mareko píše:Co si dneska dělala ?
Celý den jsem házela sníh a bolí mě ztoho celé záda. Co si dělal ty ?
Byl jsem půl dne v garáží a potom jsem si odhrnul sníh.
Já dnes na ICQ a moje hrnula sníh
Doufám že to tu nečte
mareko píše:Co si dneska dělala ?
Celý den jsem házela sníh a bolí mě ztoho celé záda. Co si dělal ty ?
Byl jsem půl dne v garáží a potom jsem si odhrnul sníh.
Já dnes na ICQ a moje hrnula sníh
Video by nějaké být mohlo, alemusím počkat až zase nasněží, teď není co stahovat.Lukibos píše:Mikro bude nějaké videjko?
Toreto píše:Pekné A nezdvíha sa ti ta radlička ked hrne pred sebou vela snehu
a policajti u toho nebyli???Mikro píše:Video by nějaké být mohlo, alemusím počkat až zase nasněží, teď není co stahovat.Lukibos píše:Mikro bude nějaké videjko?
Leda, že bych šel srnkám odhrnovat sníh z louky
Radličká se nezvedá stím sklonem se právě ještě přitlačí k zemi.
Nějaké fotky s trochou sněhu
Doklady jak svoje, tak od traktoru mám většinou u sebe, ta je mi to jednoPetr Matula píše:a policajti u toho nebyli???Mikro píše:Video by nějaké být mohlo, alemusím počkat až zase nasněží, teď není co stahovat.Lukibos píše:Mikro bude nějaké videjko?
jo pan ma dokladyMikro píše:Doklady jak svoje, tak od traktoru mám většinou u sebe, ta je mi to jednoPetr Matula píše:a policajti u toho nebyli???Mikro píše:Video by nějaké být mohlo, alemusím počkat až zase nasněží, teď není co stahovat.Lukibos píše:Mikro bude nějaké videjko?
Jen tady bylastížnost jednoho souseda, že tím ocelovým břitem dřu cestu, další soused mi však
poskytl gumový břit
Od oka tak cca 250x100x100, je to taková mr... čínská.kuta píše:mikro...jaký rozmery sou tak toho naviáku?? od oka??
Byla tam původně jen trubka v trubce, teď tam jsou na koncích osazení a středem kus kulatiny.fred2 píše:Ahoj prosím tě nenašel by jsi fotku uchycení přední napravy?Určite je na čepu.Předem diky
Kulatina středem má asi 22 mm, kolik má trubka je už teď více méně jedno. Zdá se to málo, ale stříhnout jí to nestřihne a ohnout se to taky nemůžefred2 píše:To ta trubka je tak padesatka?Se mi zda dost malo.Nebyl s tim problem.