FORESTER K+K
Re: FORESTER K+K
Velmi pekný traktor
Tak skúsim dať nejaké video.http://www.youtube.com/watch?v=A07mf-gu4Ig http://www.youtube.com/watch?v=RLQPV4L-s_E
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Super . Univerzální stroj do lesa i na pole. Taky bych rád postavil podobnej... Ale myslím, že takhle perfektně to nedovedu . Vypadá jak tovární...Fakt super stroj
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
- bastardtraktor
Podobné řízení jako Ty má i FERRARI SDMA
nazývaj to dualsteer
http://www.ferrariagri.it/index.php?id=2&L=1
nazývaj to dualsteer
http://www.ferrariagri.it/index.php?id=2&L=1
ooooooooooooo
Kedy to stihli okopčiť? Ale aj tak to dovrzali lebo im neopisuje predné a zadné kolo stejnú stopu.
- Grozo
- Kontaktovat uživatele:
První to myslím ve velké kooperaci italů udělal BCS na jeho volcanu:
Jedinečné řízení.
Díky systému Dualsteer který má firma BCS Ferrari patentován získáte poloměr otáčení traktoru pod 2,3 metru.
Jedinečné řízení.
Díky systému Dualsteer který má firma BCS Ferrari patentován získáte poloměr otáčení traktoru pod 2,3 metru.
Výrobní postup na vše:
Tip #1 - Have a plan.
Tip #2 - Have a back-up plan.
Tip #3 - Establish clear communications.
Tip #4 - Choose your partners carefully.
Tip #5 - Expect the unexpected.
Tip #6 - Shit happens.
Tip #7 - Remember, shit happens.
Tip #1 - Have a plan.
Tip #2 - Have a back-up plan.
Tip #3 - Establish clear communications.
Tip #4 - Choose your partners carefully.
Tip #5 - Expect the unexpected.
Tip #6 - Shit happens.
Tip #7 - Remember, shit happens.
Lenže im neopisuje stejnú kružnicu predné a zadné kolo a tým nedokáže prejsť prekážku v strede traktora bez toho aby naňu nabehol kolesom.To sa mi nepáči.A ešte,môj vnútorný polomer otáčania pri použití širokých pneumatík je okolo 1m takže si to s ním kedykoľvek rozdám.
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
No tak som tu zas,po dlhšej odmlke a dôslednom testovaní vám chcem ukázať ako som dostal pod kapotu nejaký ten koník viac.Na medveďa som pridal turbo GARETT z VGT technikou a tak celkom slušne podrástol krútiaci moment v stredných otáčkach čo potreboval ako soľ.Motor to znáša hrdinsky nehreje sa klesla celková spotreba hlavne pri podmietaní a orbe taže zatiaľ spokojnosť
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný videa Dej sem foto toho podmítače,nebo kompaktoru,nebo co to vůbec je?? Dík
Jeto radličkový podmietač a la vaderstat nemá chybu ako perfektne podrýva pôdu a krásne pripravuje záhrady na sadenie,na nezaburinené pole netreba ani orbu.
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je fakt pěkný. Mám tady takové torzo kultivátoru,tak chci něco postavit. Kdyby bylo víc fotek,zblízka byl bych rád. Moc pěkné
- makumba 79
- Kontaktovat uživatele:
zdravým forestr moc tě prosím mohl by si mi vyfotit uložení zadní nápravy jak ji máš připevněnou k rámu a uspořádání převodovek protože čím víc o tom přemýšlím tak se mi to víc a víc komplikuje protože když se zadní náprava spojí s vývodem na 1 zadní nápravu z převodovky tak vtup do v3s převodovky je vyosený proti ose stroje to znamená posunout i motor z osy ato se mi zdá strašně nevýhodné v závislosti na podelné stabylitě celého stroje proto bych rád věděl jak to máš řešené prosím o foto třeba z pohledu řidiče nebo více fotek pořípadě by bylo super jestli si ochoten si popovídat o problematice třeba po ICQ číslo ICQ ti zašlu na SZ předem díky
Prevodovku si otoč o 80stupňou a máš náhon vo zvislej osi z vývodom,behá to tak 9rokov bez problémov.
A niečo pre milhausa, neskoro ale predsa:
A niečo pre milhausa, neskoro ale predsa:
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole,a to urveš ůplně v pohodě,nebo forester funí??? To bych byl v pytli