Jeřáb za traktor
Moderátoři: rezis, Leo, Malboro
Re: jeřáb za traktor
Tak jsem včera na netu objevil takovouhle ručku a docela se mě zalibila, cena u ni byla myslim 25 000 Kč
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
- pepa.traktor
nevypadá vůbec špatně,pěkná
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Ba dokonce vypada dost dobře hlavně se mě liby jak šahne blizko k traktoru ještě kdyby byla natačeci tak dat na konec kleště a krasně by se stim nakladalo v lese .... nějaky parametry co u toho byli dosah : dalka 4 metry a vyška 5 metrů
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
Tady je můj jeřábek , ale jestě ho budu vylepšovat.
Soused přivezl sousedoj dřevo nevím kam to zařadit,zajímá mě jen ta ruka tak to máte v jeřábech.
Stáří kolem 30 let a domácí výroba.Hlavní čerpadlo Tatra plus mts.Unese to prý 700 kg.
Stáří kolem 30 let a domácí výroba.Hlavní čerpadlo Tatra plus mts.Unese to prý 700 kg.
To máš dobre vymyslené. Čo je to za traktor?
Traktor je myslím jeho suseda a je to na podvozku 805-ky.Ale veľmi pekné riešenie.
To je pravda.
Je možné udělat více fotek toho traktoru,popřípadě nějaká data?
Je možné udělat více fotek toho traktoru,popřípadě nějaká data?
Jo nec hho vyfoti a dá do 4x4
Traktor je opravdu z tatry 805,zůžené nápravy,motor moskvič,navyják 55m lana 11mm volně odvíjený.
Majitel nebyl moc nadšenej když sem ho fotil.Ale nebude to problém.Pamatu ju ho už jako malej kluk.Jezdí to nejmín 30 let beze změny.
Majitel nebyl moc nadšenej když sem ho fotil.Ale nebude to problém.Pamatu ju ho už jako malej kluk.Jezdí to nejmín 30 let beze změny.
-
chlapy potreboval by som poradit ohladom toho ako mam vymyslet patky na tuto ruku
- Zetor
Ahoj, vzpomínám si, že patky na hydraulickém rameni měl tady z fora pan Stano 4011. Někde by tu měly být fotky, skus pohledat.
-
diky musim to prehladat mne by stacila nejaka inspiracia nechcem to na hydrauliku staci manualne vysuvat.
- Zetor
No já bych dolů, někam na tu ,,rozporku,, co je mezi kšandami, na každou stranu navařil šikmo kousek silnostěnného čtyřhranu, do kterého by šel nasunout další, který by měl na spodku navařenou plotnu a ten by se vysouval a zajišťoval kolíkem. Šikmo proto, aby se do stran zvětšovala stabilita. Snad víš, jak to myslím, kdyžtak napiš a nakreslím.
Hm,to by šlo,taky něco řeším,jen mě napadlo,jak říkáš zajistit ten výsuvný,co takhle dát třetí dovnitř a trapézovým závitem dotočit k terénu??nebo je to zbytečné?Pístnice by byli lepší ale nákladnější.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D