TZ-4K-14 - hydro naviják
Re: TZ-4K-14 - hydro naviják
Neříkej, že to nejde, řekni, že to neumíš!
Tak zase o kousek pokročila práce na novém domečku pro traktor s možností trvalého napojení na konzervátor baterie
a pokračovala i práce na nové elektrice, ale aby traktor zase jel, tak proběhlo čištění palivového systému, prostě humus a hrůza co je v té naftě za humus.
a pokračovala i práce na nové elektrice, ale aby traktor zase jel, tak proběhlo čištění palivového systému, prostě humus a hrůza co je v té naftě za humus.
Sleduji tvoje vlakno pravidelne a liby se me jak se neustale rozvrusta a vylepsuje vse okolo traktoru a dilny. Pokud se chces zbavit problemu s naftou tak tankuj jen u Euro oil . Ja to tak hlavne u stroju co nejezdi dene delam uz prez 15 let a od te doby jsem nemel jediny problem s cistotou palivove soustavy pri vymemne filtru jsou vzdy krasne ciste az je mi skoda je menit.
Já vím, už to tady někdo o té naftě psal, taky je dobrá nafta na ONU ta s tím adetivem, ale mám cca ještě 150 litrů co jsem dostal a zapomněl říct mladému, že když se moc nejezdí tak se tam nemůže dát. řeším to tím, že přidám trochu benzínu a je to taky dobrý, Tak snad už to všechno dodělám a pojedu snad konečně do lesa, už se celkem těším, je to jak říkal soused " velká dřina, ale ten klid" s přáním krásného dne zdraví Venca.
Máš to moc pekné, fakt dobrá práca na dielničke, na traktore aj okolo baráku .
Ale zaujímalo by ma, čo sa stalo tej original sedane na tk-čku
Ale zaujímalo by ma, čo sa stalo tej original sedane na tk-čku
"Mám skutočnú túžbu dokončiť všetko, čo som začal. Táto skutočnosť ma často privádza k problémom." (N. Tesla)
Nestalo se jí nic, jen přestal fungovat měch a ty rány do zad jsou strašné, a tak nová sedačka vyšla jen o něco málo dráž než samotný měch. Práci nepočítám. Pro sedačku si má přijet kámoš, má tam k tomu i startér a nějaké plechy.
Tak jsem se opět věnoval za nepřízně počasí zkrášlení traktoru jak jsem to okouknul od novějších strojů vystavených na živitelce a vypadá to dobře
no a poté zase práce na dílničce a stání pro traktor, zateplování a tahání lepidla.
no a poté zase práce na dílničce a stání pro traktor, zateplování a tahání lepidla.
A ještě se trochu zadařilo a rozšířil jsem řadu pomocníků, sice jsem čekal asi tři neděle než jsem si ho dovezl protože jsem nechtěl jet jen pro něj a tak to bylo spojeno s návštěvou manželčiny mamky, ale kdo si počká, ten se dočká. Stáří cca 2 roky, naštípáno asi 3m3, štípací tlak 7 tun a cena libová. S pozdravem Venca.
Tak jsem musel vyčerpat kousek dovolené, počasí přálo a tak proběhly nějaké zahradní práce, ale našel jsem chvilku i na svoje hraní
Synátor odvozil větve co ostříhala manželka z okrasné zahrady a když přijel domů, tak nastala obvyklá věc pro tyto traktory
Po poslední opravě mě sklouzlo lanko a já si dost orval ruku a tak jsem si sliboval, že to celé vymyslím jinak a tak jsem byl donucen konat
Instalace vcelku jednoduchá, na traktoru minimální úprava a nasazení lanka levou zadní i v jednom. Tak snad se to bude líbit. S pozdravem a přáním spousty slunečních dní ještě v tomto roce přeje Venca.
Synátor odvozil větve co ostříhala manželka z okrasné zahrady a když přijel domů, tak nastala obvyklá věc pro tyto traktory
Po poslední opravě mě sklouzlo lanko a já si dost orval ruku a tak jsem si sliboval, že to celé vymyslím jinak a tak jsem byl donucen konat
Instalace vcelku jednoduchá, na traktoru minimální úprava a nasazení lanka levou zadní i v jednom. Tak snad se to bude líbit. S pozdravem a přáním spousty slunečních dní ještě v tomto roce přeje Venca.
Tak jsem vlastí blbostí ( pohladil jsem válec hoblovky, ale jen z boku ) vyzískal nějaký čas a když bylo líp, tak jsem postoupil na stavbě domku pro traktor
no a pak došlo na onu očekávanou chvíli radosti, snad se to bude líbit i ostatním, mě moc.
no a pak došlo na onu očekávanou chvíli radosti, snad se to bude líbit i ostatním, mě moc.
Tak se trochu ochladilo a mě nechtěl chytit traktor, po konzultaci s opravářem se mi takřka zježil i ten zbytek vlasů na hlavě co mám a zvolil jsem cestu nejmenšího zla. Mám v sání dírku se šroubkem pro startovací podporu a syn říkal, že když ho vyndal tak traktor chytil lépe, tak hurá na sání a zděšení bylo na světě
Nakonec to spravil asi půl litr benzínu a traktor chytá na otočení. S přáním krásného dne zdraví Venca.
Nakonec to spravil asi půl litr benzínu a traktor chytá na otočení. S přáním krásného dne zdraví Venca.
Jestlipak na nej nekdo pri udrzbe nezapominal
Jinak parkovani mas paradni. Zavidim
Jinak parkovani mas paradni. Zavidim
Stydím se za tuto zem
No není to tak dlouho co jsem to čistil, ale jízda po usušené louce při vožení dřeva si jistě vybere své, ale dopadlo to nejlíp jak mohlo.