Podinovecky malotraktor Mnichova Lehota
Re: Traktor zraz Trenčin ?
Dobre uz bolo, to je pravda Miro a kde su tie casy ,ked to stalo za hovno.... Ľudia nikdy nebudú spokojní, určite nie všetci.Ja voliť nemusím, voľby sú každú chvíľu, Trenčianska traktoriáda bude prvý krát.
Určite prídem, chcem aj s traktorom, ale to záleží od možnosti dovozu a to budem vediet v júni.
Určite prídem, chcem aj s traktorom, ale to záleží od možnosti dovozu a to budem vediet v júni.
Ten datum sa može ešte posunuť tyžden vopred alebo dozadu aby to nebolo cez voľby to je najmenej aby sa vyšlo každemu v ústrety.
- MarianKo
Bude aj Parádna jazda pookolí?Nemusí byť cez Trenčín.
- fabikmiroslav
- MarianKo
5,5 ks.Akosi sa to sem nehrnie.
- fabikmiroslav
Marian tu aspon vidis kto je skutocny traktorfanda ale neboj sa ked vylepime plagaty to bude ine dufam ze nam pomozesMarianKo píše:5,5 ks.Akosi sa to sem nehrnie.
Dobre už bolo
Zdravím vás !Čo sa to tu pečie?Ak tam chcete mať súťažiacich tak dajte o sebe vedieť.A dajte dokopy priebeh súťaže nech vieme do čoho sa ide a kde presne.
- fabikmiroslav
Tak daj nejaky navrh a skusime dat nieco spolu do hromady viac hlav viac rozumu
Dobre už bolo
- fastrac8250
ja by som tiez rad odsiel ale ked to mam cez pol republiky ale uvidi sa hadam zozeniem aj odvoz
- fabikmiroslav
Takto som dopadol chcem sa podakovat wintrejovi ze ma odviezol do nemocnice
Dobre už bolo
čo si stváral???fabikmiroslav píše:Takto som dopadol chcem sa podakovat wintrejovi ze ma odviezol do nemocnice
ak niekto niečo chce tak pisať na cont7133@gmail.com Už tu niesom. V poslednom čase zaberá miesto každý príspevok.
- fabikmiroslav
Prenasal som syna cez potok na druhu stranu smyklo sa mi a narazil som si koleno o koren stromu
Dobre už bolo
To si nemohol syna cez ten potok prehodiť? Ale nie, blby pokus o vtip. Prajem rýchle uzdravenie!fabikmiroslav píše:Prenasal som syna cez potok na druhu stranu smyklo sa mi a narazil som si koleno o koren stromu
- fabikmiroslav
No vies co veru aj mohol ale kto by ho vyhrabal z toho snehu
Dobre už bolo
Chalani neviete ci je tam nejaka rampa, ktora by sa dala pouzit na vylozenie a nalozenie traktora z nakladneho auta?Alebo ci tam niekto nepridete s najazdovymi kolajami (nosnost tak 1,5 t), ktore by bolo mozne si pozicat na vylozenie a nalozenie?