Druhý - Saratov II
- josip
Re: Druhý
tak si mal dat spravit delenu nadrzMarián píše:mne tych 12litrov bohate staci, jabudem hydrauliku pouzivat len na ramena a vyklapacku, no a samo zrejme riadenie.Chladit tiez nebude potrebne.
To ano, ked bude len jedna nadrz tak cez jednu hadicu napojim obe cerpadla, ale ak by bola vzadu delena nadrz tak musim tahat do predu dve hadice, no a ak dam nadrz pre okruh riadenia dopredu (vedla ventilatora) tak z nej bude stacit cca 30cm hadice na privod do cerpadla pre riadenie.FERO 873 píše:Ale hadice ti pôjde zo zadu sanie do čerpadla a spet do zadu tak či tak nie takže je to teoreticky jedno len uloženie nadrže je niekde inde kde ti to pasuje môj nazor
Veru nie.Ono by bolo idealne mat nadrz na olej tam kde je teraz ta modra na naftu alebo tam mat delenu nadrz na naftu aj na olej tak ako to mam na prvom, ale aby takato delena na naftu aj olej mala dostatocny objem tak tolko miesta tam zas nie je a tu naftovu som mal doma, takze bolo velmi jednoduche ju tam dat na origo drzaky, ta tam sadne ako rit na serbel.FERO 873 píše:A niekde vpredu sa nenajde miesto pre tú novú nadrž?
- FERO 873
- Kontaktovat uživatele:
OK Marian ty musíš vediet ako ti to pasuje ja mám tieš delenú nadrž na naftu a na olej každá po 35 litrov dnes už banujem že som naftovú nespravil len 20 a olejovú 50 ale čo už už je tak mne to krasne zapasovalo medzi motor a kabínuMarián píše:Veru nie.Ono by bolo idealne mat nadrz na olej tam kde je teraz ta modra na naftu alebo tam mat delenu nadrz na naftu aj na olej tak ako to mam na prvom, ale aby takato delena na naftu aj olej mala dostatocny objem tak tolko miesta tam zas nie je a tu naftovu som mal doma, takze bolo velmi jednoduche ju tam dat na origo drzaky, ta tam sadne ako rit na serbel.FERO 873 píše:A niekde vpredu sa nenajde miesto pre tú novú nadrž?
Chapes to presne - ako na boboch.Dalo sa to riesit samozrejme aj inac, ale ja som nechcel delene brzdy na ovladanie nohou, zda sa mi to neprakticke.Toto mi pride pohodlne a take "poruke".Prevadzkova brzda je standardna mechanicka, rucna bude tiez klasika - pracuje sa na nej, no a toto su vlastne smerove brzdy.
Tak cerpadlo riadenia je uz na mieste.Vliezlo tam len tak tak na chlp a to som musel este obmedzit vykyv prednej napravy.A budu aj dve olejove nadrze, uz je vyrobena aj druha a aj miesto vpredu sa naslo len este nie je osadena.