Politika, neshody, atd. VI

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
imaginaro

Re: Politika, neshody, atd. VI

#12406 Nový příspěvek od imaginaro »

Naprosto souhlasím, vyžírkové z našich peněz!!! :vztek: :vztek: :vztek:
https://e-news.cz/nazory/schmarcz-jedin ... .sznhp.box
"NEMUSÍŠ VŠECHNO VĚDĚT,STAČÍ VĚDĚT KDE TO NAJDEŠ."
-můj dědeček-
https://imaginaro.rajce.idnes.cz/Kubotka/
můj záhon- www.imaginaro.rajce.idnes.cz/vyvyseny_zahon/

fikejz

#12407 Nový příspěvek od fikejz »

Tak to asi budeš mít Janku brzo docela problém. Říká se tomu ESG. A je to přesně jak píšeš - špatný posudek a finito ... akorát nebude místo ani v kotelně a nebude se to týkat jen kádrování personálního, ale kompletního.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

mastnacek

#12408 Nový příspěvek od mastnacek »

jen-inzerat píše: stř lis 27, 2024 8:25 pm
chobotek píše: úte lis 26, 2024 12:25 am Ten pán, co bez předchozího ustavení právního rámce vydal podniky z rukou lidu zpět do rukou lidí, tvrdí, že se to zřízení vyčerpalo. Máš stěstí, že jsi se narodil dost brzy na to, aby sis výhod užil. Já jsem rád, že mě to minulo a můžeme být všichni spokojení.
Dovol mi abych ti odpověděl a trochu to uvedl na pravou míru. Máš pravdu v tom, že jsem si doopravdy některé výhody minulého režimu užil, jenže s tím byly spojené i některé nevýhody. V mém případě třeba to, že i když jsem měl, díky prospěchu, tehdy zajištěné přijetí na VŠ bez přijímaček ( to tehdy na některé VŠ bylo, nevím jak dnes) tak k přihlášce se tehdy musel vyjádřit i MV KSČ případně ZV KSČ ( v mém případě). A mě tam tehdy napsali, že mi strana nemůže dát důvěru ke studiu, prostě jsem tehdy nedržel hubu. Tu přihlášku mám dodnes schovanou, kdyby snad někdo chtěl pochybovat. Takže mi přijde celkem úsměvné, když mě tu někteří jedinci podezírají z adorace minulého režimu. Ono, jako každý režim i ten měl své výhody a i mouchy. Ale připadá mi, nemohu si pomoct, že ten dnešní, má ve srovnání s minulým spíš masařky nebo možná i pterodaktyly.
A tebou odkazovaný tuneldědek Klaus - ostře si vzpomínám na jeho výšplechty z r. 1992- 3 a tak, kdy nám tehdy společně s Komárkem, Zemanem, Havlem a dalšími těmihle tvrdili, čísly a grafy v TV a tisku dokazovali, že nejdéle do 5. let předeženem Rakousko a tak do 15 let doženeme švýcary a necháme je v platech a živ. úrovni za sebou. Podle mých zkušeností mu nejde věřit ani slovo. To jen jako komentář k těm níže zmiňovaným 50 tisícům pro strojníka, jenže ta částka odpovídá, pokud je mi známo, přibližně současné minimální mzdě v Německu v tomhle oboru.
Fiala nelze, valecna ekonomika nas vysvihne jak za Adolfa.

jean

#12409 Nový příspěvek od jean »

Fikejz, ako obvykle, hrusky a jablka, v tomto pripade este v dvoch roznych sadoch :D

jen-inzerat

#12410 Nový příspěvek od jen-inzerat »

Připadá mi celkem zábavné, že na moji odpověď jinému, a podle mého názoru a toho, co jsem se zde na fóru dočetl, vzdělanému a inteligentnímu člověku, honem zareagují zrovna a ausgerechnet zdejší " podtržené husy".
Abych ale nebyl nezdvořilý - odejít do Německa mi samozřejmě brání nejen stáří ale i současný zdravotní stav.
Cituji: uz len to, ze o mojej buducnosti by rozhodoval nejaky politicky tydiiit - nevím, jak u vás ale tady se tohle nezměnilo, pouze jen otočilo. Asi mi nebudeš věřit a je mi to, v tvém případě, upřimně jedno, ale vím o člověku, členu KSČM, kterému letos odmítli studium na VŠ z důvodu, že je politicky aktivní. Kontakt na něj ti pošlu zprávou pro případné ověření.

zetör

#12411 Nový příspěvek od zetör »

Tak to se měl hlásit na VŠE k Ševčíkovi,tam by měl u tohohle ruďocha zaručený červený diplom.
Na jakou ho nevzali školu,že byl politicky aktivní?Nevím o nikom a o ničem,že by se tohle dělo jako za komára,zase se nám tu nesnaž podsouvat nějaký domněnky.

jean

#12412 Nový příspěvek od jean »

Tak keby je to na mne, kscm je na zozname zakazanych hnuti a rezimov ako je nacizmus a nsdap. Velka chyba, ze po prevrate komunistov nevyhadzali z funkcii.

jen-inzerat

#12413 Nový příspěvek od jen-inzerat »

jean píše: stř lis 27, 2024 9:20 pm Tak keby je to na mne, kscm je na zozname zakazanych hnuti a rezimov ako je nacizmus a nsdap. Velka chyba, ze po prevrate komunistov nevyhadzali z funkcii.
No, tohle mi připadá opět jako obzvláště nebezpečná myšlenka - protože schody by se musely začít zametat od vrchu - v současné ČR by se, podle toho, co píšeš, muselo totiž začít u prezidenta. Jenže za ním, coby bývalým členem evropského velení NATO, stojí, mimo jiné i aliance, takže obávám se, že to je neschůdné až možná i nebezpečné, něco takového ...

Fizz

#12414 Nový příspěvek od Fizz »

I kdyby to byla pravda, tak škola nejspíš jako instituce chce aby ji reprezentoval výsledek takže má jaksi právo sortovat.

Taky si vybírám materiál a pracovníky dle jejich kvalit, upřímně i názorů. Stejně jako nájemníky či dodavatele. Je to komplexní. Což je evidentně nad rámec chápání některých... NICMÉNĚ, nic ti nebrání delat věci lépe či jinak než já a kdokoliv jiný... A zaměstnávat především třeba ty ublížené křiklouny abys ukázal o kolik jsi lepší člověk, podnikatel, lidumil,....

Ledaže by ti v tom zase něco bránilo, věk, zdravotní stav, Fiala, Hanka Kynychova, nebo třeba Dutohlávka Sobí jiné podvratné elementy...
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

jen-inzerat

#12415 Nový příspěvek od jen-inzerat »

Fizz píše: stř lis 27, 2024 9:27 pm I kdyby to byla pravda, tak škola nejspíš jako instituce chce aby ji reprezentoval výsledek takže má jaksi právo sortovat.

Taky si vybírám materiál a pracovníky dle jejich kvalit, upřímně i názorů. Stejně jako nájemníky či dodavatele. Je to komplexní. Což je evidentně nad rámec chápání některých... NICMÉNĚ, nic ti nebrání delat věci lépe či jinak než já a kdokoliv jiný... A zaměstnávat především třeba ty ublížené křiklouny abys ukázal o kolik jsi lepší člověk, podnikatel, lidumil,....

Ledaže by ti v tom zase něco bránilo, věk, zdravotní stav, Fiala, Hanka Kynychova, nebo třeba Dutohlávka Sobí jiné podvratné elementy...
Ano, správně. Ty si vybíráš, současný režim si pochopitelně také vybírá a komouši dělali přesně to samé a nic víc. Člověk by měl být, pokud možno, spravedlivý ...

jean

#12416 Nový příspěvek od jean »

jen-inzerat, pisal som nevyhadzali po prevrate. Ano, logicky do toho patri aj sucasnost, ale myslel som rok 1990 :). A pokial viem, tak v tej dobe Pavel prezidentom nebol a funkciu nemal ziadnu.

jeninzerat, tvoj priklad ma jednu chybicku, toho tvojho znameho nevyhodil nejaky kadrovak na uvksc, ale povereny pracovnik dotycnej skoly. (technika to zjavne nebola, co?)

Takze sa veselo moze hlasit na inu skolu. A dufam, ze ho nevezmu ani na tu
Naposledy upravil(a) jean dne stř lis 27, 2024 9:34 pm, celkem upraveno 1 x.

jen-inzerat

#12417 Nový příspěvek od jen-inzerat »

jean píše: stř lis 27, 2024 9:31 pm jen-inzerat, pisal som nevyhadzali po prevrate. Ano, logicky do toho patri aj sucasnost, ale myslel som rok 1990 :). A pokial viem, tak v tej dobe Pavel prezidentom nebol a funkciu nemal ziadnu
Ten tom roce byl dokonce předsedou ZO KSČ, to ti uniklo?
Přidáno: a sám to pod tíhou důkazů i přiznal
Naposledy upravil(a) jen-inzerat dne stř lis 27, 2024 9:34 pm, celkem upraveno 1 x.

fikejz

#12418 Nový příspěvek od fikejz »

Trochu bych ti ty janku, rozebral proč je ESG (environmental, social, governance) kádrování a k čemu to povede, ale to bys nesměl odpovídat jak nějaký mamlas co neumí kloudně sestavit větu. Jenže ty namísto argumentů použiješ argumentační faul. No tak mi tedy polib šos.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

jean

#12419 Nový příspěvek od jean »

Fikejz, na tvoje demagogie chut nemam.

jen-inzerat, ano, uniklo, holt, tak by letel aj Pavel.
Naposledy upravil(a) jean dne stř lis 27, 2024 9:36 pm, celkem upraveno 1 x.

Čárls

#12420 Nový příspěvek od Čárls »

Mastňáčku Válečná ekonomika akorád pošle Česko doprdele Zbrojovky jsou jako 1 na řadě při jakýmkoliv útoku a sabotáží Vem si druhou světovou a nálety na Brno Plzeň atd Ještě dnes se nachází nevybuchlé bomby Jak myslíš že to dopadne Už teď jsme vedený jako nepřátelská zemně A kam tohle šílenství povede dál to nikdo neví :-/
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

Odpovědět

Zpět na „Putyka“