6945 s Klenovca
Moderátor: Lukashil
Re: 6945 s Klenovca
Taky se připojuji a přeji ti Pavle hodně štěstí a zdraví a jak psal Michal doufám že budeš dál přidávat příspěvky ať se máme od koho učit
Když traktor tak Zetor.............http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 36&t=60320
Prajem ti veľa zdravia. Ostatné už príde
Toje krajina panečku sice bydlim hned vedle lesa naštěstí,,ale takové rozhledy do krajiny bohužel nemam umas zaćlo vcera odpoledne sněžit krasne ale večer už +a dneska už jen břečka vsude.
zetor 50super,Z10045turbo,7011,E516B,BSS P53S,6T,P93S,10.08-agro,hon un 050 2x,BDT po faceliftu,bogballe,kertitox ala Napa,a spousta dalších stroju co uz není kam davat:)
Tak u nás zase tou soľou šetria! Od Bardejova horná časť rieky Topľa je ochranné pásmo vodného zdroja. Tak nám len invertným
materiálom- kamennou drťou posypujú cesty. Ale ochranné pásmo okolo studní z kadiaľ sa ťahá voda do úpravni tak pán primátor rozdelil kamarátom a tam majú sklady a skládky a kamióny parkujú ale to nikomu nevadí.
materiálom- kamennou drťou posypujú cesty. Ale ochranné pásmo okolo studní z kadiaľ sa ťahá voda do úpravni tak pán primátor rozdelil kamarátom a tam majú sklady a skládky a kamióny parkujú ale to nikomu nevadí.
U nas sa posledne roky zo zdrojmy pitnej vody cestary neseru. Solia a solia. Dnes rano ked som isiel o 7:20h tak ta cesta bola solena podla oka tak v pomere 3:1 . Na tri varechy soli, jedna varecha skalky. Soľ mleta pomerne hrubozrnna až guličkova Tie gulicky soli na krajnici pekne vidno aj s auta pri pomalsej jazde.
Žeby boli ty cestári od vás v Holandsku na školení?! Tam tiež sú cesty často bielše od soli ako od snehu.
Preto su v okrese RS v ramci republiky najvysolenejsie a najviac hnijuce auta Stav ciest 2. triedy podobne.
A kde si k tomu prišiel?
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Asi som mal viac stastia a sakra náhoda
Novy 6V-45W. Sledoval som od jari jednu nemenovanu stranku s ND na moto. Cely rok ho nemali- nedostupny. V stredu som na tu stranku nahodou pozrel a ahaho. Rotor dostupny. V tu ranu som urobil objednavku. Objednavka spracovana Pozrel som na tu stranku potom asi tak za hodinku a uz ho zase nemaju . Tak ten jediny co mali, tak som kupil vlastne ja Nahoda je blbec Tento tyzden este robim len na 30%. Rano rozvozim senaz a potom hajde domov cerpat dovolenku, tak stacim kus aj posledovat net. . Dnes som to otocil kus skôr Ale od pondelka uz idem zase naplno
Tak tomu sa hovorí šťastie!
Ja až od piatku začnem makať na plno, ale v stredu ráno už cestujeme celá perepuťa do Holandska .
Ja až od piatku začnem makať na plno, ale v stredu ráno už cestujeme celá perepuťa do Holandska .