Narozeniny
Re: Narozeniny
Také přeji vše nejlepší.
Moc vám všem děkuji a mám i dobrou zprávu!
Se skoro zeťákem jsem dnes vedl videohovor. Telefon mu držela holka. Už je z komatu z5, byl prý i venku z postele a na krátké procházce na chodbu. A dnes dokonce dostal poprvé "jídlo" - vývar. Úuuuffff!!!
Se skoro zeťákem jsem dnes vedl videohovor. Telefon mu držela holka. Už je z komatu z5, byl prý i venku z postele a na krátké procházce na chodbu. A dnes dokonce dostal poprvé "jídlo" - vývar. Úuuuffff!!!
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Ať se mu daří a brzké uzdravení!
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."
Hobr, dedku
vsetko najsamlepšie...
Hlavne zdravie....
Všechno nejlepší a hodně zdraví i ode mne!
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Všechno nejlepší Hlavně zdravíčko
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/
Také přeji všechno nejlepší a hodně zdravíčka Hobrovi.
Tak Jendo,vše nejlepší,zdraví a štěstí atd.Přeje Víťa.
Taky přeju všecko nejlepší, hlavně to zdraví ať slouží
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233
Kolegové, moc děkuji za přání.
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."