Valtra N 111e H
Moderátor: DYK
Re: Valtra N 111e H
V pátek jsme se byli s Ondrou podívat na jednom podniku na jejich zázrak.
111ka byla v mně neznámé, ale pěkné nástavbě.
Větší UKT jsem ještě neviděl. Bylo to asi hlavně kolama. 16,9/28 co já mám na zadku byly na předku a vzadu 20,8/38. Světlost přes 60cm.
Spotřeba do 25l/8hod. práce.
Tahají převážně dub. 5-6kubíků/rundel. Ve smrku 8 i víc. Pak už ale nebere naviják. Údajně traktor má pojezdem větší sílu než ten 5,5t naviják.
Obsluha i majitel plná spokojenost a to je hlavní.
Větší UKT jsem ještě neviděl. Bylo to asi hlavně kolama. 16,9/28 co já mám na zadku byly na předku a vzadu 20,8/38. Světlost přes 60cm.
Tahají převážně dub. 5-6kubíků/rundel. Ve smrku 8 i víc. Pak už ale nebere naviják. Údajně traktor má pojezdem větší sílu než ten 5,5t naviják.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- octaviaman 1
Peetan píše:V pátek jsme se byli s Ondrou podívat na jednom podniku na jejich zázrak.
Pěknej mazlík
Jezdí s tím zaměstnanec. Stará se o to moc dobře. Přešel ze 7745, tak aby ne...
Hlavně furt řikal "Kluci hlavně nekupujte Zetora "Peetan píše:Jezdí s tím zaměstnanec. Stará se o to moc dobře. Přešel ze 7745, tak aby ne...
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
Valtra, to je ten nejskvělejší traktor. Jedna věta obsahuje myslím vše.
Neblázni.... tady tě sežerou.myky píše:Valtra, to je ten nejskvělejší traktor. Jedna věta obsahuje myslím vše.
I já z toho už vystřízlivěl.
Taky tomu říkal "pojízdnej posed". V lese je prej ten traktor tak doma, že z něj číhá na zvěř a proto má stále nabitou kulárnu u řadičky.ondra píše:Hlavně furt řikal "Kluci hlavně nekupujte Zetora "Peetan píše:Jezdí s tím zaměstnanec. Stará se o to moc dobře. Přešel ze 7745, tak aby ne...
Aby si jednou misto podřazeni neprostřelil KabinuPeetan píše:Taky tomu říkal "pojízdnej posed". V lese je prej ten traktor tak doma, že z něj číhá na zvěř a proto má stále nabitou kulárnu u řadičky.ondra píše:Hlavně furt řikal "Kluci hlavně nekupujte Zetora "Peetan píše:Jezdí s tím zaměstnanec. Stará se o to moc dobře. Přešel ze 7745, tak aby ne...
- TomikKouril
Traktor je to určitě parádní,ale kdyby jsi si na něj měl vydělat každou korunu,bez dotací,tak budeš sakra přemýšlet.Moje bývalá firma má to same akorát s dvojnavijákem v tříbodu.Peetan píše:Neblázni.... tady tě sežerou.myky píše:Valtra, to je ten nejskvělejší traktor. Jedna věta obsahuje myslím vše.
I já z toho už vystřízlivěl.
UKT Landini Vision 105 plus navijáky Igland 2-6 tun
Jedna taky moc pěkná z Německa
Byl jsem trochu překvapenej, ale tohle co vidíš na fotkách stálo 1 850 tis. To nebude o moc víc než proxima v Třeboni ne?TomikKouril píše: Traktor je to určitě parádní,ale kdyby jsi si na něj měl vydělat každou korunu,bez dotací,tak budeš sakra přemýšlet.Moje bývalá firma má to same akorát s dvojnavijákem v tříbodu.
- TomikKouril
o pouhých 400 tis bez dphPeetan píše:Byl jsem trochu překvapenej, ale tohle co vidíš na fotkách stálo 1 850 tis. To nebude o moc víc než proxima v Třeboni ne?TomikKouril píše: Traktor je to určitě parádní,ale kdyby jsi si na něj měl vydělat každou korunu,bez dotací,tak budeš sakra přemýšlet.Moje bývalá firma má to same akorát s dvojnavijákem v tříbodu.
Na to jaka ta nastavba třebonska je si myslim že to neni moc ale jsem mladej a představuju si všechno hrozně jednodušeTomikKouril píše:o pouhých 400 tis bez dphPeetan píše:Byl jsem trochu překvapenej, ale tohle co vidíš na fotkách stálo 1 850 tis. To nebude o moc víc než proxima v Třeboni ne?TomikKouril píše: Traktor je to určitě parádní,ale kdyby jsi si na něj měl vydělat každou korunu,bez dotací,tak budeš sakra přemýšlet.Moje bývalá firma má to same akorát s dvojnavijákem v tříbodu.
- TomikKouril
Bavíme se o tom tříbodu jednonavijáku?? Určitě by stál dvojnaviják o min 100 tis navíc možná víc.
OK, pomineme-li nokiany gumy, quicke atd, tak jsme o 200 dole. Zetor ani 130 koní nedělá, takže kdyby se srovnalo s 125kou forterou, možná bysme nebyli daleko... Holá N111 je dá pořídit už za 1 250tis. fortera 125 cca za 1,1 s poloviční výbavou.TomikKouril píše:o pouhých 400 tis bez dphPeetan píše:Byl jsem trochu překvapenej, ale tohle co vidíš na fotkách stálo 1 850 tis. To nebude o moc víc než proxima v Třeboni ne?TomikKouril píše: Traktor je to určitě parádní,ale kdyby jsi si na něj měl vydělat každou korunu,bez dotací,tak budeš sakra přemýšlet.Moje bývalá firma má to same akorát s dvojnavijákem v tříbodu.