třístraná vyklápěčka od Maníka

vleky, káry, vozíky, návěsy, cisterny, vyvážečky, hnojáky, ...

Moderátoři: rezis, Leo, Malboro

Zpráva
Autor
maník

Re: třístraná vyklápěčka od Maníka

#31 Nový příspěvek od maník »

vasek775 píše:moc krasna kara na kolik te to vyslo a kolik si na tom ztravil hodin?
Na to bych ti rád odpověděl,ale bohužel to sám nevím.Materiál se posháněl kde se dalo,kovošroty a tak,ale zase na druhou stranu s tím máš o to víc práce všechno to obrousit mnohdy je to ještě všelijak posvařované do sebe a to zabere spoustu času.Je to levnější,ale na úkor tvojí práce.Jo a to ještě musím dodat že jsme se na tom podíleli s tátou. Hlavně po práci a o sobotách.Ale když to děláš pro sebe.

LADAK28

#32 Nový příspěvek od LADAK28 »

No nevypada to spatne Petre,zrejme to bude vyklapet jen na zadek.Neni skoda delat bocnice na pevno?Vzdyt jde jen o 6 pantu,a pri nakladani treba hliny teda rucne byse to hodilo,nemusel bys hazet tak vysoko,nebo vsude nacouvavat :ano:

miňo

#33 Nový příspěvek od miňo »

Maník na tvojej vlečke sa mi páči, že mohlo byť aspon jedno koliečko hnané, ked tam maš tu nápravu s difom. Ty to tak ale asi nepotrebuješ.

Petr Matula
Kontaktovat uživatele:

#34 Nový příspěvek od Petr Matula »

LADAK28: kdyby by jsi chtel vlecku jen na drevo tak by jsi to asi resil taky bocnicama na pevno pokud sou bocnice oteviraca tak sa to jen vyduva a musi se davat retaz na bocnice.
ja kdyz delal prve svou vlevku tak jsem chtel 3 stranku a pak jsem sa na to vykaslal protoze jezdim stejne jen do lesa a tedka pokad to vyjde a udelam si ten nakladac tak us sa lopaty ani nechytnu :smich: :smich:

LADAK28

#35 Nový příspěvek od LADAK28 »

Ale jo,kazdeho vec,kdyz je nekdo sikula jako ty,tak si muze udelat klidne jeste jednu3stranou zklopku.Ja bych delal jednu na vice vyuziti,nejen na drevo.Mam i malo mista na parkovani :)

Mako4991

#36 Nový příspěvek od Mako4991 »

Petr Matula píše: kdyby by jsi chtel vlecku jen na drevo tak by jsi to asi resil taky bocnicama na pevno pokud sou bocnice oteviraca tak sa to jen vyduva a musi se davat retaz na bocnice.
Dovolím si nesúhlasiť.Keby som mal robiť vlečku len na drevo tak ma nikto nedonuti tam dať bočnice. Štyri U alebo I po dĺžke,trochu vyztužiť,klanice a vlečka je hotová.

Petr Matula
Kontaktovat uživatele:

#37 Nový příspěvek od Petr Matula »

tristranku si pujcim kdyz budu potrebovat :smich: :smich:
Mako 4991:
tak neni to jen teda uplne na vozeni dreva ale aj na sypke materialy.
ja tristranky neodsuzuju ale sere ma to rozduvani bocnic. takto nemusim nic stahovat prostredem aby sa me to nevydulo.
jen jsem chtel poradit jak by to slo udelat jeste musim vyfotit lepsi co jsem delal tu vlecku je to komplet hotove teda krome brzd a elektriky. to uz rikal ze si udela sam ale nejak sa mu do toho nechce

Mako4991

#38 Nový příspěvek od Mako4991 »

Tak mne to je jedno ale keď ste písali že vlečku iba na drevo tak to by som bočnice nerobil. Ja som sa držal toho čo ste písali. Tiež si myslím že je lepšie mať univerzálnejšiu vlečku.

maník

#39 Nový příspěvek od maník »

Pro mě by taky bylo jednodušší udělat bez otvíracích bočnic dalo by to zase mín práce,ale jinou vlečku nemám a je taky potřeba občas odvézt hlínu nebo kamení a když si sklopíš sajtny tak to není tak vysoko na házení. Prostě každej si to staví podle svých potřeb.

pawka

#40 Nový příspěvek od pawka »

ukazkova prace 8)
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem

Odpovědět

Zpět na „Dopravní technika“