyrobím něco jako má tady: viewtopic.php?f=50&t=3041&start=120 uživatel uživatel JH ty jsou fak parádní
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
- pepa.traktor
jo jo ondro má to pěkný kleště-možná by nás bylo daleko více kdyby se to nechalo vypálit a udělat čepy než když to budem mastit každej sám-můj odhad je že nás je daleko více kdo by o to stál