Ferove 3 bodove navijaky
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ferove 3 bodove navijaky
No ved ja som strašne zvedavy ako sa predaju tieto dva
-
No já si spočítám práci material dám cenu a čekám dlouho nic pak napíše někdo že mi dá deset tis. odepíšu ať se staví že mu ho dám za šest přijede vezmu býkovec a ženu překupníka přes celou vesnici fakt se blbě prodává ale tam u vás je více lesů neměl by jsem strach hodně prodává konečná vizáž hodně těch prkotin držáčky na řetězy štít nějaký košík na cečka
Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
no tak to sa neboj ja ich vymalujem ako svetý obrazok
-
A ten druhý by jsi mohl udělat na hydromotor s čerpadlem které nasadíš na náhon hydromotor dvě rychlosti vlastní okruh elektrické přepouštěče s dálkovým ovládáním nemusíš řešit spojku a mě by jsi moc pomohl s přemýšlením
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Tak to sustružnik už tvrdo ale včera sa mi dostal do rúk návod na použitie a pokyny pre obsluhu a údržbu od 4Tonoveho navijaku Bystron a skoro som skolaboval tá ich sračka 4 tonova ma prevod len 1:4,06 aj to retazov 10B-1a ja tam chcem narvať dvojity prevod prvý 1:2 retazov 12B-1 a druhy 1:4,3 retazov 16B-1 tak važne uvažujem či neuberiem na širkach retaze na 1 prevod 10B-1 a 2 prevod 12B-1 a to mi ten dilerik tvrdil že je porovnatelny s TUNOM tak sa potom pýtam ked tam ja spravym prevody ako som pôvodne planoval tak to bude mat potom aky vykon ako ma navijak na LKT?
Ahoj já nevim esi to muže byt srovnatelny s TUNem 40,co sem zjistil,tak ten má převod něco kolem 8:1.Ty slabší řeťaze to vydržet mužou,proč ne?,ale budou se rychlejc opotřebovávat(vytahovat) a i řeťazovy kola .Cenovej rozdíl tam asi bude,ale do lesa bych radši šel cestou spolehlivosti,radši to trošku předimenzovat.to si myslim já.Dyž seš kdesi v lese několik km od baráku a něco se po.... v pulce soboty,tak přijedeš dom akorát Ve fabrice dělají všecko na hranici unosnosti,aby na tom co nejvic ušetřili a tim pádem vydělali a zákazník si přišel za nějakou dobu pro náhradní díly...
-
Tak přeci jen je to čtyřtuna takových navijáků je na netu dost a ta cena no.... záleží na tom co chce kdo tahat myslím že stačí 12B zesílený když mám na lisu taky 12B a tam jsou otáčky a tlaky řetěz je skoro 5 metrů dlouhý a drží na navijáku máš 1metr ten si klidně každý může vozit do náhrady když má strach že se mu to v lese po...
Jo,dyž se to posere v sobotu dopoledne
-
Horší je když se ti po... traktor nebo dojde nafta to je teprve v pr...
mohol by si ten navod zoskenovat pripadne odfotit? vopred vdaka
nas Traktorik ZETORIK http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=36105
Viťa1: Tak to je většinou eště jinde,než jenom v pr....
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
HonzaT.: Ved aj ja to račej robim pevnejšie ale ked som vydel ten manual od Bystrona tak som nevedel či sa mam smiať alebo plakať ale najskôr asi zostanem pri pôvodnej myšlienke retaze B12-1 a B16-1
dakujem este raz
nas Traktorik ZETORIK http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 37&t=36105
- pepa.traktor
paráda FERO je zas s námi tak jak je ? co zdravíčko !
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745