Vladimírova KUBOTA
Moderátor: DYK
-
Re: Vladimírova KUBOTA
Zátěž na kardan asi je větší, používám se spojkou, ale i když ji mám povolenou na max, spíše to zadusí při přetížení motor. Ale má to setrvačník a rázy do motoru spíše nejsou. Samozřejmě je potřeba plnit s rozumem.
To šlehnutí větví se občas stane, ale je to opravdu výjimečně. I tak, raději dělám se štítem. Přece jen je to bezpečnější.
To šlehnutí větví se občas stane, ale je to opravdu výjimečně. I tak, raději dělám se štítem. Přece jen je to bezpečnější.
...já už jsem takový , že málokdy dám na rady a raději si to sám ověřím . Když vidím ty výtvory , tak ten můj taky pojede !
-
určitě pojede.
Jeden tip - udělej nějak jednoduše otevírací, ale zároveň pevně držící kryt té štěpkovací komory. Když se to přežene s hmotou, kousne se to na tom šneku a blbě se to tahá ven - možná pokud máš zpětný chod na kardanu, bude to jednodušší...
Jeden tip - udělej nějak jednoduše otevírací, ale zároveň pevně držící kryt té štěpkovací komory. Když se to přežene s hmotou, kousne se to na tom šneku a blbě se to tahá ven - možná pokud máš zpětný chod na kardanu, bude to jednodušší...
Vladiku, at te neopousti dobra nalada a napady a at se ti dari tak, jak si prejes
Stydím se za tuto zem
Vláďo , také Ti přeji do příštího roku zdraví, hodně nápadů a ať se dočkáš toho sněhu.
Mitsubishi MT21 - čtyřválec
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Ostrovní FVE: mono 2Sx3P 320W (1900W). Regulátor Epever Tracer6415AN. Baterie Pb 48V/300Ah, LiFePo 285 + 200Ah 16 článků. Měnič (čína) sinus 3200W + 6000W/48V
Solární deskové termo panely KPS11 4ks 1800W (7200W)
Vladimírku ať se daří a hlavně hoodně zdravíčka
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Pekne slimak vyzera paradne. Aky si pouzil material na ten snek?
...co je to za materiál nevím , byl pod ponkem . Síla necelých 6 mm . Asi nic moc kvalita , ale s tím si poradí návarová elektroda ...
Vladiku Vladiku, vzdyt mas zpozdeni, kdyz uz je snih i na rovine u Kolina
No na foru to ted krome politiky stagnuje ve vsech vlaknech. Po roce jsem nakrmil obe vlakna fotkami a...
No na foru to ted krome politiky stagnuje ve vsech vlaknech. Po roce jsem nakrmil obe vlakna fotkami a...
Stydím se za tuto zem