Politika, neshody, atd. VI
Re: Politika, neshody, atd. VI
Sracky kam se podivas.
Neznamená že podnikatel může být dobrý politik anebo kvůli tomu že jsem dělňas,tak musím podnikatele volit.
A paralela Putina s Hitlerem je až neskutečná.Podle nacistický propagandy židé byli váleční štváči a vyvražďovali němce,to samé poláci německy mluvící obyvatele Polska,což samozřejmě nebyla pravda.Němci je pak napadli a židy skoro vyhladili.Podle nynější ruské propagandy Ukrajinci na UA vraždili rusky mluvící obyvatele,aby si našli stejnej důvod napadnout Ukrajinu a ani nejsou schopní vymyslet něco originálního.Dlouho před druhou světovou to postupně eskalovalo stejně jako na Ukrajině nedávno a nejdříve zabrali Sudety a ruskej Hitler 2014 Krym.Jak to za 2WW pokračovalo dále a skončilo víme všichni.Kdo paktuje s Putinem jakoby paktoval s Hitlerem.Oba jsou naprosto stejní psychopati.
A paralela Putina s Hitlerem je až neskutečná.Podle nacistický propagandy židé byli váleční štváči a vyvražďovali němce,to samé poláci německy mluvící obyvatele Polska,což samozřejmě nebyla pravda.Němci je pak napadli a židy skoro vyhladili.Podle nynější ruské propagandy Ukrajinci na UA vraždili rusky mluvící obyvatele,aby si našli stejnej důvod napadnout Ukrajinu a ani nejsou schopní vymyslet něco originálního.Dlouho před druhou světovou to postupně eskalovalo stejně jako na Ukrajině nedávno a nejdříve zabrali Sudety a ruskej Hitler 2014 Krym.Jak to za 2WW pokračovalo dále a skončilo víme všichni.Kdo paktuje s Putinem jakoby paktoval s Hitlerem.Oba jsou naprosto stejní psychopati.
A jak beztrestně Novotný má podmínku.
Pár odkazů na jeden z příkladů "russké" propagandy:
Jejda, asi jsem se spletl a omylem dal odkazy na český mainstream. Jak je to možné
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/od ... 590604f2e/ https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... anicni_mlbV jednu chvíli se dokonce rozhodla, že projde zakouřenou chodbou do přízemí. "Ať mě tam klidně zastřelí, ale udusit se tady nechci," pomyslela si. V okolí schodiště však nebylo vidět na krok, tak se zase vrátila.
Jejda, asi jsem se spletl a omylem dal odkazy na český mainstream. Jak je to možné
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Veškerý umluvy jsou cár papíru jsou jen dokud se to někomu hodí do krámu No a kdo je silnější řeší to silou kašle na jakýkoliv umluvy
Ono i Hitler měl úmluvy se Stalinem a jak to dopadlo a ty naše sAnglii a Francii a jak jsme dopadli v 38
Já si žádný iluze nedělám Prostě až jednou pujde opravdu do tuhýho stejně nás zas hoděj přes palubu
Ono i Hitler měl úmluvy se Stalinem a jak to dopadlo a ty naše sAnglii a Francii a jak jsme dopadli v 38
Já si žádný iluze nedělám Prostě až jednou pujde opravdu do tuhýho stejně nás zas hoděj přes palubu
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Asi tak nějak. A proto jsem zastáncem držet se hesla: "nechoď Vašku s pány na led..." a neutrality.
Protože jeden z těch pánů je za 18 druhý dvakrát za 9. Nestojí za zlámanou grešli, natož se míchat do jejich konfliktů. V tom nejlepším případě to za ně "jen zaplatíme" penězi, v horším zdravím, nebo životy.
Protože jeden z těch pánů je za 18 druhý dvakrát za 9. Nestojí za zlámanou grešli, natož se míchat do jejich konfliktů. V tom nejlepším případě to za ně "jen zaplatíme" penězi, v horším zdravím, nebo životy.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Fikejz, aj si cital tie clanky z ceskeho mainstreamu? Lebo presne to , co sa v tom clanku pise, je aj dnes oficialna verzia, co sa stalo. Tak mi, prosim, vysvetli, co konkretne sa ti na tom nezda.
Podobně jako "oficiální verze" Maidanu. Mimochodem víš jak celkem nedávno rozhodl Ukrajinský soud ohledně Majdanu a střelby?
A ať se nehrabeme v tak dávné minulosti, kterou si někteří nepamatují víš co se aktuálně děje v Gruzii?
A ať se nehrabeme v tak dávné minulosti, kterou si někteří nepamatují víš co se aktuálně děje v Gruzii?
Pouč nás.Budu hádat.Rusko má legitmní nárok na všechny bývalé země RVHP a SSSR,všude tam vražděj rusáky a je potřeba je denacifikovat?Mám pravdu?
Sorry, ale v tvém případě by to bylo "házení perel..."
neboť stejně nerozumíš psanému textu.
neboť stejně nerozumíš psanému textu.
Neuhývej od tématu.Ještě si ani nevysvětlil jak chápeš ty tvoje odkazy z mainstreamu.A neboj my si to kdyžtak otočíme,jak je u rusáka zvykem vydávat všechny tiskový zprávy přesně opačně než se staly.
Jak má nárok nemá ale měli s ukrajinou dohodu a tak to řeší po svým Myslel si že to bude blesková válka a není a co bude a nebude to nikdo neví a že se třeba rus na ukrajině nezastaví to se muže klidně stát a co bude a nebude záleží hlavně na USA a taky se klidně muže stat to co nikdo nečeká a to bude teprve pruser Co kdyby USA dalo ruce pryč od ukrajiny uplně Co uděla zbytek evropy a co udělá rus To nikdo neví a furt se budem dohadovat jak báby na trhu
Neschvaluji vpád ruska na ukrajinu ale stejně to nevyřeším jak zastavit valku Jediný co mužu je pokud dojde na nejhorší jit někam do skladu vyzbrojovat ty mladší co ještě mužou bojovat Nic víc ani nic míň
Neschvaluji vpád ruska na ukrajinu ale stejně to nevyřeším jak zastavit valku Jediný co mužu je pokud dojde na nejhorší jit někam do skladu vyzbrojovat ty mladší co ještě mužou bojovat Nic víc ani nic míň
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
-
Podle mně srovnáváš nesrovnatelné. Ty bys to asi tedy zvládnul ale já si fakt nedokážu představit, že bych v nějakém novém stroji pod prdelí, jak píšeš, bydlel s rodinou a vychovával děti. A těch tvých 50 tisíc za úpis na 2 roky? Představ si, že dřív podniky vyplácely každoročně zaměstnancům, mimo jiného i tzv. "věrnostní příplatek" po odpracovaných letech. V mém konkrétním případě to bylo po vyučení po 2 odpracovaných letech ročně 2000Kčs - tehdejších. Přepočítej si to na dnešní koruny. A do těch odpracovaných let se mi započítala dokonce i vojna. A nic, žádný závazek, jsem podepisovat ohledně tohohle tehdy nemusel, ani nikdo jiný.Fizz píše: ↑pon lis 25, 2024 7:29 am Jen inzerát...
Když říkáš A řekni i B...
Když ses upsal na 20let ? dnes stačí dva roky, dostaneš pod prdel nový stroj a pade do kapsy...
Chápeš ze zen režim tahal z kapes dřív než se to do nich dostalo? né tím že zdanil ale tím že ani nedal...
Tady ty adorace me začínají zvedat ze židle.
o koze o voze...
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23
Other-Side II. '23