Nospin EATON alias samosvor PHN
Moderátor: Lukashil
Nospin EATON alias samosvor PHN
zaslúži si svoje vlakno . Dotazy,skúsenosti, pripomienky ,ceny ,montaž všetko sem.
Re: Nospin EATON alias samosvor PHN
Tak, ale změn název.Nospin alias automatická uzávěrka PHN.Samosvorný diferenciál je něco jiného.
neviem jak sa to meni každí vie o čo ide...
- jirkaaro244
naco to je ,kde se to prodava a cena
- bastardtraktor
Když se to jmenuje EATON - znamená to, že to vyrábí firma EATON z Anglie ?
Znam ten název jen tak, že EATON dělá hydraulický čerpadla a mam jejich čerpadla v bagříkovi. Je mi divný, že by Zetor nakupoval díly až z takový dálky.
Nebo je to licence ?
Znam ten název jen tak, že EATON dělá hydraulický čerpadla a mam jejich čerpadla v bagříkovi. Je mi divný, že by Zetor nakupoval díly až z takový dálky.
Nebo je to licence ?
Naposledy upravil(a) bastardtraktor dne ned pro 27, 2009 1:01 pm, celkem upraveno 1 x.
ooooooooooooo
Ano je to anglicka firma oni robia diferenciali snad do každeho stroja či auta.bastardtraktor píše:Když se to jmenuje EATON - znamená to, že to vyrábí firma EATONN z Anglie ?
Nebo je to licence ?
Tak je to automaticka uzavierka diferencialu prednej hnacej napravy vždy ti hrabe len odlahčene kolo po namontovani uzavierky hrabu a aj brzdia obe kola. Tu na videu si to pozri jak to funguje.jirkaaro244 píše:naco to je ,kde se to prodava a cena
Inak cena 290e
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1yMBR7 ... re=related
- bastardtraktor
No ale jak dlouho trvá, než se ty přeskakovací zuby oskáčou a zničej.
Nemam k tem přeskakovacím věcem moc důvěru pokud tam nejsou třeba kuličky.
V některých vrtacích kladivech jsou přetěžovací přeskakovací spojky, aby to člověku neukroutilo ruce, ale když to necháte párkjrát přeskakovat, tak příště to už přeskakuje o poznání džíve / při menší líle/ a po čase to přeskakuje i když síla je celkem malá a je to na výměnu.
V některých vrtacích kladivech jsou přetěžovací přeskakovací spojky, aby to člověku neukroutilo ruce, ale když to necháte párkjrát přeskakovat, tak příště to už přeskakuje o poznání džíve / při menší líle/ a po čase to přeskakuje i když síla je celkem malá a je to na výměnu.
ooooooooooooo
Zatial to funguje neviem kolko rokov to tam ma Franta.cz a ten robí 10-12 hodín denne v lese s traktorom. Tak si myslím že to je ta najlepšia skuška a navyše sa tie zuby netru o seba a rozopne a zapne zuby do seba.Ty máš na mysli asi lamelový samosvor v tom sa tru o seba lamely a jeho učinnosť je asi 75%.Po zodrati obloženia nemusi fungovať.bastardtraktor píše:No ale jak dlouho trvá, než se ty přeskakovací zuby oskáčou a zničej.
Ja si myslím že pre nas čo nejazdime 12 hodin denne je to nezničitelna súčiastka a na celý život. Inak tento nospin ma večšina offroadových upravených aut.Na youtube je toho mraky aj s navodom na montaž a skušaním.
Inak ohladom tých vrtačiek zaleži od kvality materialu, ale ako ťa poznám tak tie tvoje vrtačky nebudu nejaka značka pretože za kvalitu sa plati .. a už nejaký pátek budu pamätať...
- bastardtraktor
No bohužel se mi to stalo kdysi i u opěkně drahý vrtačky Atlas Copco
a nejhorší je, že je svéúpomocně více méně neopravitelná.
Měl jsem podobnou ale větší
tohle je menší v té profi řadě
AEG Atlas Copco PHE 24 RX
https://www1.zoll-auktion.de/auktion/au ... ?id=167171
ale jinakj je to super vrtačka a mam jí furt
tehdy jsem jí zničil tu spojku, když jsem s nídělal pracovně fakt skoro děnně
a nejhorší je, že je svéúpomocně více méně neopravitelná.
Měl jsem podobnou ale větší
tohle je menší v té profi řadě
AEG Atlas Copco PHE 24 RX
https://www1.zoll-auktion.de/auktion/au ... ?id=167171
ale jinakj je to super vrtačka a mam jí furt
tehdy jsem jí zničil tu spojku, když jsem s nídělal pracovně fakt skoro děnně
ooooooooooooo
A ty si ju kupoval novu?
Ale vráťme sa k nospinu radšej
- Milanhájenka
Děláš mi radost hochu, nahodil jsi to tam raz dva
jenom nahodím otázečku nevíte náhodou jak je to u přední nápravy carraro (typ proxima,super ) jak je řešen samomosvor (druh)a jestli se nedělají s uzávěrkou předního diferenciálu (nemyslím samosvor)