Petrův Zetor 3011
Moderátor: Lukashil
- jimmy 4011
Re: Koupě zetoru 3011
Zkusíš a uvidíš.Když s ní nepovalíš na 5ku plnej,tak to třeba pude.
To origoš závaží za nápravu se docela blbě shání a když už je tak nevědí co by za ně chtěli.
Hlavně nezapomeň fotit
To origoš závaží za nápravu se docela blbě shání a když už je tak nevědí co by za ně chtěli.
Hlavně nezapomeň fotit
Ono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém než s hlupákem o něčem chytrém.
Werich
Werich
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Jo fotky dodám. Dneska jsem byl na stk tak ji mám konečně na 4roky. Ale mám problém se zapojení rotačky. Na rotačce maj ty čepy na zapřahání průměr 28mm a voka na kšandách u 3011 mají proměr 27mm? tak to musim nějak vyřešit.
tak trociu obrus z tych capov ja to mam tiez tak spravene
Zetor crystal 8011, 2xZetor 50 super + kopec veci k nim co furt vsade zavadzaju
- v2000m
- Kontaktovat uživatele:
vydlabat koule ze šavlí , na soustruhu projet na větší průměr dát zpět do šavlí...
-
Ahoj Poupic.Taky jsem si koupil rotačku jak máš ty a měl jsem ten samí problém u 3011.Vyhod ty ramena ven ty koule se musí vyhřát autogenem jinak to neprovrtáš ani neosoustružíš je to hrozně tvrdy a pak je na boku trošku bodneš svářečkou aby se netočili a vyvrtáš to na stojanovy vrtařce pak ten svár odbrousíš a hurá zapřahat
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Takže ty máš taky žtr 140 za 3011? jak to zvládá ? nezvedá ti to předek? máš naní závaží? bud to to udělám jako ty bebo trochu obrousim ty čepy na rotačce.
-
Poupic mám tu rotačku teprve od unora,hned jsem to chtěl otestovat co to bude dělat s traktorem ale nemoh jsem ji zapřahnout,až se to převrtalo tak jsem to hned zkusil a v pohodě na přejezdy bez závaží v předu i v kopci.Ale musí se jet s citem,ono se dá jet rychle ale raděj v zatáčkách volněj aby tě to nehodilo do škarby je to přeci jen páka.A na sečeni toho se vubec nebojim to zvládne ten traktor lehce.
- pepa.traktor
krásný
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
- slavo63
Je to paráda poupic a nemozes natocit aj video?
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Dík za pochvalu. Na video jsem si zpoměl až jsem to měl vytáhlí u cesty. Ale možná pojedem za tejden v sobotu znova protože tam je ještě tak 5suchejch borovic. Dneska jsme vodvezli ten smrk na pilu.
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Tady přidávám nějáké fotky ze soboty a z neděle z lesa. nebyl čas víc fotit natož natočit video. Včera jsem si dovez novou dvoukolku tak časem hodím foto. A podařilo se mi sehnat asi 0,5ha orný. Tak to budu asi zejtra vláčit a asi v pátek set jestli teda bude počasí. Tak kdyby jste někdo věděl o nejákým menším postřikovači a nějáký secí mašině za dobrej peníz tak dejte vědět. Na netu je toho plno ale všechno daleko.
tady je odkaz na sečku http://stroje.hyperinzerce.cz/zemedelsk ... rce2649488
Věrný člen agresorů.com
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Dík za tip zkusil jsem tam psát ale stejně bych radši nesenou. Možna budu kuopvat secí mašinu od toho chlapíka co mám od něj vlečku. A tydy je foto vlečky.