Pavlova 6245
Moderátor: Lukashil
- Pavel Buben-Patrol
Re: Pavlova 6245
Tak jsem trošku tunil zetorka
- Pavel Buben-Patrol
Tak jsme v sobotu trošku použili nakladač na nekalou činost
- pirat
- Kontaktovat uživatele:
me by zajimalo proc si menil ten motor 6201 za ten 7201 ??? byl nedostacujici vykon ?? a jak bys ty motory mezi sebou porovnal ??
pavel máš tam aj nospin na predku?
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
Wintreji, mě se poslední dobou zdá, že když máš nospin ty, tak ho musí mít každý a kdo ho nemá, je prostě "out".wintrej píše:pavel máš tam aj nospin na predku?
Zetor 5945 a Zetor 6711
to sa ti len fakt zda a asi preto že ho nemáš...zetor tomas píše:Wintreji, mě se poslední dobou zdá, že když máš nospin ty, tak ho musí mít každý a kdo ho nemá, je prostě "out".wintrej píše:pavel máš tam aj nospin na predku?
Přečti si úvodní příspěvek...wintrej píše:pavel máš tam aj nospin na predku?
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
Peetan píše:Přečti si úvodní příspěvek...wintrej píše:pavel máš tam aj nospin na predku?
To je pokud tomu malinko rozumím to samé jako má Chuďas jen o 15 koní méně? Jestli ano, tak je to "pan traktor" podle toho co jsem viděl.Pavel Buben-Patrol píše: To můžu,ale nevím zda to zde bude někoho zajímat.
Tak teda je to typ 6070 elite,převodovka range komand,141ps+navíšení,odpružená kabina a přední náprava,naj.250 mth a to je tak vše.
- Pavel Buben-Patrol
co to je nospinwintrej píše:pavel máš tam aj nospin na predku?
- Pavel Buben-Patrol
a jaký má chudejPeetan píše:To je pokud tomu malinko rozumím to samé jako má Chuďas jen o 15 koní méně? Jestli ano, tak je to "pan traktor" podle toho co jsem viděl.Pavel Buben-Patrol píše: To můžu,ale nevím zda to zde bude někoho zajímat.
Tak teda je to typ 6070 elite,převodovka range komand,141ps+navíšení,odpružená kabina a přední náprava,naj.250 mth a to je tak vše.
samosvorPavel Buben-Patrol píše:co to je nospinwintrej píše:pavel máš tam aj nospin na predku?
mrkni do vlákna traktory sériové výroby-ostatní a tam téma Modrá Beruška.Pavel Buben-Patrol píše: a jaký má chudej
Dva s velkejma hollandama na foru a oni o sobě nevědí... http://www.nasetraktory.com/forum/downl ... &mode=view
- Pavel Buben-Patrol
tak to máwintrej píše:samosvorPavel Buben-Patrol píše:co to je nospinwintrej píše:pavel máš tam aj nospin na predku?
Pavel Buben-Patrol píše:tak to máwintrej píše:samosvorPavel Buben-Patrol píše:co to je nospinwintrej píše:pavel máš tam aj nospin na predku?