Valtra N 111e H
Moderátor: DYK
Re: Valtra N 111e H
Ja viem ale je pekná
- Jan.F
Sice hrabe ale jede
Sice to asi neni typ okterém setu mluví ale jiné téma tu neni.
Sice to asi neni typ okterém setu mluví ale jiné téma tu neni.
Naposledy upravil(a) Jan.F dne ned dub 11, 2010 6:20 pm, celkem upraveno 1 x.
Pomožte zachránit tisíce lidských životů, objevit dosud neznámé prvky, či dokonce nalézt mimozemskou civilizaci..
A to vše jen s použitim vašeho PC
http://www.czechnationalteam.cz/
A to vše jen s použitim vašeho PC
http://www.czechnationalteam.cz/
Myslím, že je to 111, nebo pokud ne, tak je to ten samej traktor, čili N řada, jen s jiným motorem...
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- Vinea 30Hp Comfort
Pěkný... To bude taky N111-142..., Násatvba je od výrobce jako je na té poslední co jsem vkládal, tj od někoho z Olomouce.
Nemáš víc obrázků?
Nemáš víc obrázků?
- Vinea 30Hp Comfort
Je to N111 má něco kolem 2000Mth.Obutí má od firmy NOKIAN na přední nápravě 500/65 R28 a na zadní 600/65 R38.Fotek mám dost,parkuje mi před barákem,že ji nechce nechávat v lese.Ale nadaří se mi je zmenšit na požadovaný rozměr a aby to bylo ke koukáníPeetan píše:Pěkný... To bude taky N111-142..., Násatvba je od výrobce jako je na té poslední co jsem vkládal, tj od někoho z Olomouce.
Nemáš víc obrázků?
ZETOR 5211
Díky za info... Pošli mi to kdyžtak na PetanPt@seznam.czVinea 30Hp Comfort píše:Je to N111 má něco kolem 2000Mth.Obutí má od firmy NOKIAN na přední nápravě 500/65 R28 a na zadní 600/65 R38.Fotek mám dost,parkuje mi před barákem,že ji nechce nechávat v lese.Ale nadaří se mi je zmenšit na požadovaný rozměr a aby to bylo ke koukáníPeetan píše:Pěkný... To bude taky N111-142..., Násatvba je od výrobce jako je na té poslední co jsem vkládal, tj od někoho z Olomouce.
Nemáš víc obrázků?
- TomikKouril
Moc pěknáVinea 30Hp Comfort píše:Dneskajsem viděl v lesu jednu Valtru
UKT Landini Vision 105 plus navijáky Igland 2-6 tun
- Vinea 30Hp Comfort
Pošlu ti toPeetan píše:Díky za info... Pošli mi to kdyžtak na PetanPt@seznam.czVinea 30Hp Comfort píše:Je to N111 má něco kolem 2000Mth.Obutí má od firmy NOKIAN na přední nápravě 500/65 R28 a na zadní 600/65 R38.Fotek mám dost,parkuje mi před barákem,že ji nechce nechávat v lese.Ale nadaří se mi je zmenšit na požadovaný rozměr a aby to bylo ke koukáníPeetan píše:Pěkný... To bude taky N111-142..., Násatvba je od výrobce jako je na té poslední co jsem vkládal, tj od někoho z Olomouce.
Nemáš víc obrázků?
ZETOR 5211
já si nemůžu pomoct ae ty nápravy na novejch traktorech jsou strašně slabé bál bych se že mi to rupne a oni na to dávaj etě takový balóny
Zetor je životní styl
- Chudej farmar
ale prd, sirka gum nema nic spolecneho s vydrzí napravy, hlavne na poli jde o rozneseni vahy a mensi utuzeni a lepsi preneseni vykonu na podložku. nezalezi jak co je silne ale z jakeho je to materialu... muze byt naprava sebe silnejsi a vytluce se po 2000mth a nebo to muze byt slabe jak papir ale kvalitni material a vydrzi treba 12000mth do go.... to jsem videl i na tech agru.. belarus 120k traktor mel vzadu silnejsi ramena hydrauliky nez mam ja na NH(160k)(belarus zvedal asi 5t ja mam nosnost 8,5t) a myslim ze rozdil v materialu tam byl videt na prvni pohled.. o zpracovani nemluve... o tom to predevsim je!JOSÍG píše:já si nemůžu pomoct ae ty nápravy na novejch traktorech jsou strašně slabé bál bych se že mi to rupne a oni na to dávaj etě takový balóny
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
Pár fotek jedný co už tu je, které mi poslal prodejce.