Pepův traktor
- Petrik
Re: Pepův traktor
Tak jsem se díval na tve videa a klobouk dolu, teda zážitek
Vega 36hp Comfort,vyvážečka s rukou Vahva jussi 320,Husqvarna262xp ,346xp
super i to foto na porovnání velikosti u proximi.
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
jo proxima to už je macekzdeněk 1 píše:super i to foto na porovnání velikosti u proximi.
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Pepo a nerostou u Vás ty stromy nějak divně ?
U nás rostou většinou rovnou vzhůru a né takhle ze šikma
U nás rostou většinou rovnou vzhůru a né takhle ze šikma
no pepo ta jedna fotka to vypada ze jsi mel na male malem si to neustal co nebo sel na bok
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
na bok nesel podržela to prední naprava ,to je tak když v lese trochu rychleji preletíš haluz nebo pařízekjimV píše:no pepo ta jedna fotka to vypada ze jsi mel na male malem si to neustal co nebo sel na bok
Koukal jsem,že tam byl i Eda se svou 30. Tu lžíci už má funkční?
Na ti tvoje stránky je radosť pozerať sa.
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
eda to je koumák ,šlape mu to jak hodinky i s třicítkovým motorem . lopata mu chodí dva metry a třicet čísel.Lukibos píše:Koukal jsem,že tam byl i Eda se svou 30. Tu lžíci už má funkční?
-
Zdravím. To porovnání s proximou mě dostalo. Celou dobu jsem si říkal jak to je veliký a ono vlastně není. U nás v práci koupili do probírek malotraktor (něco na způsob TK ale italský) motor s výkonem 65koní ale světlost cca 25cm! A tím že je to dlouhý zároveň tak to žádnou nerovnost neprojede. Ale tvůj traktor je opravdu suprově zpracovaný. Zajímalo by mě jak velký rejd to má, jestli jsem to správně pochopil tak nápravy máš z V3S a ta moc velký rejd neměla.
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
hajney píše:Zdravím. To porovnání s proximou mě dostalo. Celou dobu jsem si říkal jak to je veliký a ono vlastně není. U nás v práci koupili do probírek malotraktor (něco na způsob TK ale italský) motor s výkonem 65koní ale světlost cca 25cm! A tím že je to dlouhý zároveň tak to žádnou nerovnost neprojede. Ale tvůj traktor je opravdu suprově zpracovaný. Zajímalo by mě jak velký rejd to má, jestli jsem to správně pochopil tak nápravy máš z V3S a ta moc velký rejd neměla.
zdar ten rejd jsem pořešil vysunutím kol dál od středu otáčení ,tím pádem kolo víc obíhá kolem čepu a když se chcu otočit na místě použiju polobrzdu .jinak na traktoru na rok zas budu pokračovat dělam na rozpisu dílů co jsem kde sehnal jen tak pro srandu .
- fabikmiroslav
Rendy9999 píše:hajney píše:Zdravím. To porovnání s proximou mě dostalo. Celou dobu jsem si říkal jak to je veliký a ono vlastně není. U nás v práci koupili do probírek malotraktor (něco na způsob TK ale italský) motor s výkonem 65koní ale světlost cca 25cm! A tím že je to dlouhý zároveň tak to žádnou nerovnost neprojede. Ale tvůj traktor je opravdu suprově zpracovaný. Zajímalo by mě jak velký rejd to má, jestli jsem to správně pochopil tak nápravy máš z V3S a ta moc velký rejd neměla.
zdar ten rejd jsem pořešil vysunutím kol dál od středu otáčení ,tím pádem kolo víc obíhá kolem čepu a když se chcu otočit na místě použiju polobrzdu .jinak na traktoru na rok zas budu pokračovat dělam na rozpisu dílů co jsem kde sehnal jen tak pro srandu .
Naposledy upravil(a) Lukibos dne pon dub 19, 2010 9:54 pm, celkem upraveno 1 x.
- TunerTDI
- Kontaktovat uživatele:
ahoj musím říct mooc pěknej stroj ale ty nervy a práci ti nezávidím,vím jaké sou to nervy něco vymyslet a pak vyrobit aby to fungovalo jak má.
nafta je nafta benzín patří do zapalovačů :-)
http://tunertdi.wbs.cz
http://tunertdi.wbs.cz