Napiš mi sem Model Type Code motoru a já ti zjistím jestli to má Světelnou cívku.mirek4x píše:Dobrý den, chtěl bych si na svým jednoosým malotraktoru udělat světla, ale nevím z čeho vzít napětí, když tam dám baterku, tak bych zase musel nějak vyřešit dobíjení, nemáte stím někdo zkušenosti jak to zapojit? Vepředu na motoru visí jeden kabel, nevíte k čemu slouží, ten kabel je tam origo od výrobce.
Mountfield Kulti MS 16 IN
Moderátor: DYK
- Ráďa Škoda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mountfield Kulti MS 16 IN
A kde se dá na motoru zjistit ten typ a kód motoru?
- Ráďa Škoda
- Kontaktovat uživatele:
Bejvá to vyražené v deklu Ručního Startování,a někdy je tam přinejtovanej štítek.(blíž ke svíčce)
Jestli se mohu připojit, zajímalo by mě totéž. Mám MS 07 a motor to má B-S intek pro 206 OHV.
Mohl bys se mi podívat na tu cívku a kde by se dala sehnat?
Předem Díky
Předem Díky
- Ráďa Škoda
- Kontaktovat uživatele:
Jakou cívku ???bobicek píše:Jestli se mohu připojit, zajímalo by mě totéž. Mám MS 07 a motor to má B-S intek pro 206 OHV.
Předem Díky
Světelnou na světla
Dobrý den, chtěl bych si na svém malotraktoru mountfield udělat různé ůpravy hlavně vzhledu, zatím sem namontoval světla, nemáte někdo nějakou inspiraci jak ještě vylepšit jednoosý malotraktor
Tak tady se pokouším udělat pár úprav .mirek4x píše:Dobrý den, chtěl bych si na svém malotraktoru mountfield udělat různé ůpravy hlavně vzhledu, zatím sem namontoval světla, nemáte někdo nějakou inspiraci jak ještě vylepšit jednoosý malotraktor
Nemáte více fotek z tý úpravy, taky bych něco podobného chtěl utvořit.
Tak přidávám ještě pár fotek. Dneska byl prvně venku a jezdí to perfektně. Ještě pár úprav,závaží na předek a posunout přední kolo dopředu.Jo a brzdy, kdyby měl někdo nějaký nápad jak na to.
- pavoucek
- Kontaktovat uživatele:
Při pohledu na tyhle fotky se my začínají zavrtávat do mozkové kůry červíčci. Dobrý nápad. Já ho mám taky.Vendaa píše:Tak přidávám ještě pár fotek. Dneska byl prvně venku a jezdí to perfektně. Ještě pár úprav,závaží na předek a posunout přední kolo dopředu.Jo a brzdy, kdyby měl někdo nějaký nápad jak na to.
Naposledy upravil(a) pavoucek dne čtv bře 04, 2010 6:38 pm, celkem upraveno 1 x.
Zakon automechanika: Kazde naradi se v urcitou chvili promeni v kladivo.
- pavoucek
- Kontaktovat uživatele:
Můj malej nápad na brzdy.
Zakon automechanika: Kazde naradi se v urcitou chvili promeni v kladivo.
Dík za ty brzdy. Taky jsem na něco takovýho myslel. Akorát je tam budu muset našroubovat na nějaké distanční podložky.
Zdarec,
koupil jsem Kultivátor MS 16 ale je to nějakej starší typ - má jen 5 HP.
Buhužel tam byl rozdělanej převod těch klínových řemenů a tak bych byl moc povděčen pokud by šlo to zpřevodování nafotít, abych to mohl poskládat. Fotek raději víc.
Předem díky
koupil jsem Kultivátor MS 16 ale je to nějakej starší typ - má jen 5 HP.
Buhužel tam byl rozdělanej převod těch klínových řemenů a tak bych byl moc povděčen pokud by šlo to zpřevodování nafotít, abych to mohl poskládat. Fotek raději víc.
Předem díky
Chtěl bych z jednoosýho kultivátoru montfield ms 16 udělat kloubový malotraktor, představuju si to nějak že bych za něj zapřáhl nápravu s kolama a sedačkou, sundal řidítka a udělal nějak řízení s volantem jako je u kloubáků a pedály, nemáte někdo nějakej tip nebo radu jak to uskutečnit, nebo nemáte někdo něco podobného už vyrobený abych nemusel vymýšlet vymyslené