ZELENO-ŽLUTÝ MOR

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
bastardtraktor

#46 Nový příspěvek od bastardtraktor »

Peetan píše:A já ti tak fandil bastarde... 8)
Píšeš fandiL - za to dík :)
ale už nefanndíš ?? :(
Co te zklamalo ?? :'(

Myslím, že i ten kdo z nás zde vlastní John.Deere traktor. a je s ním nad míru spokojený - nedá na nej dopustit
musí uznat, že ty barvy nepatøí na kdejaký paskvil z tráboše , nebo reklamní štìtku na záchod.

Já na nej taky dopustit nedám. Našel jsem v létì inzerát, jak nekdo prodává za pouhé 3 tácy velký sberák na seno - bylo to ale cca 40 km daleko. Nikdo v okoli kdo má traktor s papírama tam nebyl ochoten jet. ani ti co se tím neživí a sedí celej veèír v hospodì.

Jen ten èasovì nejzaneprázdnenìjší statkáø v okolí se u mì v 6 veèer stavil a øekl JEDEM - sbìráèek za jeho velikým John Deerem vlál jak hadr na holi, jak jsme uhánìli tech 40 km po okreskách zpátky - ani to nesvítilo, ani nebrzdilo - J.D. takový drobek nepøetlaèí a do šera jsme byli doma.

Byla to skvìlá jízda. A tomu statkáøovi jsem za to pomáhal nahánìt krávy. On je honí John Deerem a rachtá pøedníma vidlema - toho se kravky bojí. Jé to jistim na teréní motorce kolem dokola..
ooooooooooooo

Peetan

#47 Nový příspěvek od Peetan »

Fandím dál, jen sem se udivil, že to vzdáváš.
Tvùj pøíbìh mi pøipomíná pøívoz našeho sbìráku, akorát my ho vezli jen 30km, ale zato za LKT 81T a to byla taky komedie - ale usmìv zmrznul, když si øidiè øekl 2500 za hoïku práce.
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA

bastardtraktor

#48 Nový příspěvek od bastardtraktor »

Peetan píše:Fandím dál, jen sem se udivil, že to vzdáváš.
Tvùj pøíbìh mi pøipomíná pøívoz našeho sbìráku, akorát my ho vezli jen 30km, ale zato za LKT 81T a to byla taky komedie - ale usmìv zmrznul, když si øidiè øekl 2500 za hoïku práce.
NE nevzdávám, vše co jsem tu doposud napsal bych napsal i znova za nic se nebudunikomu omlouvat.
ooooooooooooo

Peetan

#49 Nový příspěvek od Peetan »

bastardtraktor píše:
Peetan píše:Fandím dál, jen sem se udivil, že to vzdáváš.
NE nevzdávám, vše co jsem tu doposud napsal bych napsal i znova za nic se nebudunikomu omlouvat.
Vpoøádku... 8)
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA

MINI

#50 Nový příspěvek od MINI »

zuzu píše:
DYK píše:To máš oline jistì pravdu, ale taky jsem nepochopil , proè se zde objevil tøeba tento odkaz http://www.greencrazy.com/bednbath.htm. Co to má spoleènýho z natíráním kde èeho na žlutozeleno?
nebudu nic objasnovat, nebudu se s Tebou hadat, kdyz jde videt, ze jsi toto tema nepochopil...
ja bych to uz uzavrela abychom se nepohadali kvuli takove hlouposti :friends:
To já znám... :vztekla:

Tom

#51 Nový příspěvek od Tom »

MINI píše:
zuzu píše:
DYK píše:To máš oline jistì pravdu, ale taky jsem nepochopil , proè se zde objevil tøeba tento odkaz http://www.greencrazy.com/bednbath.htm. Co to má spoleènýho z natíráním kde èeho na žlutozeleno?
nebudu nic objasnovat, nebudu se s Tebou hadat, kdyz jde videt, ze jsi toto tema nepochopil...
MINI, koneènì jsi zpìt, juá jsem myslel, že jsi na nás zanevøel :friends:
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

bastardtraktor

#52 Nový příspěvek od bastardtraktor »

Tom píše:
MINI píše:
zuzu píše:
MINI, koneènì jsi zpìt, juá jsem myslel, že jsi na nás zanevøel :friends:
Taky pìknì v :rohy: vítám Minísku
ooooooooooooo

bastardtraktor

#53 Nový příspěvek od bastardtraktor »

Ale zpìt ke Zeleno Žluté

Johny Deere once vowed:
Honza Jelenù jednou prohodil:

"I will never put my name on a plough that does not have in it the
best that is in me."

"Nikdy nedám své jméno na nìjaký pluh, který nebude mít v sobì to
nejlepší co je vì mì "

That's the John Deere commitment.
To je dobrý. - dost dobrý - delejte to taky tak !!

Ale nenatírejte na JohnDeerácko kdejakej klump
:zly:
do kterého svou duši nedal ani Johny, ani vy.
Obrázek
A pøestaòte dìtem vymejvat mozky. :zly:
Naposledy upravil(a) bastardtraktor dne stř lis 14, 2007 5:04 pm, celkem upraveno 1 x.
ooooooooooooo

PA

#54 Nový příspěvek od PA »

to Karel
motlytba bez výri je prázdná. z tvích slov sinu usuzujy ,ze nevìøýš v jedyného svrchovaného jelena na nebesých!
Na mě se nemusí řvát , mě to stačí říct 16x.

bastardtraktor

#55 Nový příspěvek od bastardtraktor »

PA píše:to Karel
motlytba bez výri je prázdná. z tvích slov sinu usuzujy ,ze nevìøýš v jedyného svrchovaného jelena na nebesých!
Ale ano
On se nomodlí k našemu Pánu za nejakého jelena.
On se modlí pøímo k Jelenu !!!

Jelene náš jenž jsi na nebesích - zazelenožlu se jméno tvé ...

A to je odsouzeníhodné modloslužebnictví !!!!
ooooooooooooo

chavier
Site Admin

#56 Nový příspěvek od chavier »

Hoši vaše zbyteèné kecy mimo téma, vèetnì nových registraci jsem vymazal. Oline, nebylo 3x vhodne se registrovat jako MlNI (psano s L) Veci tykajiciho se ohledne Miniho (psano jakkoliv), stejne jako jeho kecy, ze mu nekdo upravuje prispevky mazu automaticky! Jestli chces dale prispivat tak prispivej, jestli si chces furt stezovat a delat vylomeniny, tak jdi si jdi radeji za klukama na pisek!

a ted uz prosim jen k tematu John Deer

olin

#57 Nový příspěvek od olin »

chavier píše:Hoši vaše zbyteèné kecy mimo téma, vèetnì nových registraci jsem vymazal. Oline, nebylo 3x vhodne se registrovat jako MlNI (psano s L) Veci tykajiciho se ohledne Miniho (psano jakkoliv), stejne jako jeho kecy, ze mu nekdo upravuje prispevky mazu automaticky! Jestli chces dale prispivat tak prispivej, jestli si chces furt stezovat a delat vylomeniny, tak jdi si jdi radeji za klukama na pisek!

a ted uz prosim jen k tematu John Deer

Mámo, já už budu hodnej......
:'(

DYK

#58 Nový příspěvek od DYK »

Ale Chaviere toto není téma o JD Pokut si pamatuji, mìlo by se zde psát o kde èem natøeným na žlutozeleno, protože proti JD tady nikdo nic nemá. Jinak téma se jmenuje zeleno-žlutý mor. To považuješ za téma k JD? To snad ne! Od tohoto tématu oèekávám, že sem zakladatel bude dávat fotky domadìlù a jiných stojù vyvedených v barvách JD, mimo originály JD samotné.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

chavier
Site Admin

#59 Nový příspěvek od chavier »

DYK píše:Ale Chaviere toto není téma o JD Pokut si pamatuji, mìlo by se zde psát o kde èem natøeným na žlutozeleno, protože proti JD tady nikdo nic nemá. Jinak téma se jmenuje zeleno-žlutý mor. To považuješ za téma k JD? To snad ne! Od tohoto tématu oèekávám, že sem zakladatel bude dávat fotky domadìlù a jiných stojù vyvedených v barvách JD, mimo originály JD samotné.
muj prispevek reagoval na to, at se uz tu neresi MINI, ale to co predtim...
:sorry: mel jsem napsat " a ted uz prosim jen k tematu Zlutozeleny mor" misto "a ted uz prosim jen k tematu John Deer"

bastardtraktor

#60 Nový příspěvek od bastardtraktor »

DYK píše:Ale Chaviere toto není téma o JD Pokut si pamatuji, mìlo by se zde psát o kde èem natøeným na žlutozeleno, protože proti JD tady nikdo nic nemá. Jinak téma se jmenuje zeleno-žlutý mor. To považuješ za téma k JD? To snad ne! Od tohoto tématu oèekávám, že sem zakladatel bude dávat fotky domadìlù a jiných stojù vyvedených v barvách JD, mimo originály JD samotné.
Ano, je to o tom, že lidi barví na Johndeerácko kde co, co jen trochu pøipomíná traktor a vùbec kde co.

Ale aèkoli firmu J.D. považuji za špièku, pøezto se mi nelíbí, že firmán, které pohltí sice nìkdy nechá jméno, nekdy taky ne ne , ale vždy traktory "pøetøe na John deerácko"

CHAMBERLAIN australská znaèka traktorù byla špièka a symbol v v zemi klokanù - natolik dobrá to byla , že John Deere známý sprostým vyzobáváním hrozinek firmu pohltila- - jméno australské legendì nechala, ale pøebarvila na johndeerácko.

Obrázek Obrázek

Pøetøeli to, aèkoli Chamberlainy byli vždy tradiènì jen oranžové

ObrázekObrázek

A vùbec - žádný první traktor zanaèky J.D. nikdy neexistoval. První traktory znaèky J.D. vznikly , když továrna na pluhy J.D. si vyhlédla ekonomicky donutila k fùzi a pohltila firmu Waterloo, která vyrábela jako první v US traktory. A stejnì to J.D. delá furt dokola.

Až se tohle stane se ZETORama i všema našima továrníma malotraktorama , tak se teprve budete divit a BUDETE TAKY NADÁVAT
ooooooooooooo

Odpovědět

Zpět na „Putyka“