Číslo podvozku u Z3011 je vyražené na malém nálitku hned pod vrchním víkem převodovky vedle brzdového pedálu asi tak v úrovni olejové měrky.Poupic píše:Jenda 3011 píše:Aha tak to jo,já jsem tam psal včera a dneska nic nepřišlo.Já teda vyčkám.Diky moc.
Jo jendo chvilu vyčkej oni se ozvou. Ještě bych měl na tebe prosbu prosimtě kde máš na 3011 číslo podvozku? potřebuju si ho právě opsat kvůli tomu TP a nevim kde to je na motoru je štítek krásně vidět a číslo podvozku nevim kde je?
Petrův Zetor 3011
Moderátor: Lukashil
Re: Koupě zetoru 3011
-
Tak to máme asi každý jinak,já ho mám fakt tam a na technicky nic neřekli a koukali na to.
Tak zkus kouknout, třeba ho máš i tam na převodovce.Jenda 3011 píše:Tak to máme asi každý jinak,já ho mám fakt tam a na technicky nic neřekli a koukali na to.
- stano 4011
ohladom tych cisiel podvozku ,je totrochu zlozite ,pri mojom poslednom priepise traktora mi ,pan policajt povedal ze u traktorou je zhruba 5 miest kde je mozne hladat cislo , na dyferaku na lavo,na dyferaku vzadu kde je drziak brzd ,vlavo aj v pravo ,na prevodovke nad pedalom brzdy kde popisuje krcaka 1 a este je vylisok na obale prevodovky vedla statra ,teoreticky su vsetky tieto miesta na to urcene , a vdaka ,generalkam na stskach satie cisla vyrazali pri kazdaj go
Potvrzuji že ražené,nikoliv lité číslo je na plochém nálitku převodovky u nožní brzdy.Jinak držím palce dokladu chtivích majitelům traktorů již vyřazených z evidence kteří doufají že Zetor jim je zařídí,nechci nikomu kazit náladu ale co jsem kde zjištoval a vyčetl tak Zetor může pouze vydat doklad na traktor tzv.speciální jako byly vybirače siláže a jim podobné které nikdy nebyly v evidenci DI.Pokud odpovíte na jejich dotaz z jakého důvodu traktor TP nemá/jak tady byl uveden ten dotazník ZETORU/ že traktor byl vyřazen z evidence tak odpověd´bude zamítavá a je to i logické protože to by pak ZETOR fungoval jako reciklátor dokladů
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Já mu psal že doklady byli pravděpodobně straceny u předchozího majitele. A nic nato neříkal.
Pokud byly doklady ztraceny měl by být traktor stále v evidenci a není problém udělat duplikát. Nech si to vylustrovat buď podle majitele nebo SPZ. Podle VIN je to špatné může tam být zapsáno různě.
Zetor 25K, 2023, 3011, 7245, ZŤS 8011, Fergie TEA 20, Ferguson 35, Gutbrod 1050,
-
Tak jsem koukal na to číslo podvozku a u ty brzdy není,vím v kterám místě to je kamoš ho tam má na 4011.Já to tám na 3011 tady.
- Robert
- Kontaktovat uživatele:
jestliže traktor byl jednou odhlášenej už nelze přihlásit , ptal jsem se na to několikrát na různých místech
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Já právě nevím jestli ta mije třicítka byla odhlášená. Když jsem to kupoval tak to prodávali nějáky mladí lidi že jejich otec zemřel a už se stim asi 10let nejezdilo. Tak nevim jak to stěma dokladama ktomu bylo. Tet si opíšu číslo podvozku toho mího traktoru dám to známímu na dopravní inspektorát a on mi zistí jak to stim traktorem bylo.
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Takže kdyby ten traktor někdo v minulosti odhlásil tak už hp nemůžu nikdy přihlásit?Robert píše:jestliže traktor byl jednou odhlášenej už nelze přihlásit , ptal jsem se na to několikrát na různých místech
- Robert
- Kontaktovat uživatele:
max na jiný papíry který jsou pořád v evidenci jinak nePoupic píše:Takže kdyby ten traktor někdo v minulosti odhlásil tak už hp nemůžu nikdy přihlásit?Robert píše:jestliže traktor byl jednou odhlášenej už nelze přihlásit , ptal jsem se na to několikrát na různých místech
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Takže na nějáký doklady co budou furt v evidenci to pude jo? tak to je dobrý?
a jak je to z papírama které jsou registrované na jzd a to už neexistuje a nebyl nikdy odhlášen?
Zeman není můj prezident. http://www.youtube.com/watch?v=UEHkoHZg50M