Politika, neshody, atd. VI

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Čárls

Re: Politika, neshody, atd. VI

#12481 Nový příspěvek od Čárls »

Jedině hustě posolený Taky tyhle tiuky co jim chybí jeden atom do umělý hmoty nesnáším Prostě máslo sádlo a olej na smažení třeba palačinek Dřív se smažili u babičky taky na sádle
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

boleslav

#12482 Nový příspěvek od boleslav »

Čárlsi mi jsme asi přibližně stejně starý pomatuji máma všechno smažila na sádle tenkrát nějaký olej nepamatuji nevím třeba se mýlím,ale vůbec nevím jak to bylo na vojně něco se muselo používat chodíval jsem dost jako dozorčí kuchyně ,ale vůbec nevím ,ale vím ,že jsem občas ukradl margarín vypadalo to jako sádlo taková kostka dělali jsme si na tom topínky na rotě

chobotek

#12483 Nový příspěvek od chobotek »

boleslav, neřešíme máslo, řešíme stroj na výrobu másla.
fikejz, no přijeď, moje pásy jsou taky po smrti, tak to pořešíme dvakrát. A můžem stlouct i nějaké máslo :D Zradu jsem tušil, takže nakonec Labským dolem nahoru.
Obrázek Obrázek Obrázek
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

jen-inzerat

#12484 Nový příspěvek od jen-inzerat »

boleslav píše: sob lis 30, 2024 8:53 pm tenkrát nějaký olej nepamatuji nevím třeba se mýlím,ale vůbec nevím jak to bylo na vojně něco se muselo používat
Ale jo, připomeň si, jedlý olej se tenkrát prodával v hnědé nevratné skleněné láhvi, měla na sobě okolo odlité vruby aby v ruce neklouzala, s korunkovým uzávěrem, stejně jako na pivu. Byly ze silného skla, jako kluci jsme do prázdných stříleli prakem nebo vzduchovkou. A komu se jí podařilo rozstřelit, tak byl borec.
A pro kuchyně a vývařovny byl tehdy olej v plechových 10l kanystrech se šroubovacím víčkem těsněným korkem. Podobných jako se v nich dnes prodává techničák nebo ředidla.
Přidáno:
Musím se pochválit a hned mi trochu stouplo sebevědomí. Totiž našel jsem ti i obrázek a jestli jsi starší než ročník 1960 tak se mi prosím nesnaž namluvit, že tyhle flašky nepamatuješ a že jsi neměl prak ... Jo a byly i zelené, to jsem si vzpomněl až po nalezení obrázku
https://aukro.cz/4-x-lahev-od-stolniho- ... 7029022950

Čárls

#12485 Nový příspěvek od Čárls »

Boleslav tenkrát se smažilo na Ivě a taky na sádle ppamatuji to když mě převeleli do Chebu na RTZ chodil sem na směny do kuchyně a byl tam kluk z Hradce ten mě zasoboval cibulí česnekem chlebíkem čerstvým a sádlem :smich:

fikejz

#12486 Nový příspěvek od fikejz »

Dobře, tak napiš kdy se ti hodí, abych se zastavil. Naložím lyže, ostatní vybavení a přijedu. Ale zítra to asi nebude, bo musím s traktorem na technickou, jestli tedy nemají ještě zasněžený dvorek. Protože za sněhu traktory nedělají.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

zetör

#12487 Nový příspěvek od zetör »

lavida

#12488 Nový příspěvek od lavida »

fikejz

#12489 Nový příspěvek od fikejz »

Hlavně ta klasifikace "těžké ublížení na zdraví ve stadiu pokusu". Opakované kopy na hlavu ležícího člověka navíc směrované k zemi, jsou sice podle mě spíš pokusem o vraždu, ale to může být můj zkreslený soukromý pohled. A chybu nemá zejména srovnání s odsouzením za kecy proti věrchušce na webu kvalifikované jako "nabádání k terorismu" na pět let natvrdo.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

Čárls

#12490 Nový příspěvek od Čárls »

Jo to je demokracie dřív by takovej hajzlík dostal od policajtů nakladačku že by se nepostavil Jenže to byl totalismus Já tvrdím že zločinci uskutečněním zločinu ublížení na zdraví by měli ztratit lidská práva a dostat pořádně přes hubu při zatčení pokud se brání a v base tvrdou školu že by si to příště rozmysleli na někoho zautočit Jenže oni mají lidská práva že a v base hotel bNa tohle je demokracie totalně na ....

Fizz

#12491 Nový příspěvek od Fizz »

právní klasifikace činu se v případě obžaloby volí zásadně taková která je jistější tedy spíš nižší. pokud se ukáže že je dost dukazního materiálu přijde na ředu překlasifikování právě díky předloženým dukazum popř jiným okolnostem. často taky nižší klasifikace vede k bagatelizovani veci obžalovanym, atd... mechanismy a postupy jsou zajímavé. podstaný je konečný pravomocný verdikt.
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

zetör

#12492 Nový příspěvek od zetör »

Co má nějaká agresivní fetka společného s politikou?
Hoši moc hltáte za bulvár.

Čárls

#12493 Nový příspěvek od Čárls »

To má s politikou a zákoníkem hodně společnýho neb zakoník schvalují vlada a parlament a proto stojí za zlamanou grešli a je v něm tolik kliček že nakonec z obviněnýho udělají oběť Viz třeba sebeobrana ochrana majetku kdy zastřelíš postřelíš zloděje nebo utočníka a nakonec jdeš do báně ty Ty případy se staly

zetör

#12494 Nový příspěvek od zetör »

Já v tom vidím klasickej clickbait.Ale někdo si bez toho zřejmě nedovede život představit a je to jeho denní chleba hltat tyhle hovadiny.

Fizz

#12495 Nový příspěvek od Fizz »

Carlos, tvý tvrzení si poněkud odporuje.

Buďto kličky nebo né. Těch historek znam spoustu. Těch pravdivých už méně. Hodnej ostrouhá šmejd jde dál... Prokázat sebeobranou v rámci KN či NO je jedna věc konání agresora zas jiná byť se to může potkat.

Seš v důchodu, kup knihu rozšiř nabyté znalosti mezi vrstevníky...

Obrázek

Není to růžový ani černobílý...
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

Odpovědět

Zpět na „Putyka“