Malá vyvažečka od Dana
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
Malá vyvažečka od Dana
Použitý profil 80x80x4. kola 4x 165/70 R13.
Re: Malá vyvažečka od Dana
To je moc pěkné , ale měl bych obavu, že to ten tvůj tygr rozláme
Jinak velice zdařilé. Kolik na to dáš? Nebo kolik to uveze?
Jinak velice zdařilé. Kolik na to dáš? Nebo kolik to uveze?
Fíha Pěkné zpracování i ty nápravy jenom nevím jestli ten 4mm jackel to vydrží
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
nosnost je něco okolo 2tun. ve dřevě je to asi 3-4 metry. loží se to ve 4 metrových délkách. Váha je něco okolo 150kilo. Jinak malá proto když se vyváží do kopce. tamta je moc těžká zbytečně. nebo kde nejsou cesty v lese. je to nízko , krásně se na to nakládá i jeden to vpohodě zvládne.
móc pěkná , náboje jsi dělal sám můžu vědět na jaký ložiska jsi to dával a popř i z čeho jsi dělal osy - hledám totiž pořád nějako inspiraci
Zetor 25A ( v neustálé rekonvalescenci ) https://mnojo.rajce.idnes.cz/Zetor_25/
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
Osy jsem vyrábel sám. vše je ze železa. žádný speciální materiál.ložiska jsou klasické jednořadé kuličkové 6206 (62X30X16). náboj je dlouhý 180 a je z silnostěné trubky.myslím že průměr 80 a stěna 10.
Ahoj Dane, moc se mi Tvoje vyvážečka líbí a doufám, že se nebudeš zlobit, když bych si nějak podle Tvojích obrázků vyrobil podobnou. Víš, abych Ti neukradnul paentovanej projekt! Ale vážně, líbí se mi jak ji máš pěkně vyrobenou a vlastně pěkně a jednoduše. Žádný složitý tvary a vyfikundace. Pěkně jednoduše a účelně to se mi líbí. Už jsem pochodil po ,, gruntu" a prohlídnul kde co mám. Kola určitě všelijaký mám, železo na rám taky a nejvíc se mi líbí jednoduše vyrobené klanice. Nic složitýho a to taky něco někde vytáhnu. Takže až bude čas, jdu do něčeho podobnýho. Mám káru do lesa, ale spíš plaťák, není vysokej, ale když potřebuju naložit kuláky dlouhý, tak se mi jich vejde málo. Takhle by se vešlo hodně a i dlouhý. Já mám u té mojí malej rozchod kol a takhle potom nad kola se vejde větší šíře.
Tak díky za inspiraci a budu si to pomalu připravovat a až bude čas, dám se do ní.
Tak díky za inspiraci a budu si to pomalu připravovat a až bude čas, dám se do ní.
Moc pěkná práce , jenom bych se rád zeptal z čeho máš udělaný ten naviják?
Niečo pre inšpiráciu. http://www.kranman.com/
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
tam jsem se taky inspiroval. ale to ještě neměli tu 1900. ta vypadá dobře.
- Dan
- Kontaktovat uživatele:
kluci už jsem na tom něco odvezl a je to super. sice na to moc nevleze, ale nizké nakládání. jízdní vlastnosti super.jsem velice spokojen. myslel jsem že gumy to nevydrží . ale ty jsou v poho. mám je nafoukané na 3Atm.