Honzův zetor 5748
Moderátor: Lukashil
- Jaryn
Re: Honzovi pomocníci Supříci
Śkoda že nedělaj i na vejtry,tam bych ho taky potřeboval,ach ty český motory...
I když tě holka zradí,i to se může stát,zůstane ti zetor věrný kamarád...
Čau.Jaryn píše: Ćau Honzo,tak jak to startuje?Já dneska ten starter odjednal taky,tak jsem zvědavý.Mám ten samý problém co ty,bez dekomprese ani otočení a to mám novou baterku,tak doufám že se to zlepší..
Určitě se to zlepší. Chytá na poprvý nebo na podruhý. Už týden jsem nemusel nabíjet baterku Budeš spokojenej
zetor 5748, Belarus EO 2621
Ještě se chci zeptat: Když chci přidat tlak ol. čerpadla tak štelovací šroub musím povolit nebo přitáhnout?
Myslim ze pritahnout. Zkus a uvidisHonza50 píše:Ještě se chci zeptat: Když chci přidat tlak ol. čerpadla tak štelovací šroub musím povolit nebo přitáhnout?
Nehaň, ukaž lepší.
Meum est propositum in taverna mori.
Ty si bral polskej a nebo ceskej? Neptal ses jestli je tam nejaky velky rozdil v kvalite?
Nehaň, ukaž lepší.
-
- Kontaktovat uživatele:
Přitahuje se to ale pokud ti teplej maže na volnoběh mál otak se to moc nezlepší tahle to je teda u nasHonza50 píše:Ještě se chci zeptat: Když chci přidat tlak ol. čerpadla tak štelovací šroub musím povolit nebo přitáhnout?
Dík zkusím to.bigles píše:Přitahuje se to ale pokud ti teplej maže na volnoběh mál otak se to moc nezlepší tahle to je teda u nas
Já mám polskej. Co jsem mu psal tak víc se prodávaj český, ale na žádný zatím nebyly reklamace.Tomas50 píše:Ty si bral polskej a nebo ceskej? Neptal ses jestli je tam nejaky velky rozdil v kvalite?
-
- Kontaktovat uživatele:
No jako studený to na 100% pomuýže uvidiš ale když s ti mtřeba jedem s piskem tahem 2 hodiny a je v tahu a prijedem dom zastavime tak na plnej plyn maze maximalne na 1 atmosferu a na volnobeh vubec, a studený to zas maže ba volnoběh na 5 atmosfer, klika je dobra motor taky, když tatka delal fo tak olejovi cerpoadl oennechal udelat tak to je asi aj itim ale je aji potřeba hlídat olej nám z toho víc vyteče než toi sežereHonza50 píše:Dík zkusím to.bigles píše:Přitahuje se to ale pokud ti teplej maže na volnoběh mál otak se to moc nezlepší tahle to je teda u nasJá mám polskej. Co jsem mu psal tak víc se prodávaj český, ale na žádný zatím nebyly reklamace.Tomas50 píše:Ty si bral polskej a nebo ceskej? Neptal ses jestli je tam nejaky velky rozdil v kvalite?
Mam presne ten samy problem kdyz je motor poradne rozhycovanej. Pres 1,2 pak nepreleze ani za nicbigles píše:No jako studený to na 100% pomuýže uvidiš ale když s ti mtřeba jedem s piskem tahem 2 hodiny a je v tahu a prijedem dom zastavime tak na plnej plyn maze maximalne na 1 atmosferu a na volnobeh vubec, a studený to zas maže ba volnoběh na 5 atmosfer, klika je dobra motor taky, když tatka delal fo tak olejovi cerpoadl oennechal udelat tak to je asi aj itim ale je aji potřeba hlídat olej nám z toho víc vyteče než toi sežereHonza50 píše:Dík zkusím to.bigles píše:Přitahuje se to ale pokud ti teplej maže na volnoběh mál otak se to moc nezlepší tahle to je teda u nasJá mám polskej. Co jsem mu psal tak víc se prodávaj český, ale na žádný zatím nebyly reklamace.Tomas50 píše:Ty si bral polskej a nebo ceskej? Neptal ses jestli je tam nejaky velky rozdil v kvalite?
Nehaň, ukaž lepší.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak oto je u supra normalni jedine by pomohlo novi olejovi cerpadlo pokdu mas dobrou klikuTomas50 píše:Mam presne ten samy problem kdyz je motor poradne rozhycovanej. Pres 1,2 pak nepreleze ani za nicbigles píše:No jako studený to na 100% pomuýže uvidiš ale když s ti mtřeba jedem s piskem tahem 2 hodiny a je v tahu a prijedem dom zastavime tak na plnej plyn maze maximalne na 1 atmosferu a na volnobeh vubec, a studený to zas maže ba volnoběh na 5 atmosfer, klika je dobra motor taky, když tatka delal fo tak olejovi cerpoadl oennechal udelat tak to je asi aj itim ale je aji potřeba hlídat olej nám z toho víc vyteče než toi sežereHonza50 píše:Dík zkusím to.bigles píše:Přitahuje se to ale pokud ti teplej maže na volnoběh mál otak se to moc nezlepší tahle to je teda u nasJá mám polskej. Co jsem mu psal tak víc se prodávaj český, ale na žádný zatím nebyly reklamace.Tomas50 píše:Ty si bral polskej a nebo ceskej? Neptal ses jestli je tam nejaky velky rozdil v kvalite?
a kolko by mal motor mazat na volnobech 3atmosferi????
Mě tyky maže když je studenej na 4-5 atm, ale jak se ohřeje tak na 50-60 tak už na volnoběh neukazuje. Zkusím s tím poštelovat a uvidím.
- mareko
ono to je u suprů normálníHonza50 píše:Mě tyky maže když je studenej na 4-5 atm, ale jak se ohřeje tak na 50-60 tak už na volnoběh neukazuje. Zkusím s tím poštelovat a uvidím.
diesel to je koncert
- Jaryn
Tak to mě studený maže na 2 a když se ohřeje,tak se mi ručička ani nezvedne...
I když tě holka zradí,i to se může stát,zůstane ti zetor věrný kamarád...
-
- Kontaktovat uživatele:
TAk to zkus taky přitáhnout a uvidíšJaryn píše:Tak to mě studený maže na 2 a když se ohřeje,tak se mi ručička ani nezvedne...