Zetor forterra
Moderátor: Lukashil
- mates11
Re: Zetor forterra
Tak my ju máme celkem O.K. akorát teď začal prokulzovat násobič. A jinak ten šípák stál před 3-4lety prej 250 000kč
Díky... to je slšná prda.mates11 píše:Tak my ju máme celkem O.K. akorát teď začal prokulzovat násobič. A jinak ten šípák stál před 3-4lety prej 250 000kč
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- adam
Myslím, že ten co má radim byl levnější.Peetan píše:Díky... to je slšná prda.mates11 píše:Tak my ju máme celkem O.K. akorát teď začal prokulzovat násobič. A jinak ten šípák stál před 3-4lety prej 250 000kč
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741
Taky myslím, ale taky není tak vysoká a je rovná, ne prohlá. Radim vyhrnuje pro silnice, nebo pro obec? Nebo jen sobě?adam píše:Myslím, že ten co má radim byl levnější.Peetan píše:Díky... to je slšná prda.mates11 píše:Tak my ju máme celkem O.K. akorát teď začal prokulzovat násobič. A jinak ten šípák stál před 3-4lety prej 250 000kč
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- eclipse
My jsme asi před 3 rokama vlastnily 114 v pohodě stroj akorát nám blbnul násobič a stím sklem na bočnich dveří se nam taky vysipalo jinak to byla na silnici taková koza
Zetor 6911,7711,7745,5211,JD6830Premium,JD6420Premium,UNK320,Case 527
Forterra s novou maskou a 16-ti ventilovým motorem.
http://www.farmweb.cz/index.php?page=vi ... 0NQ==#skok
- adam
Jozka píše:Forterra s novou maskou a 16-ti ventilovým motorem.
- mates11
Zdarec, chtěl bych vám jako z mála prvních představit své nové video které sem sestříhal. PS: Já sedím za volantem 114 http://www.sluzbysvarc.cz/video
- Poupic
- Kontaktovat uživatele:
super video se super strojema
- mates11
Díky, sem rád že se ti líbí.
Fakt parádní video
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
tak taky přidám jeden postřeh k traktoru Forterra. je to v zimě absolutně nenastartovatelnej stroj. pokud se musí přesně rok stará mašina, hodinu nahřejvaná teplovodním ohřevem, točit přes startovací zdroj a do sání se nechá foukat horkovzdušná pistole a přesto start trvá 5 minut ( 30 vteřin točit starterem, 30 vteřin pauza a tak dokola ), je to k pláči. jezdím tam na servis sněhové frézy a je to vždycky komedie na půl dne, než se to rozeběhne. naběháno to nemá skoro nic, vlastní to obecní úřad a nafta zamrzlá není, z výfuku se při startování kouří
- adam
Zajímavý u nás s tim problém nemá.petr j píše:tak taky přidám jeden postřeh k traktoru Forterra. je to v zimě absolutně nenastartovatelnej stroj. pokud se musí přesně rok stará mašina, hodinu nahřejvaná teplovodním ohřevem, točit přes startovací zdroj a do sání se nechá foukat horkovzdušná pistole a přesto start trvá 5 minut ( 30 vteřin točit starterem, 30 vteřin pauza a tak dokola ), je to k pláči. jezdím tam na servis sněhové frézy a je to vždycky komedie na půl dne, než se to rozeběhne. naběháno to nemá skoro nic, vlastní to obecní úřad a nafta zamrzlá není, z výfuku se při startování kouří
- mates11
My jsme akorát po čtyřech letech vyměnili žhavící svíčky protože s tím startováním taky byly problémy ale teď šlape zas jak hodinky.adam píše:Zajímavý u nás s tim problém nemá.petr j píše:tak taky přidám jeden postřeh k traktoru Forterra. je to v zimě absolutně nenastartovatelnej stroj. pokud se musí přesně rok stará mašina, hodinu nahřejvaná teplovodním ohřevem, točit přes startovací zdroj a do sání se nechá foukat horkovzdušná pistole a přesto start trvá 5 minut ( 30 vteřin točit starterem, 30 vteřin pauza a tak dokola ), je to k pláči. jezdím tam na servis sněhové frézy a je to vždycky komedie na půl dne, než se to rozeběhne. naběháno to nemá skoro nic, vlastní to obecní úřad a nafta zamrzlá není, z výfuku se při startování kouří
ten traktor, o kterém jsem psal, má obecní úřad Modrava na šumavě ( uhlobaron Bakala ). do mínus patnácti to prý chytá normálně, v mínus dvaceti to ale už je problém a když jsem tam byl v lednu, bylo tam mínus 29 a to už nechytla vůbec. zajímavé je, že nechytne ani na startovací sprej. měli tam prej servis ale na žádnou závadu nepřišli