Zetor 50 Super
Moderátor: Lukashil
- Blajda
Re: Zetor 50 Super
Nějak mu nedržela páska lepící.Tak je potom umejvali acetonem.
Tady ještě foto.Ještě dostane novou plachtu na štřechu a zástěrky
Tady ještě foto.Ještě dostane novou plachtu na štřechu a zástěrky
Zetor 3011 a 6748
nazdar hosi chcem sa spytat ze aky ma 50super priemer valca a piesta a kolko piestnych kruzkov ak nekto viete......dikes
Zetor crystal 8011, 2xZetor 50 super + kopec veci k nim co furt vsade zavadzaju
- Blajda
Syntetikamareko píše:jakou barvou jste to dělali hoši?
Lepšího nic nebylo
Zetor 3011 a 6748
- mareko
Blajda píše:Syntetikamareko píše:jakou barvou jste to dělali hoši?
Lepšího nic nebylo
Ono to je v pohodě ,má to pěkný lesk .jen by mi bylo líto s tím jet do lesa a poškrábat to o větve
diesel to je koncert
-
- Kontaktovat uživatele:
Ze začátku se to leskne pěkně ale když to stojí furt venku tak to pak ten elsk ztarí no
- Blajda
No hlavně to dělal kvůli tomu že koupil papíry tak aby to trochu vypadalo.
škoda že nemám fotku jak vypadal předtím
škoda že nemám fotku jak vypadal předtím
Zetor 3011 a 6748
- mareko
[quote="Blajda"]No hlavně to dělal kvůli tomu že koupil papíry tak aby to trochu vypadalo.
škoda že nemám fotku jak vypadal předtím [/quote za kolik se dají sehnat papíry u vás?
škoda že nemám fotku jak vypadal předtím [/quote za kolik se dají sehnat papíry u vás?
diesel to je koncert
- Jaryn
Ćau supráci,nevíte někdo náhodou přesný objem chladící soustavy?Kvůli naředění fridexu,nalil jsem ho tam 6 litrů,to by mělo stačit ne?
I když tě holka zradí,i to se může stát,zůstane ti zetor věrný kamarád...
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec odhaduju okolo 20 litrů já tam fridef nedával v zimě nejezdím moc, do 25tky jsem dával už tam mám 3 litry a myslím že to je ještě mál oaspon 2 litry jeste dostane
- Rozzik
Cus, tak te vody je tamcelkem i s chladicem a motorem 22l. Tusim ze jen chladic ma cca 19l. Viz obrazek
Cus
Cus
- Rozzik
Cus chlapy, dostala se mi na kratkou dobu do ruky super knizka venovana V3S a koukal jsem na nejake obrazky a z jednoho jsem poznal muj navijak, ktery je prave z V3S. Koupil jsem ho i s lanem na srotaku za 300Kc. Je to lano sice lehce roztrepene a jakoby chlupate ale je ho zase cely ten bubem. Ma to nejaky zvlastni mechanismus na navijeni toho lana, ze ho to pekne klade vedle sebe. Nevite jakou mel tak asi silu. Chtel bych ho nekdy predelat do tretiho bodu a na kardan. Nemate nekdo nejaky obrazek s timto navijakem predelany za traktor?
Dik Cus
Dik Cus
- 1majo2
Ten navijak z V3S nedoporučujem. Tiež máme Supra, mali sme takýto navijak a po dvoch rokoch bolo po ňom. Nevýhody: keď sa zohreje šnekový prevod, tak je problém vytiahnuť s neho lano, museli sme sa uviazať o strom a traktorom ho vytiahnuť. Problém je v tom že super nemá opačné otáčky kardana a tak sa musí lano vyťahovať len ručne ťahaním. Ďalšia nevýhoda je že šnekový prevod sa po nejakom čase zoderie a keď sa zohreje tak ako keby sa prevody do seba zahrizli. Ukladač lana na vrchu nie je stavaný na extrémne zaťaženie. Teraz máme vyrobený naviják, kde možem odpojiť bubon s lanom od náhonu a tak sa lano vyťahuje ako po masle. Mám ďalších dvoch kamarátov, ktorí mali takýo navijak a už ho tiež nemajú. Hodnotím ho ako veľmi nevhodný na ťahanie dreva. Iba ak by si to chcel na krátkodobé použitie ako je nejaké vyprošťovanie.
Čus
Čus
Zetor 50 SUPER, Ostrowek KT162, Zetor 7340
Ahoj mam udelany do 3bz navijak z v3s s udelanou spojkou na volne odvijeni. Na domaci tahani je super, ale na neco vetsiho uz to neni nic moc. Kdybych dneska delal navijak tak bych radeji sel cestou prevodu retezem, proste tak jak se to u vetsiny mensich (nekdy i vetsich) navijaku dela. Ma to lepsi ucinnost a volne odvijeni a pokud tam budes mit i lamelovou spojku, tak to muzes krasne ovladat z venku a nemusis furt skakat do traktoru. Kdyz vidim kolik casu jsem stravil na vyrobe spojky na volne odvijeni, tak uz bych to asi nedelal. Pokud navijak mas, tak bych ti doporucil pouzit jen buben, na ktery bys prisrouboval rozetu a zbytek dodelat. Hodne zdaruRozzik píše:Cus chlapy, dostala se mi na kratkou dobu do ruky super knizka venovana V3S a koukal jsem na nejake obrazky a z jednoho jsem poznal muj navijak, ktery je prave z V3S. Koupil jsem ho i s lanem na srotaku za 300Kc. Je to lano sice lehce roztrepene a jakoby chlupate ale je ho zase cely ten bubem. Ma to nejaky zvlastni mechanismus na navijeni toho lana, ze ho to pekne klade vedle sebe. Nevite jakou mel tak asi silu. Chtel bych ho nekdy predelat do tretiho bodu a na kardan. Nemate nekdo nejaky obrazek s timto navijakem predelany za traktor?
Dik Cus
Nehaň, ukaž lepší.
Meum est propositum in taverna mori.
Meum est propositum in taverna mori.
- Jaryn
Rozzik píše:Cus, tak te vody je tamcelkem i s chladicem a motorem 22l. Tusim ze jen chladic ma cca 19l. Viz obrazek
Cus
Dík za info,radši toho fridexu ješte trochu přileju...
I když tě holka zradí,i to se může stát,zůstane ti zetor věrný kamarád...