Politika, neshody, atd. VI

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
sekalsemmalo

Re: Politika, neshody, atd. VI

#12181 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

my ten boj s divočákama na Jablonecku dáme https://www.idnes.cz/liberec/zpravy/odc ... pravy_jape
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

Ready

#12182 Nový příspěvek od Ready »

To je tak,když se za těžké prachy budují jenom cyklostezky.....a co děti?Mají si kde hrát? Pak je i klec dobrá :smich: :smich: :smich:

Čárls

#12183 Nový příspěvek od Čárls »

Ta kuš měla být sranda a vida jak to hromada lidí vzala vážně Osobně Proč nebyli přemnožený v minulým století jako v dnešním a kam se poděly hromady myslivců co byli
Osobně lukostřelba kuše samostříly patří do sportovní střelby ale hromada lidí je má jen tak a hlavně novodobí pytláci
Když oslepl soused ve vesnici Mikeš tak táta řekl a poslední pytlák už nic neuloví Ten měl svoji dělanou předovku Vždy v noci byla slyšet slabá rána a druhej den voněl u sousedu zajíc na smetaně Bylo mi 10 když sem toto zaznamenal
Poznámka vrátilli se vlci divočáci zmizeli mě docela rozesmála
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

other-side II

#12184 Nový příspěvek od other-side II »

kolik let vydrží kari sít 6mm v zemi než shnije?
Kéž jsou všechny bytosti šťastny.

fikejz

#12185 Nový příspěvek od fikejz »

Slušně výkonnou lze pořídit i za menší peníze: https://www.e-lukostrelba.cz/barnett-hyper-raptor-410 úsťová rychlost 410 stop/ sekundu není špatná. Háček se skrývá za slůvkem "až". Ale to mají obě společné a jde o to jak hmotná je šipka. Čím těžší, tím nižší úsťová rychlost. Energie bude bez ohledu na hmotnost šipky +- autobus stejná. Hledal jsem hmotnost šipek, aby šlo porovnat podle nich ty kuše a ta Excalibur je dodávána se šipkami 250grainů tedy nějakých 16g. Hmotnost těch dodávaných s Raptorerm jsem nedohledal

Než koroze v běžné hlíně komplet sežere železo o průměru 6mm už tady ani jeden bezpečně nebudeme.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

jean

#12186 Nový příspěvek od jean »

Ready, excalibur sa snazi, co sa da, ale uz je to take nasilu. Reflexne kuse s velkym vykonom su prezitok. Nieco ako ked sa vyrabal zigulik este v 2010. Reflex je jednoducho zastarany. Ja som si chcel kupit excalibur kvoli jednoduchosti. Lenze kvoli tym extremnym natahom nie su nejak spolahlivejsie ako kladkove kuse.

Čárls

#12187 Nový příspěvek od Čárls »

Před 10 lety se dělalo nový uzemnění u bytovky starej drát někdo přerval asi telefoňáci když tahly novej kabel do bytovky No tak se dělalo nový bytovka z73 roku a ten drát bychřek že jen orezlej byl v jílu tenkrát 40 let

other-side II

#12188 Nový příspěvek od other-side II »

jakože kolik let vydrží zakopaná kari v zemi, než to divočák proběhne a jak vydrží sváry

ono to výjde nastejno, udělat bytelný podplocení anebo kuše s nočním viděním a čekaná anebo z kari sítí sklopec

soused mi volal v sobotu, že má totálně zrytou zahradu, ale nechává angličák, já mám zryté vše za zahradou/plotem, to bude vcelku tak hektar, sere mě to

ještě se nestalo, že by po mě prase šlo, nicméně běhaj rychlej, doběhnu sotva selata

kdybych byl blíž civilizaci, říkají mi Bivoj

fikejz

#12189 Nový příspěvek od fikejz »

Oni rejou, protože tam jsou myšičky a ty mají tuze rádi. Čuníci mají docela vyvinutý čich a tak je cítí. Tam kde není tolik myší je tráva nedotčená. Prý stačí zvýšit množství bidélek pro dravé ptáky a je pokoj od myšů i sviní.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

mastnacek

#12190 Nový příspěvek od mastnacek »

Fikejz, staci mit poradny kuly v zemy a par baliku okolo louky.

Čárls

#12191 Nový příspěvek od Čárls »

Za mně je to dát se k myslivcům a posed Jak bude jasno tak střílet teda pokud nejni zastavba a hrozí ohrožení spoluobčanů
To je nejspolehlivější a ještě máš užitek a doma maso pokud nejsi muslim Hovg Vše ostatní je jen hromada peněz vyhozených oknem
Muj bejvalý vedoucí z Kravína vášnivý nimrod nakoupil kilo masa Nakonec po revoluci když se rozhádali si pár pronajalo vlastní honidbu a dá se říci prasata prostě zaplatila nájem
aj zbylo na patrony atd Jo je to starost jak o srnčí a krmení pro ně Jen to zabere spousty času :friends:

sekalsemmalo

#12192 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

policie hledí na své supermoderní odstřelovací zbraně a tápe.nepozná,kdo celý den zadržoval moč a jde teď do roklí.na houby.Jablonecko není poddajný Zlínský kraj.tady se tvoří legendy.děti si ve školce povídaj o své mamince,co nejela domů autem,ale táhla prací prášek domů přes Srnčák.učitelka napomíná,tiše,tiše,řekneme si to až na mysliveckým plesu.ten bude bujarý!! včera NULA https://www.seznamzpravy.cz/clanek/doma ... .seznam.cz
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

Čárls

#12193 Nový příspěvek od Čárls »

Divočák nejni blbej chybí sníh a měsíční noci pak se chodí na čekanou aže nejsou přemnožený kecy nebo nadsazený stavy :smich: jezdil sem 28 roků do práce autobusem ze začátku max bylo vidět srnčí posledních 10 let byli vidět každý ráno divočáci a srnčí Ono taky kdysi býval MS s počtem cca40členů a Dnes co vím je jich třetina :(

other-side II

#12194 Nový příspěvek od other-side II »

ubývá myslivců, přibývá zvěře

tady "u mě" je jeden a toho bolej záda, ale včera tu byl, od 21:00 do 23:30, bo ho soused nahnal, pač jeho zahrada je po půl roce opět oraniště

až dosázím, jdu svařovat klec

Dáva

#12195 Nový příspěvek od Dáva »

Odpovědět

Zpět na „Putyka“