Pásový traktor
-
Re: Pásový traktor
tiez ma napadla myslienka na pasak...som sa tu hrabal a nasiel dake video,len to tu neviem dat ,je to ..youtube...HEMMABYGGE BANDVAGN...ma to pas vyrezany z traktorovej gumy,obyčajny dif. brzdy na kazdu stranu zvlašť a aj posilovač brzd...jednoduche a paradne...
- bastardtraktor
Jestli to s těma běhounama z traktoru dlouhodobě funguje, tak je to výbornej nápad
)
)
Naposledy upravil(a) bastardtraktor dne pát pro 18, 2009 5:31 pm, celkem upraveno 1 x.
ooooooooooooo
- bastardtraktor
Z pásákama domácí výroby se roztrhl pytel
ještě třeba před dvěma roky bylo takových věcí málo
maličké
http://www.youtube.com/watch?v=QvxtDQaJ ... re=related
Tohle je ale větší síla
jen se mi nelíbí to kolíbání - malá podélná stability
mohlo by to udělat KOTRMELEC VPŘED
ještě třeba před dvěma roky bylo takových věcí málo
maličké
http://www.youtube.com/watch?v=QvxtDQaJ ... re=related
Tohle je ale větší síla
jen se mi nelíbí to kolíbání - malá podélná stability
mohlo by to udělat KOTRMELEC VPŘED
Naposledy upravil(a) bastardtraktor dne pát pro 18, 2009 5:54 pm, celkem upraveno 3 x.
ooooooooooooo
S tými traktorovými pneu je to nápad dobrý škoda že mu pri záťaži prešmykujú hnacie kolesá.
-
No konecne nejaka inovace S tema traktorovyma pneumatikama by se uz neco delat dalo. Libi se me to vic nez to sroubovani pomoci ucek. Hlavne to, ze na asfalte by to nebylo hlucne. Prokluzu kol by se dalo pri lepsi konstrukci podvozku zabranit. Tome diky Jdu shanet traktorove pneu
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
bacha at neseženeš s prurazemJiřin píše:No konecne nejaka inovace S tema traktorovyma pneumatikama by se uz neco delat dalo. Libi se me to vic nez to sroubovani pomoci ucek. Hlavne to, ze na asfalte by to nebylo hlucne. Prokluzu kol by se dalo pri lepsi konstrukci podvozku zabranit. Tome diky Jdu shanet traktorove pneu
-
Nahodou, takove by mohlo byt super. Si matne pamatuji, ze kdyz u nas byl pneuservis, tak jsem na hromade videl kola s krasnym vzorkem, ale z boku byly diry ....... a z boku to samozrejmenevadi, protoze se to bude davat pryc.
- bastardtraktor
No určitě byto měly být radiálky
nějaké ty elastické a měkké
určitě ne tlustogumy z Kirovce
Aby človek našel gumy s pěkným vzorkem, tak budou nejspíš s proraženám bokem či urvanou patkou.
Kýžený obvod by se dal zjistit třeba v tabulkách Mitas - tam jaí nekde uveden průměr
http://www.mitas.eu/index.php?stranka=4 ... ion=Search
nějaké s průměrem 180 až 200 cm by byly dobrý
tedy 38 až 42 "
nějaké ty elastické a měkké
určitě ne tlustogumy z Kirovce
Aby človek našel gumy s pěkným vzorkem, tak budou nejspíš s proraženám bokem či urvanou patkou.
Kýžený obvod by se dal zjistit třeba v tabulkách Mitas - tam jaí nekde uveden průměr
http://www.mitas.eu/index.php?stranka=4 ... ion=Search
nějaké s průměrem 180 až 200 cm by byly dobrý
tedy 38 až 42 "
Naposledy upravil(a) bastardtraktor dne pát pro 18, 2009 7:32 pm, celkem upraveno 2 x.
ooooooooooooo
- 1pali
Je to pekné sa na to dívať(isto aj povoziť,odreagovať sa),ale ako by sa choval takýto pásaček v práci pri sťahovaní dreva alebo pri odvoze?
-
však on se dela na tahani dreva železny kun tak by to mohlo kus prace zastat ale na odreagovani supr hracka moc se mi to libi 8)tady jeden pracant do lesa: http://www.youtube.com/watch?v=InYaqkYK ... re=related1pali píše:Je to pekné sa na to dívať(isto aj povoziť,odreagovať sa),ale ako by sa choval takýto pásaček v práci pri sťahovaní dreva alebo pri odvoze?
- olin
Dejte mi na to pár lidí a já to udělám.....
PRSKAVEC
PRSKAVEC
- 1pali
To už je iné kafe.....
- olin
Taky pohon přes dif. Je v tom Volvo automat a hnací kola úplně vpředu (což znamená nejspíš i obrácenej dif).1pali píše:To už je iné kafe.....
PRSKAVEC
PRSKAVEC
-
jj je to videt na jedne z fotek ze je vypustak na diferaku nahoru.rekl bych ze tahle konstrukce je velmi jednoducha na domaci vyrobu jen ty pasy budou orisek ale myslim ze zlaty česky ručičky zvladnou vše jsme v hodne zemich znami jako mistri improvizace.chce to jen napad.olin píše:Taky pohon přes dif. Je v tom Volvo automat a hnací kola úplně vpředu (což znamená nejspíš i obrácenej dif).1pali píše:To už je iné kafe.....
- olin
u nás v lomu se kdysi válela stará vrtná souprava dlouhá asi dva metry s železnejma pásama tak 30 čísel šířky. nevím, kde skončila, ale bohužel asi ve šrotu . Ty traktorový běhouny ale není špatnej mápad. Někde na webu jsem kdysi narazil na mašinu, která měla pásy dělaný podobně jako řetěz, ale z trubek, a pžidělaný na gumovej pás. Proti prokluzu tam byly přišroubovaný nějaký vingle.biker666 píše:jj je to videt na jedne z fotek ze je vypustak na diferaku nahoru.rekl bych ze tahle konstrukce je velmi jednoducha na domaci vyrobu jen ty pasy budou orisek ale myslim ze zlaty česky ručičky zvladnou vše jsme v hodne zemich znami jako mistri improvizace.chce to jen napad.olin píše:Taky pohon přes dif. Je v tom Volvo automat a hnací kola úplně vpředu (což znamená nejspíš i obrácenej dif).1pali píše:To už je iné kafe.....
PRSKAVEC
PRSKAVEC