Valtra N 111e H

Holder, Fendt, Hanomag, Porsche, Itma, Fiat, NewHoland, Valtra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
Peetan

Re: Valtra N 111e H

#46 Nový příspěvek od Peetan »

TomikKouril píše:Bavíme se o tom tříbodu jednonavijáku?? Určitě by stál dvojnaviják o min 100 tis navíc možná víc.
ok, rovnáme do jedný latě audi a hyundai. Jen jsem názoru že když je možný zaplatit JD, fendta a cokoli jinýho, pak i valtru s tříbodem.
Třeba kámošova forterra 96 v manatechu byla o 250 dražší. :-/
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA

TomikKouril

#47 Nový příspěvek od TomikKouril »

Bavíme se o tom traktoru nahoře??? Mě je jedno,že to má 130 koní, pro normálního traktoristu živnostníka nevyužite.Možná se někdo najde,ale jen na občasné mítáky.Taky by se mě takovej traktor líbil ..... Ale třeba i letadlo ...Taky jsem kupoval auto před dvěma rokama skoro nový a dnes stojí o 150 tis mín.Když si logicky spočtu,kolik bych musel vydělávat měsíčně víc na mercedes a hlavně Mě to víc práce neudělá
UKT Landini Vision 105 plus navijáky Igland 2-6 tun

TomikKouril

#48 Nový příspěvek od TomikKouril »

TomikKouril píše:Bavíme se o tom traktoru nahoře??? Mě je jedno,že to má 130 koní, pro normálního traktoristu živnostníka nevyužite.Možná se někdo najde,ale jen na občasné mítáky.Taky by se mě takovej traktor líbil ..... Ale třeba i letadlo ...Taky jsem kupoval auto před dvěma rokama skoro nový a dnes stojí o 150 tis mín.Když si logicky spočtu,kolik bych musel vydělávat měsíčně víc na mercedes a hlavně Mě to víc práce neudělá
Tahat s ní tak 1500 kubíku měsíčně,tak jo,ale to je nereálné

Peetan

#49 Nový příspěvek od Peetan »

TomikKouril píše:Bavíme se o tom traktoru nahoře??? Mě je jedno,že to má 130 koní, pro normálního traktoristu živnostníka nevyužite.Možná se někdo najde,ale jen na občasné mítáky.Taky by se mě takovej traktor líbil ..... Ale třeba i letadlo ...Taky jsem kupoval auto před dvěma rokama skoro nový a dnes stojí o 150 tis mín.Když si logicky spočtu,kolik bych musel vydělávat měsíčně víc na mercedes a hlavně Mě to víc práce neudělá
Samozřejmě o té co jsem fotil.
Jako všechno je to o přístupu a o tom kdo je na čem ochotnej a neochotnej ušetřit a do čeho zainvestovat.
Já netvrdím, že tohle je probůh nejlepší volba, jen vyvracím to, že je to "nesplatitelné" normálním živnostníkem.
Někdo chce dělat práci s proximou, někdo s valtrou, jiný třeba se 7245. Tu práci udělá jedno jako druhý, ale ...?
Auto taky nevidělá ani deko, ale přesto se kupují auta nová, nebo skoro nová , která ztratí za 2 roky 150tis. ;-)

TomikKouril

#50 Nový příspěvek od TomikKouril »

Určitě víš,kolik stojí ted oktávka...kolem 100 tis se nechaj pořídit a před dvouma rokama to bylo jedno z nejdražších aut,ale to tu meleme neslysly.Přemýšlím co tě napsat .....jsi veliký fanda a i tomu určitě rozumíš,ale i jsi snílek,ale to ty taky víš ..... :friends:

Peetan

#51 Nový příspěvek od Peetan »

Kdo o ničem nesní, neklade si vysoký cíle, tak nic nemá, ale o snění si povíme za pár měsíců. ;-)

TomikKouril

#52 Nový příspěvek od TomikKouril »

Peetan píše:Kdo o ničem nesní, neklade si vysoký cíle, tak nic nemá, ale o snění si povíme za pár měsíců. ;-)
Taky jsem snil a ve 24 letech jsem si koupil nove UKT....ted sním jinak,ale fandím tě .... :)

Peetan

#53 Nový příspěvek od Peetan »

TomikKouril píše: Taky jsem snil a ve 24 letech jsem si koupil nove UKT....ted sním jinak,ale fandím tě .... :)
Neříkej že až tě proxima na_ere natolik, že půjde z domu, koupíš starýho zetora? Nebo ji necháš dožít do uplný smrti a přitom zanevřeš na nový stroje?

TomikKouril

#54 Nový příspěvek od TomikKouril »

Peetan píše:
TomikKouril píše: Taky jsem snil a ve 24 letech jsem si koupil nove UKT....ted sním jinak,ale fandím tě .... :)
Neříkej že až tě proxima na_ere natolik, že půjde z domu, koupíš starýho zetora? Nebo ji necháš dožít do uplný smrti a přitom zanevřeš na nový stroje?
Mam s proximou za leden a unor skoro 2 tis kubíku a bez poruchy.Co dali nový portály tak pohoda.Sice teče převodovka,ale to se spraví až bude teplo.Všechno se bude řídit podle nových výběrových řízení na lesní práce.Třeba to vyhraje všechno Less a tahání ubyde a to co zbyde bude za menší peníze.Jinak traktor koupím když bude co dělat v zimě.

Peetan

#55 Nový příspěvek od Peetan »

Já věděl, že se toho nebudeš bát... 8) není od věci sjednat si na zimu prohrnování, nebo pořídit starší vyvažečku. Hodně chlapů od nás vozí domů palivo a dělá podobné věci aby si přilepšíli(ostatně jako všude). 8)

TomikKouril

#56 Nový příspěvek od TomikKouril »

Mě by nebavilo dělat něco jineho,jedině tahat .....Vyvážečka,nějaká osmikolka když je za rozumné peníze,tak má 20 tis mth.A málokdo tě nechá vyvážet po harvestoru.Většinou maj už všichni komplet uzel.

zetor tomas
Kontaktovat uživatele:

#57 Nový příspěvek od zetor tomas »

Peeťan nejspíš myslel taženou vyvážečku, aby bylo využití pro traktor.
Zetor 5945 a Zetor 6711

Peetan

#58 Nový příspěvek od Peetan »

zetor tomas píše:Peeťan nejspíš myslel taženou vyvážečku, aby bylo využití pro traktor.
Samozřejmě... ;-)

myky

#59 Nový příspěvek od myky »

Tomik, a viděl jsi jak to valtře pěkně jede s tou kárkou....já bohužel jenom na you tube. Takže valtra 1 600 000, naviják do tříbodu 200 000, kára 500 000, ruka s procesorem to nevím přesně, ale můžeš dělat dlouhý i sortimenty, i pro toho vydřiducha "M". Za takový peníze novou větší vyvážečku nekoupíš a tady máš několik věcí v jednom..... :pohar: Ale každej má svůj názor. Takže si kup JD, nástavby z Třeboně a počkej až se bude dělat dlouhý.

TomikKouril

#60 Nový příspěvek od TomikKouril »

myky píše:Tomik, a viděl jsi jak to valtře pěkně jede s tou kárkou....já bohužel jenom na you tube. Takže valtra 1 600 000, naviják do tříbodu 200 000, kára 500 000, ruka s procesorem to nevím přesně, ale můžeš dělat dlouhý i sortimenty, i pro toho vydřiducha "M". Za takový peníze novou větší vyvážečku nekoupíš a tady máš několik věcí v jednom..... :pohar: Ale každej má svůj názor. Takže si kup JD, nástavby z Třeboně a počkej až se bude dělat dlouhý.
Takhle chytrej jsem taky..... Jinak tahám pořád dřevo v dlouhým s nástavbou s Třeboně a jsem spokojenej

Odpovědět

Zpět na „Evropské stroje“