štěpkovače fa Bystroň

štěpkovače, šťípačky, drtiče, navijáky, pily...

Moderátoři: rezis, Leo, Malboro

Zpráva
Autor
chavier
Site Admin

Re: štěpkovač Bysron

#91 Nový příspěvek od chavier »

FERO 873 píše:Mysliš tieto dva na foto? už len pohlad na to spracovanie sveči o celom vyrobku princíp OK 8) ale spôsob spracovania :nene: to nehovorim o červenom plechu na vstupnom hrdle ktorí je už z 1/3 prehnitý a vypadaný :pohlavek:
ano ty dve hridelky se posunou a stul spadne. Navic jsou z obycejne oceli a myslim ze ty vacky se brzo omačkaji.
Ten trychtyr mam teda hezci! Co kus to orginal. Me vice stve ze kolem svaru jsou neobrousene svarove kapky a na nich barva. Nicemu to nevadi, ale ta estetika.

Bohuzel u Bystrone jde videt ze to jeste neni uplne profi vyroba, ale "garazova" vyroba. Kdyz se kouknu na setrvak, jsou tam navarena Icka nebo Vinky, "co dum dal". Myslim ze do toho prostoru jak je navareno icko na setrvaku se dostane bordel.
:)
Jinak je to delnik, prace udela kupu, myslim ze tento system stepkovani je daleko lepsi a spolehlivejsi nez dva valce s nozi proti sobe.

Viťa1

#92 Nový příspěvek od Viťa1 »

Tak mě to celkem drží stůl jak ho nastavím tak je tam mám ještě dorazové šrouby níž to prostě jít nemůže a když povoluju stůl tam to je taky v pořádku nic ohlé nebo vypadlé :-/ mě se tak zdá jak to tu čtu že co kus to originál :D
Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán

traktorista-plkac

#93 Nový příspěvek od traktorista-plkac »

Za dva roky co mám piranu žádný problém,ani větší štelování a to chodím i po kšeftoch.Možná jste viděli moje videa na you tube,udělal jsem si i koleno na pytle,nyní už ho začíná vyrábět i Bystroň.
Přílohy
P1010153.JPG
štěpka sklad.JPG
štěpka 14.4..JPG
tr.a štěpkovač.JPG
štěpka z odkorků 67 pytlů.jpg
štěpka 1 obr..jpg
štěpka 2 obr..jpg
Moje videa na
http://www.youtube.com/watch?v=Y_upwXh1E1c
Doprava zemědělské a jiné techniky do 4,2tuny.Vozidlo AVIA 75L.Tel. 605 450 280 non stop.

traktorista-plkac

#94 Nový příspěvek od traktorista-plkac »

Jo a možná by neškodilo upravit název tohoto vlákna,jedná se o štěpkovač bystroň nikoli bysron :typek:
Moje videa na
Doprava zemědělské a jiné techniky do 4,2tuny.Vozidlo AVIA 75L.Tel. 605 450 280 non stop.

Viťa1

#95 Nový příspěvek od Viťa1 »

Já ho mám do uhlu přeci jen nemusíš jezdit dvěma traktory nebo pytlovat a na pojíždění to nemá chybu
Přílohy
S7300792.JPG

Viťa1

#96 Nový příspěvek od Viťa1 »

Já by jsem tě ještě trošku poopravil Bystroň ;-)

Venca a Jirka
Kontaktovat uživatele:

#97 Nový příspěvek od Venca a Jirka »

chavier píše:ano ty dve hridelky se posunou a stul spadne. Navic jsou z obycejne oceli a myslim ze ty vacky se brzo omačkaji.
Ten trychtyr mam teda hezci! Co kus to orginal. Me vice stve ze kolem svaru jsou neobrousene svarove kapky a na nich barva. Nicemu to nevadi, ale ta estetika.

Bohuzel u Bystrone jde videt ze to jeste neni uplne profi vyroba, ale "garazova" vyroba. Kdyz se kouknu na setrvak, jsou tam navarena Icka nebo Vinky, "co dum dal". Myslim ze do toho prostoru jak je navareno icko na setrvaku se dostane bordel.
:)
Jinak je to delnik, prace udela kupu, myslim ze tento system stepkovani je daleko lepsi a spolehlivejsi nez dva valce s nozi proti sobe.

ja si na dva valce nemuzu stezovat drtime do 10 cm vetve i rozvetveny a neni potreba takovejch otacek a jen to striha uz ho mame 4 roky a to ho jeste pucujem a noze nejsou brouseny a bez poruchy jedinou vyhodu co ma ten bystron tak je to ze to lita rovnou do kary jinak na tom nevidim nic zvlastniho :) takze sme museli sehnat dopravnik a prizbusobit ho tam
Naposledy upravil(a) Venca a Jirka dne stř kvě 19, 2010 8:19 pm, celkem upraveno 1 x.
Venca a Jirka

traktorista-plkac

#98 Nový příspěvek od traktorista-plkac »

Viťa1 píše:Já ho mám do uhlu přeci jen nemusíš jezdit dvěma traktory nebo pytlovat a na pojíždění to nemá chybu
Jo du úhlu je to dobré ale všichni chtějí do pytlů potom si to uloží na palety a pěkně to v nich prosychá.
Moje videa na

traktorista-plkac

#99 Nový příspěvek od traktorista-plkac »

Moje videa na

chavier
Site Admin

Re: štěpkovače fa Bystroň

#100 Nový příspěvek od chavier »

přejmenováno.

Když už prezentujete své, tak taky vložím svůj.
Přílohy
P1010718.JPG
P1010261.JPG
P1010237.JPG
P1010408.JPG

Viťa1

#101 Nový příspěvek od Viťa1 »

To koleno na pytle si asi udělám taky jestli prodáváte pytlované štěpky za jakou cenu? oplatí se koupit odkory? :)

traktorista-plkac

#102 Nový příspěvek od traktorista-plkac »

To koleno si ve čtvrtek okopíroval Bystroň a bude ho prodávat jako doplněk.Já štěpku neprodávám,jezdím a štěpkuji co kdo chce.Odkorky byly naše a chtěl jsem skusit jestli je lepší je řezat na špakly a složitě ukládat nebo je poštěpkovat,druhá volba byla správná :ano: Za 45 minut bylo po balíku a bylo z toho 67 pytlů.
Moje videa na

traktorista-plkac

#103 Nový příspěvek od traktorista-plkac »

chavier píše:přejmenováno.

Když už prezentujete své, tak taky vložím svůj.
Dík za přejmenování :friends:
Taky jsi to šikovně vyřešil s tím kolenem na pytle 8)
Moje videa na

adam

#104 Nový příspěvek od adam »

Ted máme pujčenou taky piraňu a rozhodli jsme se že ji budem kupovat taky. Na tejhle pujčenej má ale prodlouženou trubu aby to foukalo vejš a asi 3x se nám to ucpalo tak nevím čím to je. Jestli je ta truba už moc dlouhá a tak proto to nepořidí všechno vylítat. Točil jsem to přes převodovku čtyřkou. Stalo se to už někomu?
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741

traktorista-plkac

#105 Nový příspěvek od traktorista-plkac »

než to budete kupovat tak mě zavolej zajistím ti nějakou slevu jako už jsem tady některým ogarom zajistil.
Pokud je komím moc dlůhý tak to nebude stíhat vyhazovat hlavně když tam narveš větší větev,vlastní zkušenost :)
Moje videa na

Odpovědět

Zpět na „Lesní a dřevo technika“