Zetor Maxterra
Moderátor: Lukashil
- Chudej farmar
Re: Zetor Maxterra
todle jsem vydrapal na face. vzhledove ten traktor vypada fakt slusne ale co se mi nelibi: strasne slaba predni naprava neodpruzena kabina, a ten interier to je fakt hruza des bes. jsem na to zvedavej tad na techagru. to prolezu cely od zhora az dolu zajima me to vic jak z faceliftovaná 6000 rada od NH
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)
Souhlas. Z venku to vypadá dost vydařeně, ale interiér je jak v 15 let starým fiatagri.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- mates11
Taky to tak vidím ale co týče té npravy tak bych strach neměl vždyď karato už teď zkoro na všech značkách traktů, spíše by mě zajímalo jestli už je končně odpruženáPeetan píše:Souhlas. Z venku to vypadá dost vydařeně, ale interiér je jak v 15 let starým fiatagri.
Řekl bych, že není.mates11 píše:Taky to tak vidím ale co týče té npravy tak bych strach neměl vždyď karato už teď zkoro na všech značkách traktů, spíše by mě zajímalo jestli už je končně odpruženáPeetan píše:Souhlas. Z venku to vypadá dost vydařeně, ale interiér je jak v 15 let starým fiatagri.
Moje stroje:
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 21&t=12201
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 52&t=14183
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 49&t=12350
a jiné k najítí zde na fóru....
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 21&t=12201
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 52&t=14183
http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 49&t=12350
a jiné k najítí zde na fóru....
- Chudej farmar
Zdarec, tak kolik z vas bylo v brne se na ni podivat? ja jel do brna v nedeli a jeste ve stredu. zajima me Vas objektivní nazor, keci typu zetor nejlepsi atd ne! fakt me zajima co na to rikate. az to napisete tak se take podelim o dojmy...
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)
ahoj, já sem se byl podívat na veletrh do Brna, a byl sem se podívat i nani škoda, že sem se nepodíval dovnitř jinak je velice pěknáChudej farmar píše:Zdarec, tak kolik z vas bylo v brne se na ni podivat? ja jel do brna v nedeli a jeste ve stredu. zajima me Vas objektivní nazor, keci typu zetor nejlepsi atd ne! fakt me zajima co na to rikate. az to napisete tak se take podelim o dojmy...
Věrný člen agresorů.com
- mates11
No pěkná, pěkná je ale vůbec mě ten traktor neosnil. Mě to příjde jako kdyby vývojář ze zetoru šel někam do supermárketu s náhradíma dílma na traktory jiných značek, chodil mezi regály a vybíral si co do toho traktoru z jiných značek dá. Sklamalo mě to že to nemá odpruženou nápravu a to vstřikovací čerpadlo, mysmím si že to bude žrát jak sviňa, někdo zase řekne že bude pak levnější oprava když se to posere. Prostě v dnešní době se nedá říct ani to že je zetor tam kde byl včera ale spíše o krok zpátky. Kde sou ty časy když zetor přišel s hydraulikou Zetormatik to bylá rana ve světě hydraulik. A dnes...
- mates11
Ještě bych chtěl dodat že kdybych si takovej traktor koupil tak bych to přirovnal asi k nově vyrobené škodovce 120
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Mě se moc líbí,konečně něco silnýho. A od Zetoru nečekejme žádné machroviny,jako třeba John nebo Fendt,ať udělají co udělají,furt to bude jednoduchý zetor,což je dobře. A kdyby tam nasrali hafo elektroniky a všeho,nikdo by si to za tu cenu stejně nekoupil. Pro malé zemědělce je furt zetor nejideálnější
V tomto má Milhauss pravdu pro malé zemědělce to vyhovujeMilhauss píše:Mě se moc líbí,konečně něco silnýho. A od Zetoru nečekejme žádné machroviny,jako třeba John nebo Fendt,ať udělají co udělají,furt to bude jednoduchý zetor,což je dobře. A kdyby tam nasrali hafo elektroniky a všeho,nikdo by si to za tu cenu stejně nekoupil. Pro malé zemědělce je furt zetor nejideálnější
Věrný člen agresorů.com
- Chudej farmar
elektroniky tam bude stejne jako treba v SOME atd.. prevodovka je ZF zadek taky... a myslis ze cena 1,550? je adekvatni za tenhle stroj? me prijde az prilis vysoka(neodpruzena kabina ani naprava, vevnitr to vypada jak v tanku), to co treba venku stali ty polsky PRONARY tak ty byli udelany mnohem lepe nez ta maxtera. o cerpadne na motoru uz se bavit nebudu. stal tam vedle me takovej starej deda a povida ty vole to je jedinej traktor na vystavisti s 6valcovim motorem co ma radovy cerpadlo a pak dodal bud to vubec nepojede a nebo to nebude splnovat emise. z venku to vypada hezky ale to je asi tak vsechno...romus145 píše:V tomto má Milhauss pravdu pro malé zemědělce to vyhovujeMilhauss píše:Mě se moc líbí,konečně něco silnýho. A od Zetoru nečekejme žádné machroviny,jako třeba John nebo Fendt,ať udělají co udělají,furt to bude jednoduchý zetor,což je dobře. A kdyby tam nasrali hafo elektroniky a všeho,nikdo by si to za tu cenu stejně nekoupil. Pro malé zemědělce je furt zetor nejideálnější
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
No tak kup Johna,nebo Valtru,nebo Fendta
Jak říkám,je to pořád jen Zetor. A za sto let,bude stejně pozadu než ostatní. Pronary jdou celkem na odbyt a je na to prej i spoleh
Jak říkám,je to pořád jen Zetor. A za sto let,bude stejně pozadu než ostatní. Pronary jdou celkem na odbyt a je na to prej i spoleh
- mates11
Jenomže za sto let tady taky žádnej zetor být nemusí pokud se nebude aspoň trochu snažit. myslíte že se snad na českým trhu uživý? Musí bojovat a musí se tlačit a prodávat do zahraničí. Ale s takovou bůjde brzo do kytek a už ani nebudou ND na ty naše staré zetory. A plně souhlasím s Chuďasem
- mates11
Já tady sice krytizuju ale v práci máme 4 zetory a jednoho Case takže si myslím že vím o čem mluvím a Chuďas je na tom taky tak.mates11 píše:Jenomže za sto let tady taky žádnej zetor být nemusí pokud se nebude aspoň trochu snažit. myslíte že se snad na českým trhu uživý? Musí bojovat a musí se tlačit a prodávat do zahraničí. Ale s takovou bůjde brzo do kytek a už ani nebudou ND na ty naše staré zetory. A plně souhlasím s Chuďasem
- Chudej farmar
na zeleny ja se.. modra je dobra! a uz mam od lonska nakoupino takze ja urcite kupovat nebuduMilhauss píše:No tak kup Johna,nebo Valtru,nebo Fendta
nemuze byt tak pozadu, protoze by ho ten trh zlikvidoval. a kvalitou uz se nakych 15 let taky ohanet nemuze