Zetor Maxterra

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
Chudej farmar

Re: Zetor Maxterra

#16 Nový příspěvek od Chudej farmar »

todle jsem vydrapal na face. vzhledove ten traktor vypada fakt slusne ale co se mi nelibi: strasne slaba predni naprava :( neodpruzena kabina, a ten interier to je fakt hruza des bes. jsem na to zvedavej tad na techagru. to prolezu cely od zhora az dolu zajima me to vic jak z faceliftovaná 6000 rada od NH :smich:
Přílohy
12395_109227782421738_100000035516201_224701_1445735_n.jpg
12395_109227785755071_100000035516201_224702_1072205_n.jpg
12395_109227779088405_100000035516201_224700_7233895_n.jpg
12395_109227732421743_100000035516201_224697_6314178_n.jpg
12395_109227729088410_100000035516201_224696_5540036_n.jpg
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)

5 traktorů, 170ha, 40ks dobytka... vše v podstatě dělám sám :-)

Peetan

#17 Nový příspěvek od Peetan »

Souhlas. Z venku to vypadá dost vydařeně, ale interiér je jak v 15 let starým fiatagri. :vztek:
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA

mates11

#18 Nový příspěvek od mates11 »

Peetan píše:Souhlas. Z venku to vypadá dost vydařeně, ale interiér je jak v 15 let starým fiatagri. :vztek:
Taky to tak vidím ale co týče té npravy tak bych strach neměl vždyď karato už teď zkoro na všech značkách traktů, spíše by mě zajímalo jestli už je končně odpružená :vztek:

FandaP

#19 Nový příspěvek od FandaP »

mates11 píše:
Peetan píše:Souhlas. Z venku to vypadá dost vydařeně, ale interiér je jak v 15 let starým fiatagri. :vztek:
Taky to tak vidím ale co týče té npravy tak bych strach neměl vždyď karato už teď zkoro na všech značkách traktů, spíše by mě zajímalo jestli už je končně odpružená :vztek:
Řekl bych, že není.

Chudej farmar

#20 Nový příspěvek od Chudej farmar »

Zdarec, tak kolik z vas bylo v brne se na ni podivat? :) ja jel do brna v nedeli a jeste ve stredu. zajima me Vas objektivní nazor, keci typu zetor nejlepsi atd ne! fakt me zajima co na to rikate. az to napisete tak se take podelim o dojmy... :)
Studoval jsem fakt rád miloval jsem Suchdol CZU - Holky, chlast, pohoda :-) ted uz jen práce ale dělám jako jeden z mála to co me baví :-)

romus145

#21 Nový příspěvek od romus145 »

Chudej farmar píše:Zdarec, tak kolik z vas bylo v brne se na ni podivat? :) ja jel do brna v nedeli a jeste ve stredu. zajima me Vas objektivní nazor, keci typu zetor nejlepsi atd ne! fakt me zajima co na to rikate. az to napisete tak se take podelim o dojmy... :)
ahoj, já sem se byl podívat na veletrh do Brna, a byl sem se podívat i nani škoda, že sem se nepodíval dovnitř :( jinak je velice pěkná :)
Věrný člen agresorů.com

mates11

#22 Nový příspěvek od mates11 »

No pěkná, pěkná je ale vůbec mě ten traktor neosnil. Mě to příjde jako kdyby vývojář ze zetoru šel někam do supermárketu s náhradíma dílma na traktory jiných značek, chodil mezi regály a vybíral si co do toho traktoru z jiných značek dá. Sklamalo mě to že to nemá odpruženou nápravu a to vstřikovací čerpadlo, mysmím si že to bude žrát jak sviňa, někdo zase řekne že bude pak levnější oprava když se to posere. Prostě v dnešní době se nedá říct ani to že je zetor tam kde byl včera ale spíše o krok zpátky. Kde sou ty časy když zetor přišel s hydraulikou Zetormatik to bylá rana ve světě hydraulik. A dnes...

mates11

#23 Nový příspěvek od mates11 »

Ještě bych chtěl dodat že kdybych si takovej traktor koupil tak bych to přirovnal asi k nově vyrobené škodovce 120 :)

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#24 Nový příspěvek od Milhauss »

Mě se moc líbí,konečně něco silnýho. A od Zetoru nečekejme žádné machroviny,jako třeba John nebo Fendt,ať udělají co udělají,furt to bude jednoduchý zetor,což je dobře. A kdyby tam nasrali hafo elektroniky a všeho,nikdo by si to za tu cenu stejně nekoupil. Pro malé zemědělce je furt zetor nejideálnější

romus145

#25 Nový příspěvek od romus145 »

Milhauss píše:Mě se moc líbí,konečně něco silnýho. A od Zetoru nečekejme žádné machroviny,jako třeba John nebo Fendt,ať udělají co udělají,furt to bude jednoduchý zetor,což je dobře. A kdyby tam nasrali hafo elektroniky a všeho,nikdo by si to za tu cenu stejně nekoupil. Pro malé zemědělce je furt zetor nejideálnější
V tomto má Milhauss pravdu pro malé zemědělce to vyhovuje :)
Věrný člen agresorů.com

Chudej farmar

#26 Nový příspěvek od Chudej farmar »

romus145 píše:
Milhauss píše:Mě se moc líbí,konečně něco silnýho. A od Zetoru nečekejme žádné machroviny,jako třeba John nebo Fendt,ať udělají co udělají,furt to bude jednoduchý zetor,což je dobře. A kdyby tam nasrali hafo elektroniky a všeho,nikdo by si to za tu cenu stejně nekoupil. Pro malé zemědělce je furt zetor nejideálnější
V tomto má Milhauss pravdu pro malé zemědělce to vyhovuje :)
elektroniky tam bude stejne jako treba v SOME atd.. prevodovka je ZF zadek taky... a myslis ze cena 1,550? je adekvatni za tenhle stroj? me prijde az prilis vysoka(neodpruzena kabina ani naprava, vevnitr to vypada jak v tanku), to co treba venku stali ty polsky PRONARY tak ty byli udelany mnohem lepe nez ta maxtera. o cerpadne na motoru uz se bavit nebudu. stal tam vedle me takovej starej deda a povida ty vole to je jedinej traktor na vystavisti s 6valcovim motorem co ma radovy cerpadlo :shock: a pak dodal bud to vubec nepojede a nebo to nebude splnovat emise. z venku to vypada hezky ale to je asi tak vsechno...

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#27 Nový příspěvek od Milhauss »

No tak kup Johna,nebo Valtru,nebo Fendta :D

Jak říkám,je to pořád jen Zetor. A za sto let,bude stejně pozadu než ostatní. Pronary jdou celkem na odbyt a je na to prej i spoleh

mates11

#28 Nový příspěvek od mates11 »

Jenomže za sto let tady taky žádnej zetor být nemusí pokud se nebude aspoň trochu snažit. myslíte že se snad na českým trhu uživý? Musí bojovat a musí se tlačit a prodávat do zahraničí. Ale s takovou bůjde brzo do kytek a už ani nebudou ND na ty naše staré zetory. A plně souhlasím s Chuďasem

mates11

#29 Nový příspěvek od mates11 »

mates11 píše:Jenomže za sto let tady taky žádnej zetor být nemusí pokud se nebude aspoň trochu snažit. myslíte že se snad na českým trhu uživý? Musí bojovat a musí se tlačit a prodávat do zahraničí. Ale s takovou bůjde brzo do kytek a už ani nebudou ND na ty naše staré zetory. A plně souhlasím s Chuďasem
Já tady sice krytizuju ale v práci máme 4 zetory a jednoho Case takže si myslím že vím o čem mluvím a Chuďas je na tom taky tak.

Chudej farmar

#30 Nový příspěvek od Chudej farmar »

Milhauss píše:No tak kup Johna,nebo Valtru,nebo Fendta :D

Jak říkám,je to pořád jen Zetor. A za sto let,bude stejně pozadu než ostatní. Pronary jdou celkem na odbyt a je na to prej i spoleh
na zeleny ja se.. modra je dobra! 8) a uz mam od lonska nakoupino takze ja urcite kupovat nebudu :smich:

nemuze byt tak pozadu, protoze by ho ten trh zlikvidoval. a kvalitou uz se nakych 15 let taky ohanet nemuze :'(

Odpovědět

Zpět na „Kuriozity, zajímavosti, tisk ZETOR“