tomasov traktor
Re: tomasov traktor
Proč máš ten motor tak vysoko a tak daleko od rozvodovky?
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Tak tomuto sa hovorí strašne vysoko položený krútiaci momentLukibos píše:Proč máš ten motor tak vysoko a tak daleko od rozvodovky?
preto je tak daleko lebo sa mi nezmestil do stredu tak som tomusel urobit len tak ako to je
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
Takto to vyzera ked sa najprv robí a potom rozmyšlatomas650 píše:preto je tak daleko lebo sa mi nezmestil do stredu tak som tomusel urobit len tak ako to je
ale ja som kostru uz kupoval od predchadzajuceho majitela
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
všetko sa da opraviť,upraviť alebo prerobyť ked si predstavym natom ešte nejaku kapotu tak budeš niekde pri preklade garažovej brany to sa ti takto páči?tomas650 píše:ale ja som kostru uz kupoval od predchadzajuceho majitela
no jasne niekto je tu neaky mudry
- 1pali
múdry-nemúdry, sám prídeš na to,že to neni onotomas650 píše:no jasne niekto je tu neaky mudry
No je pravda že ten motor je fakt dosť vysoko ale ak to majitelovi nevadí tak to nemá prečo meniť..veď každý si robí stoj podla svojej potreby a práce na akú bude ten stroj používať..
Tak ma napadlo či by nebolo lepši spraviť to nejak podobne ako je to na fotke..stačilo by rám v strede rozrezať a skráťiť , potom by si mohol motor uložiť pred prednú nápravu a položiť ho aj nižšie...výhody by boli v tom že by si mal menší polomer otáčania a aj j nižšie ťažisko...inak základ traktora máš myslím dobrý len sa s tým treba viacej pohrať...ale to je len moj názor...
Tak ma napadlo či by nebolo lepši spraviť to nejak podobne ako je to na fotke..stačilo by rám v strede rozrezať a skráťiť , potom by si mohol motor uložiť pred prednú nápravu a položiť ho aj nižšie...výhody by boli v tom že by si mal menší polomer otáčania a aj j nižšie ťažisko...inak základ traktora máš myslím dobrý len sa s tým treba viacej pohrať...ale to je len moj názor...
Vždyť tady je celá řada strojů postavených z Avie a V3s, tak se stačí podívat a poptat.
toto třeba nevypadá zle. http://www.nasetraktory.com/forum/viewt ... 13&t=10209
toto třeba nevypadá zle. http://www.nasetraktory.com/forum/viewt ... 13&t=10209
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
ja sa tak isto račej učim na chybach inych ako na vlastnychtomas650 píše:no jasne niekto je tu neaky mudry
-
- Kontaktovat uživatele:
mas to pekny,nevim jak to mas siroky ale kdyztak muzes otocit kola abyses nekde v lese neprevratil ale bude to dost rychli takhle jak to mas taky to mame z tehle komponentu vcera byla testovaci jizda a az sem se toho lek takze budem jeste predelavat
Venca a Jirka
Jestli jsi ten rám tak koupil, tak to chápu,že se ti to nechce předělávat. No uvidíš časem. Třeba to pak překopeš.
skratena je iba predna naprava,zadna je povodna.a rychle????ved to mozem zredukovat cez pridavnu prevodovku z v3s