Ferove 3 bodove navijaky
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
-
Re: Ferove 3 bodove navijaky
Ahoj jestli by jsi mi mohl trošku poradit nemáš náhodou plánek té horní otočné kladky nebo nějaké jiné systémy jestli to tam je na nějakém ložisku nebo je to pouzdro
Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán
-
Nevadí asi to vyřeším trubka v trubce dnes jsem dělal rám a zítra to nejak skusím vymyslet 8 plech jsem nesehnal je to sice jen 6mm material ale plech je tvrdý nemohl ho ohnout dokola to vyztužím pásovinou jak na radlici a musí stačit
-
No ani moc né uvažuju nad tím že tam asi nebude spojka jen řetěz protože se mi to nevyplatí bude fakt levný já se traktorem dostanu skoro všude v mém lese tak že vytáhnu tři stromy dám mu trošku zabrat kolik vydrží a pak asi ...
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Dnes prišlo spojkove obloženie a už sa čaka len na retazove kolesa z dôvodu zniženia ceny nebudú dva prevody ale len jeden a to 1:5,5 a retazov 12B-1 zatial som trošku popracoval na ochrannom rame navijakov
Ta vrchní kladka se nebude moct otáčet? To je škoda. Většina lidí co znám přes ní tahá napřímo. Lano jde lehčeji vymotávat když se neláme přes tu spodní a líp to nadzvedává čela klád
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
nie už je to spravene tak ako to je aj som to pôvodne tak chcel ale nebol nato material tak som to spravil takto nabuduce to tak už spravim ale vydel som to už aj takto na navijakoch:ano:
Člověče paráda Co to maš za spojkové obložení FERODO ? a Průměr?
Fíííha To bude mít tažnou sílu jak krava. Co řetězové kola? Necháš je kalit?
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Nie neviem či material je nato spravny ale maju aj s indukčne kalenymi zubamy ale na tie som nedaval robiť ponuku
Řetězové kola se obvykle vyrabeni z C40, C45 což je vhodné ke kalení. Podle mě má smysl kalit jen to malé kolečko, jeho opotřebení bude mnohem větší než u velkého
presne tak retazové kolesá z nábojom sú vätšinou z 12050 tie sa dajú pekne zakalit a disky sa robia z niečoho ako 11 373 teda aspom čo som saj a stretol
malosériové sústruženie, vyrobím alebo navrhnem aj celé funkčné prvky (medziprevodovky, navijáky...)
Slovensko Bytčiansky okres
www.lesotech.estranky.cz
Slovensko Bytčiansky okres
www.lesotech.estranky.cz
Každej výrobce by měl psát z čeho to vyrábí, tak ať se mrkne z čeho to ma