Stavba navijáku
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
-
Stavba navijáku
Je to jednoduchý naviják převod 1:5 řetěz 12B spojku jsem tam nedal kvůli sousedovi který bude většinou vázat a trošku ho to sklidní navíc je to finančně někde jinde každopádně místo tam na ni je a do budoucna se tam může dát
Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán
Re: Stavba navijáku
Pěkné Ale nevím jeslti ti vydrží ti spodní táhla zdaj se mi slabý, kolikátka to je plech? 6?
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Aspon že si dal tie pasoviny na tej ochrannej mreži na šikmo
-
Tomcat: Je to 0,8mm tak že v pohodě vydrží toho by jsem se nebál
-
Fero mělo to být uplně jinak plánoval jsem klasický štít ale okolnosti mě dohnaly k takovému řešení (kopírce podle forest a Ferovy tří bodové navijáky) protože mi nějaký zmrd šlohnul co2 a ohýbačku na trubky dodělával jsem svářečkou a kupovat takovou kari síť je finančně rujnující a ty pásoviny na šikmo připomíná mi to trošku plot ale učel to splní každopádně to ještě není hotové a bude trošku jinak
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Ja keby som mal CO2 a ohybačku na trubky tak sa tu svami ani nebavím
-
FERO 873: Ty nemáš co2? jsem myslel že jo ale není nad poctivý svár s pomalým chládnutím pod struskou budu teď kupovat starou 315 co2 je to stará potvora ale krásně svařuje 8)tak že naviják asi půjde do světa nejsou peníze
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Ved aj ja som povedal najprv co2 a potom SV18 ak sa navijaky predajú
-
soustruh byl těžký na to aby ho odnesli a naštěstí jsem si nekoupil tu malou pásovou pilku na kov jinak by byla taky v ..... teď už vím že koupím tu litinovou kotoučou pilu na kov a kdyby tata nejezdil furt na ryby a dělal něco v dílně už by to dávno bylo má tam odseděné jak za vraždu to by bylo postavených navijáků i na pivo by mu zbylo
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
A to kde maš preboha tú dielnu že ti ju vykradli na opačnom konci dediny? to si ja neviem ani len predstaviť umna by cez dvere musely najprv prekročiť psa a to by bola potom ina sranda
-
Pes chrápal jediná omluva že je mladý jak jsme měli jezevčíky tak se báli chodit kolem nás normální slušní lidé ale už se dělají ploty pes bude na volno a alarm dílnu mám u baráku ale ze zadu jsou už jen pastviny tak že mám smůlu každopádně se teď soustředím na zabezpečení v četně techniky a silně přemýšlím nad soukromým detektivem protože ten co mě vykradl dobře věděl co a jak tak že se teď semnou klidně baví a směje se mi do ksichtu to se mi stalo už po třetí koupím si nové věci a za chvíli je to pryč ale jak se říká na každou svini se plete bič a žít s pocitem zloděje je samo o sobě ponižující pro mě je to spodina bez inteligence iq tykve jednoduše přemýšlející primitiv nemám to tak jdu a ukradu to vlastně je mi toho člověka líto tak že až ho chytneme ocelovou trubkou mu rozmlátím klouby zatím mi nezbývá nic jiného než rychle s navijákem vytahat dřevo prodat a zase začít od piky
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Noooo ale vtom pripade musiš poznať okruh ludi ktory ktebe chodia a vedia čo a ako nie takže by to nemal byť až taky problem
-
Zase nemůžu jen tak někoho obvinit jedině podezřívat sem tam mě něco napadne ale vím určitě kdo to nebyl i když ten zloděj může být třeba super kamarád většinou to tak bývá však jak jsem svařoval ten štít padaly na jeho hlavu různé tytuly protože se mi lepila elektroda jsem dlouho nesvařoval svářečkou a utekl mi celkem dobrý kšeft no co se dá dělat jaké máš v plánu co2? já časem fronius vario 2500 myslím že jak prodám měď z 315 bude na dosah ale na něm už asi budu i spát
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Ja by som chcel formig 249 je to naš stroj a to je hlavne http://www.formica.sk/images/produkty/F ... 9_249D.png