Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Na raz traktoristo-motorkářů bych přijel na dvou kolech

a) ano
63
50%
b) dobrý nápad, ale ne
8
6%
c) ne
5
4%
d) nemám motorku
18
14%
e) chtěl bych přijet, ale je to daleko i když zatím nevím kde to bude :)
33
26%

Celkem hlasů: 127

Zpráva
Autor
Sniper

Re: Kolik je zde TRAKTORISTO-MOTORKÁŘŮ?

#2251 Nový příspěvek od Sniper »

Vrátil jsem se z lázní z Holčovic :D
To víš, antabus dá zabrat :smich:
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

Tomas6

#2252 Nový příspěvek od Tomas6 »

Podle fotky kotla v jiném tématu ty lázně moc nezabraly. :smich:
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233

Fizz

#2253 Nový příspěvek od Fizz »

to bude tou tatrou, tam si makneš,... ted to bude maník z MANíku... ti kynou dobře...
"... to že máš internet neznamená, že sr@čky co máš v hlavě a považuješ je za myšlenky musíš ventilovat veřejně..."
Other-Side II. '23

hobr

#2254 Nový příspěvek od hobr »

Sniper - gratuluji k novému stroji! 8) :potlesk: Hlavně bez nehod! :driver:
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

Sniper

#2255 Nový příspěvek od Sniper »

Tomas6 píše: pát říj 04, 2024 8:27 am Podle fotky kotla v jiném tématu ty lázně moc nezabraly. :smich:
:D :D :D :D :D
Země voní, jede po ní pětadvacet bujných koní. Na Zetoru traktorista, oko bystré, ruka jistá.

TATRA NEZNÁ BRATRA

murár

#2256 Nový příspěvek od murár »

Chlapy a čo tak postaviť motorku z traktora?! Menšia inšpirácia od protinožcov.
https://www.autotrendy.sk/2024/10/09/mo ... traktorov/

Killer Koly

#2257 Nový příspěvek od Killer Koly »

dneska jsem vyuzil krasne pocasi a projel se na motorce. dojel jsem mensi kolonu a abych videl, co se deje vepredu a hlavne abych si trochu protahnul nohy, tak jsem se postavil do stupacek a asi kilometr jsem jel ve stoje. bohuzel za mnou hlidka prudicu a chuju, co potrebovala splnit normy na vyber pokut a zastavili me. pry jsem pouzil motorku v rozporu se zakonem o vyuziti vozidla. dost jsem nechapal, slo jim totiz o to, ze v technicaku je napsano 2 mista k sezeni, ale 0 mist k stani, takze na ni nesmim za jizdy stat :vztek: pochopitelne jsem nezaplatil a pujde to do spravniho rizeni :cert:
za stejnou vec lze udajne udelit pokutu i na kole, takze cyklisti, pokud pri jizde do kopce nesedite na sedle a slapete ve stoje a potkate podobne blby jako ja, tak mate smulu taky
Ferda Mravenec, práce všeho druhu

fikejz

#2258 Nový příspěvek od fikejz »

Dobrá blbost. Muselo by to být někde výslovné zmíněno, jako zakázané. Protože co ti zákon nezakazuje to smíš. Já osobně paragraf, který by zakazoval na motorce jízdu ve stoje neznám. Asi by stálo za to na ně podat stížnost. Ale kdo ví co a jak napíšou do správního. Nahrané, alespoň zvuk, to náhodou nemáš?
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

Tomas6

#2259 Nový příspěvek od Tomas6 »

Tak na to su vážně zvědavý jak to dopadne. Pak tu prosím napiš výsledek. Na burgmanu tomdost dobře ve stoje řídit nejde, ale na 4kolce tak jezdím naprosto běžně. I po silnici...
Můj 7045 horal (pokladnička)viewtopic.php?f=36&t=118233

chobotek

#2260 Nový příspěvek od chobotek »

By mě zajímalo, jak by to dopadlo, kdyby ten motocykl jel jednou stopou po jednom kole... Asi pořád stejně, budou se točit okolo 361/2000 Sb., §4. Držím palce.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

fikejz

#2261 Nový příspěvek od fikejz »

A čo také si predstavujetě, Kefalín, pod slovom ukázněně?
Dost možná, se ve správním řízení ukáže, že řidič motocyklu ohleduplně a ukázněně stál. :-/
Podobně, jako mohl jet ukázněně a ohleduplně po zadním - s ohledem, aby nezabíral tolik místa ;-)
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

sekalsemmalo

#2262 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

to mě ještě nenapadlo,kilometr jet vestoje. ty řidítka my elektrosportovci máme níž,ne u krku,jak nějakej motorkář,tak by to jistě vedlo k nahrbení a ne k frajerskému a agresivnímu vzpřímenému postoji,abych viděl,co se děje vepředu.trnutí nohou taky neznám,přece jenom pravidelná jízda na kole rozproudí krev,nohy se okysličujou a ischemická choroba je tím poražena. no,my máme studie a ještě k tomu jsme preferovaní, máme taky deklaraci .,tak po nás policie nejde https://www.welovecycling.com/cs/2022/0 ... -pedalech/ navíc je taková jízda na motorce neaerodynamická s větší spořebou paliva a vylučováním čmoudíků...
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

fikejz

#2263 Nový příspěvek od fikejz »

Tobě už doopravdy hrabe. Nemůžeš si od toho vytrapování s cyklistikou a zasíráním ostatních vláken dát pokoj? Nebo si koleduješ o příděl nějakého toho exotického ovoce třeba na týden?

sekalsemmalo

#2264 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

hochu,ty tu máš už pověst žáčka,co ukázňuje a žaluje paní učitelce( a je jich tu víc).paní učitelka jen utrápeně řekne ,vážně?pak si pomyslí,že takového člověka by v dospělosti nechtěla potkat a jde studovat pedagogickou příručku.a tedˇ k věci.není legislativní důvod,že by cyklista dostal pokutu za jízdu ve stoje,jak uvádí zabiják Koly. motorkář,jak je vidět ano..hoši tady bude brzo na půl roku takovej klid.listí se smejká,chladno...jen krosový jezdec vyjede...
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

Marek.R.

#2265 Nový příspěvek od Marek.R. »

sekalsemmalo píše: stř říj 23, 2024 3:47 pm navíc je taková jízda na motorce neaerodynamická s větší spořebou paliva a vylučováním čmoudíků...
A jízda na elektrokole zase s vylučováním mozkových buněk, aneb jdi s tím už do prdele.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“