Politika, neshody, atd. VI
Re: Politika, neshody, atd. VI
Jo vidíš akorát když se mě nelíbí tak ho nepošlu do lágru nebo uranového dolu. Ani dřít do gulagu...
Je na něm aby si našel svůj životní prostor.
Mám i makáče se kterýma se neshodnu, ale dělají kvalitní práci, a nedělají problémy...
No a takovýho co na potkání má jasno co by mělo být jinak a ruky má levý a obě dozadu holt zrovna pošlu jinam. Kapiš?
Mám i makáče se kterýma se neshodnu, ale dělají kvalitní práci, a nedělají problémy...
No a takovýho co na potkání má jasno co by mělo být jinak a ruky má levý a obě dozadu holt zrovna pošlu jinam. Kapiš?
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23
-
Co konkretne sa ti zda stihatelne? Ze by som po prevrate prepustil z funkcii clenov ksc? Pavel mi zrovna pripada ako clovek, ktory sa dostatocne rehabilitoval svojou pracou. A na rozdiel od ineho politika vie po cesky a aj sa slusne sprava v spolocnosti.
Naposledy upravil(a) jean dne stř lis 27, 2024 9:42 pm, celkem upraveno 1 x.
Co budete dělat až v rámci ESG nebudete moc zaměstnat makáče, co by vám zkurvili, tím že mají špatné svoje hodnocení ESG to vaše a vy pak následně pčijdete o svoji práci? V tomhle novém sqělém systému?
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
fikejz, vygugli si, co to znamena, ok? Zas siris poplasne spravy
-
Tak, správně, souhlasím. Škoda že ti nedošlo, proč mě tehdy sice na školu nepustili ale podnik mi, i přes můj tehdejší kádrový posudek, coby klukovi po vojně, byt přidělil zadarmo. Myslíš, že to bylo proto, že jsem měl levý ruce a dozadu?Fizz píše: ↑stř lis 27, 2024 9:36 pm Jo vidíš akorát když se mě nelíbí tak ho nepošlu do lágru nebo uranového dolu. Ani dřít do gulagu...
jen-inzerat, vztahujes na seba nieco, co tak nikto nemyslel.
To že před následky ESG budeš zavírat oči je fakt nezruší. Já si opravdu nemusím googlit co to znamená. A taky třeba vím, že když půjdeš do banky pro půjčku na rozjezd podnikání třeba se zbraněmi a střelivem máš právě kvůli ESG smolíka. A je spousta dalších podobných příkladů, že ESG se rychle zvrhává v moderní obdobu kádrování.
Dnes ty následky budou daleko horší, protože pokud nutně pro život ve společnosti potřebuješ účet v bance a banky ti ho odmítnou zřídit - jsi v řiti. A že se takové první krůčky na západě dějí kdo chce dávno vidí.
Dnes ty následky budou daleko horší, protože pokud nutně pro život ve společnosti potřebuješ účet v bance a banky ti ho odmítnou zřídit - jsi v řiti. A že se takové první krůčky na západě dějí kdo chce dávno vidí.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Vobe pravy, to si ani prdel nevytre, asi si zaplati nekoho s jednou levou?
Carlsi, vsadme se?
Carlsi, vsadme se?
fikejz, ano, to tu prezentujes dlhodobo, ze vidis dalej, ako ti ostatni . Mas aj zasobu alobalu a tlacitkovy telefon bez androidu a ios?
-
Omlouvám se, že s tebou nebudu souhlasit ale jaké první krůčky a jaké už? Asi mi nebudeš věřit ale najdi si, kdy že to v Kanadě protestujícím kamioňákům zablokovali bankovní účty a zavírali tam lidi, co jim nosili jídlo a v kanystrech naftu.fikejz píše: ↑stř lis 27, 2024 9:48 pm To že před následky ESG budeš zavírat oči je fakt nezruší. Já si opravdu nemusím googlit co to znamená. A taky třeba vím, že když půjdeš do banky pro půjčku na rozjezd podnikání třeba se zbraněmi a střelivem máš právě kvůli ESG smolíka. A je spousta dalších podobných příkladů, že ESG se rychle zvrhává v moderní obdobu kádrování.
A v USA biju cernochov
jean, takový telefon mám já A do roku 2027 mi jistě vydrží. Pak pravděpodobně vypnou 2G.
jen-inzerat, děkuji ti za odpověď. Těší mě, kdy sem občas napíše někdo, kdo jen nerýpe.
jen-inzerat, děkuji ti za odpověď. Těší mě, kdy sem občas napíše někdo, kdo jen nerýpe.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
-
Hele, upřímně a od srdce dobře míněno - NEBLBNI. Jestli by tě snad vaše současná vláda před vydáním do ČR ubránila, tak tam moc šancí, obávám se, nemá. Tohle nikam nepiš, to by ti fakt projít už nemuselo. Nejsem zbabělec ale ani nikomu dalšímu nic zlého nepřeji, i kdyby byl sebevíce hloupej a protivnej
jen-inzerat, anticovidovi kamionaci nijako nesuvisia s esg. a mimochodom, este dobre dopadli, bol vyhlaseny stav nudze a vlada mala pravo povolat armadu. Takze zhabane palivo bande vandalov bol dost mierny zasah.