Janickov Zetor 25A

Moderátoři: Lukashil, mihi

Zpráva
Autor
Janicko777
Kontaktovat uživatele:

Re: Janickov Zetor 25A

#16 Nový příspěvek od Janicko777 »

comet píše:"Traktor je dovoz z Irska a islo to cez jedneho pana zo slovenska, ktory tam pracoval a doviezol si tu zopar traktorov"

Takto rozširena 25 ma určite lepšiu stabilitu jak major,ale to sedadlo je na 25 dost vysoko a to robi svoje :) človek si toľko nedovoli :smich:
na svahu, A ešte nejaky traktor by nebol(s predkom)?
Minule chcel predat svoju 7045, ale neviem, ci je to este aktualne. Na buduci tyzden mozno s nim budem, tak ak mas zaujem sa ho to mozem spytat.

Co sa 25ky tyka, tak to sedlo zas az tak vysoko nieje, ale treba mat vzdy napamati, ze s tym traktorom sa da prevratit len raz!!!
Zetor 7745, Zetor 6718 a Zetor 25A

comet
Kontaktovat uživatele:

#17 Nový příspěvek od comet »

Zdravim,ono hej bez ochranneho ramu len raz :ano: ,ale železo toho vydrži viac :) , a ta 7045 to je takisto dovoz?A približna cena??

Janicko777
Kontaktovat uživatele:

#18 Nový příspěvek od Janicko777 »

comet píše:Zdravim,ono hej bez ochranneho ramu len raz :ano: ,ale železo toho vydrži viac :) , a ta 7045 to je takisto dovoz?A približna cena??
7045 asi nebola dovoz, ale bola celkom zachovala, nepracovala v lese a cena sa mi zda okolo 200tis, ale to niesom si celkom isty a tiez neviem, ci ma papiere alebo nie. To by som sa musel poinformovat. Pre mna to bola vysia liga, tak som sa az tak presne nevypytoval :)

comet
Kontaktovat uživatele:

#19 Nový příspěvek od comet »

ono je to vyššia liga ale predny nahon je predny nahon :friends: ,prosim vas mohli by ste sa opytat na prbližnu cenu a či ma papiere?diky

Janicko777
Kontaktovat uživatele:

#20 Nový příspěvek od Janicko777 »

comet píše:ono je to vyššia liga ale predny nahon je predny nahon :friends: ,prosim vas mohli by ste sa opytat na prbližnu cenu a či ma papiere?diky
Tak tak, predny nahon je predny nahon, ale ked niesu finance, tak je dobry aj bez predku. Mam dva traktory, tak sa aspon mam s cim vytiahnut ak zapadnem :smich:

Hned ked budem s tym panom telefonovat, alebo s nim rozpravat osobne, tak sa ho urcite spytam a hned dam vediet.

bigles
Kontaktovat uživatele:

#21 Nový příspěvek od bigles »

Janicko777
Kontaktovat uživatele:

#22 Nový příspěvek od Janicko777 »

Janicko777 píše:
comet píše:ono je to vyššia liga ale predny nahon je predny nahon :friends: ,prosim vas mohli by ste sa opytat na prbližnu cenu a či ma papiere?diky
Tak tak, predny nahon je predny nahon, ale ked niesu finance, tak je dobry aj bez predku. Mam dva traktory, tak sa aspon mam s cim vytiahnut ak zapadnem :smich:

Hned ked budem s tym panom telefonovat, alebo s nim rozpravat osobne, tak sa ho urcite spytam a hned dam vediet.
Comet, poslal som vam SZ

Pumpik

#23 Nový příspěvek od Pumpik »

Janicko777-už sem myslel že sem ani nechodíš-nemohl jsem to vydržet tak jsem se podíval do ČLENOVÉ dal jsem tam tvoje jmeno ale byl si tady 25.12 takže sem chodíš :smich: (logicky-podle mejch teorií :smich: )No ale moc toho teda nenakecaš(narozdíl odemě :smich: )Děj sem nějaký novější fotky tvojí 25tky kolik obděláváš Ha.A kolik s tou konskou předelanou sekačkou posekáš za 1 hod.? :)

Josef Kubjat

#24 Nový příspěvek od Josef Kubjat »

Jak se chová ačko s tou rotačkou,nemá to malé točky?Jak je dlouhá?Uvažuji o 135cm,ale mám obavy. Co na to řikáš?

bigles
Kontaktovat uživatele:

#25 Nový příspěvek od bigles »

Josef Kubjat píše:Jak se chová ačko s tou rotačkou,nemá to malé točky?Jak je dlouhá?Uvažuji o 135cm,ale mám obavy. Co na to řikáš?
Je to v pohode s tou rotockou toi to uplne stejne jak normlani traktor 135 je idealni ja obcas secu 165 akorat v hrbu kdyz jedu tak se zveda predek ale to neni tak hrozny

Janicko777
Kontaktovat uživatele:

#26 Nový příspěvek od Janicko777 »

Tak panove, uz som tu :smich:

Na forum chodim, ale nie vzdy je tolko casu kolko by clovek potreboval :-)

K tym kosackam:

Konska listova je fajn, no teraz uz ju moc nepouzivam. Kosi to krasne a hlavne seno po nej je moc moc kvalitne. Za hodinu to zmakne cca 0,5ha, ale to zalezi od okolnosti. Ja som s tym kosil prevazne v kopcoch, kde bolo treba viac manevrovat a optimalna rychlost bola na dvojke.

Co sa rotacky tyka, tak 25ka ma na kardani 540 ot., takze tocky to ma take iste ako major. Tu 165ku som skusal len tak, normalne ju taham za 67kou. Traktor ju zvladal jak vahovo tak vykonovo, ale vo velkej trave a v kopcoch by to uz nemusela byt az tak vhodna agregacia. Ta 135ka by bola za ten traktor priam idealna 8)

Pumpik

#27 Nový příspěvek od Pumpik »

no tak mě ani nenapadlo dá 25tku do rotačky žtr 165 vždycky do ní dávám 6911 no a když už sme u těch rotaček tak bych se chtěl zeptat jakej je rozdíl mezi diskovou a bubnovou sekačkou každej píše že diskovka má menší odpor a tim pádem potřebuje menší příkon ale že neni moc do kamenů tak jak to je?A jakej je mezi nima rozdíl?Kdyžtak nějaký fotečky prosim :) abych se taky trochu vyznal v žacích strojích :D

bigles
Kontaktovat uživatele:

#28 Nový příspěvek od bigles »

Pumpik píše:no tak mě ani nenapadlo dá 25tku do rotačky žtr 165 vždycky do ní dávám 6911 no a když už sme u těch rotaček tak bych se chtěl zeptat jakej je rozdíl mezi diskovou a bubnovou sekačkou každej píše že diskovka má menší odpor a tim pádem potřebuje menší příkon ale že neni moc do kamenů tak jak to je?A jakej je mezi nima rozdíl?Kdyžtak nějaký fotečky prosim :) abych se taky trochu vyznal v žacích strojích :D
Diskovka má menší odpor protože má menší bubny, akorát když máš lehkej předek u traktora tak v kopcu ti to uhýbá hrozně

Janicko777
Kontaktovat uživatele:

#29 Nový příspěvek od Janicko777 »

Panove, zhanam zdvihaci mechanizmus bocnej kosy ma zetor 25, nevie mi niekto poradit, kde by sa to dalo zohnat? Pripadne aspon rozmery. Dakujem

Janicko777
Kontaktovat uživatele:

#30 Nový příspěvek od Janicko777 »

Po dlhsej dobe to tu trosku ozivim. Koncom zimy sa mi podarilo rozssirit moju "zbierku" traktorov o dalsie dva kusky. Jeden je Zetor 25K a druhy 25A. Oboje su pojazdne a vsak caka ich skraslovacia kura. Na obe traktory mam pripravene blatniky tzv. lizatka.
Přílohy
05032011815.jpg
05032011816.jpg
05032011813.jpg

Odpovědět

Zpět na „Zetor 15/25“