Petrův Zetor 3011
Moderátor: Lukashil
Re: Koupě zetoru 3011
Pravdě podobně jsi naletěl na 50%,zkus zajít na banku a zeptej se na to ,že jsi poslal peníze na jiné konto nežli jsi chtěl,v některých případech se to dá vrátit,ale nečekej na nic a pokud tí řeknou že máš smůlu tak zkus policajty,zakhle jsem málem přišel o 100 litrů když jsem kupoval motorku ale zavčas jsem se vzpamatoval a byla to dobrá škola do budoucna,lidi jsou svině/někteří/
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
No vbance mi řekli že už to vrátit nejde. A když pudu na policajty a řeknu jim tu částku 3500kč tak ti blbci si to tak nanejvejš zapíšou a možná ani to ne a tím to pro ně končí. Ale jak říkáš je to ponaučení dopředu. Jak to není z ruky do ruky tak to stojí zaprt.
No ono už jít na Policii s tím, že jsi zaplatil někomu za samotné doklady je o hubu... Jestli by jen potom nepopotahovali ještě tebe.
Jo a jinak bych řekl, že si můžeš nechat na sebe napsat traktor i v sedmnácti. Já jsem měl v patnácti napsaného Pionýra.
Jo a jinak bych řekl, že si můžeš nechat na sebe napsat traktor i v sedmnácti. Já jsem měl v patnácti napsaného Pionýra.
ZETOR 15, ZETOR 4011, CUB CADET 1641, HONDA 4514, DEZA 5000, PAJ
neni to nahodou toto?
http://stroje.bazos.cz/inzerat/5250374/ ... k-3011.php
http://stroje.bazos.cz/inzerat/5250374/ ... k-3011.php
Zetor 6748
-
- Kontaktovat uživatele:
Napiš sem všechno co o tom člověku víš jak si s ním komunikoval? mailem,sms popř i číslo jeho konta třeba to někomu něco řekne.
A možná by to chtělo hodit na nw téma
A možná by to chtělo hodit na nw téma
Musíš si umět poradit.
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Ten odkaz co jste sem dali ten platí to je on. Ale mě odpovídal ma můj inzerát jak scháním. Já jsem si snim psal přes meil a to je ten co je u toho inzerátu. A když jsemu pak volal na to číslo co je u inzerátu tak to jen habaďůra protože když jsem tam volal tak to vzala nějáká ženská která otom chlapovi nic neví.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nj koukám že ten inzerát má dnešní datum jestli se nepletu
Musíš si umět poradit.
Kluci A PÁNOVÉ,co takhle Poupicovi pomoct a paslat mu každej pajdu,vždyt´to nejsou ani jedny retka a jemu by to píchlo,myslím že je to mladej klučina a prostě naletěl na parchanta,už jsem ho kontaktoval že mám taky o ty papíry zájem a zkusím taky na něj nějakou boudu,co vy na ten návrh 50?
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
toto nekdo me udelat tak kdybych zjistil adresu tak by si to pekne schytal to jsou normalni hovada tyto lidi
- Pavel Buben-Patrol
Na tyhle obchody je nejlepší dobírka
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
Jo je to bordel. Když budu kupovat doklady tak už jedině z ruky do ruky. Žádný posílání. Tak už jsem pochopil že papíry se asi pod 15000kč neprodávaj a když náhodou jo tak je to asi takovejhle nějákej zmetek. Bacha na ně
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
ale když to tak vemeš tak ani ta dobírka není jistota protože pošta ti doveze dom balík a první co uděláš musíš zaplatit celí balík a až ho zaplatíš tak teprve potom si ho můžeš rozbalit a podívat se co vněm je. A takovejhle zmetek ti tam může dat co chce ustřihne tam kus plechu něco jako značku dá tam pár paírů abys to nepoznal třeba kdyš na to šahneš aje to. Dneska sou lidi koumáci.
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
JJ mít jeho adresu tak si skámošema v létě uděláme vejlet na motorkách
- Pavel Buben-Patrol
ale můžeš ji rovnou vrátitPoupic píše:ale když to tak vemeš tak ani ta dobírka není jistota protože pošta ti doveze dom balík a první co uděláš musíš zaplatit celí balík a až ho zaplatíš tak teprve potom si ho můžeš rozbalit a podívat se co vněm je. A takovejhle zmetek ti tam může dat co chce ustřihne tam kus plechu něco jako značku dá tam pár paírů abys to nepoznal třeba kdyš na to šahneš aje to. Dneska sou lidi koumáci.
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
i když to máš rozbalený? no tet už je to stejně jedno peníze už jsou pryč a já nasranej ale poučenej.