Počasí II

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
Chose11

Re: Počasí II

#13576 Nový příspěvek od Chose11 »

Včera mě počasí nechalo krásně vykydat hnojiště a rozházet ho po poli, horní pole zorat a na spodním se spustil takový liják, že už to nešlo, za hodinu byl klid. Takže až to trošičku oschne a to netuším kdy, můžu doorat.
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.

ota

#13577 Nový příspěvek od ota »

Chose11 u nás se drželo pravidlo ,,hnůj do 24h musí být zaoraný." 8) Babička to taky říkávala. Většinou se hnojilo a zrovna zaorávalo.
Tady je od rána hnusně. Zataženo a 11°C. Teď pěkně zapršelo. Byl jsem u holičky a s brýlema u mechanika a po cestě dom slejvák takové velké kapky. No jsem v dílně u kysny a nevím jestli to asi překlepu do oběda? Mám rozebranou spojovačku a kuláky ze Z 25. Včera jsem do šroubu štelování spojovačky nastříkal betelnej odrezovač. Tak to půjdu zkusit co to udělá. No vlastně jdu objednat ty oba kuláky nové. Ten jeden to má na hraně. Jo tak to jdu udělat. Jinak hnusně a mrak je tam podle radaru na půl dne. Kurva kde jsou ty ,,Václavský časy" jako každej rok! :vztek:

hobr

#13578 Nový příspěvek od hobr »

Za posledních 24h spadly 4mmm. Dnes bez deště, pod mrakem.
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

fikejz

#13579 Nový příspěvek od fikejz »

Už před chvílí se tu rozjasnilo a na nebi jen pár obláčků.
Jj Chobotku, ta "studie" je v článku na onom serveru v podstatě přetištěna celá :)
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

drtikol

#13580 Nový příspěvek od drtikol »

Ahoj, večer začalo lejt a pršelo celou noc až do 11 hodin dopoledne kdy se většinou počasí mění, napršelo necelých 20mm, teď je pořád pod mrakem a 9 stupňů tepla .

sekalsemmalo

#13581 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

né,tak proč né.já si taky radši odchodím zimu v polobotkách.když je na Vánoce na horách jen pocukrováno(ale tyhle vánoční oblevy přicházej pravidelně,to maj meterologové vysledovaný,jak medarda). přečtu si,jak v únoru napíše fikejz plus tři.Čárls se zapomene v nadávání na ekology a zavzpomíná,jáká bejvala dřív zima a pak už se těším na jaro. a tady se můžou na lanovku přivařit háky na sjezdový kola.. https://www.novinky.cz/clanek/cestovani ... .seznam.cz problém ani není ty dva stupně oteplení,ale ta nenadálá proměnlivost počasí,podnebí kterou to přináší...
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

sekalsemmalo

#13582 Nový příspěvek od sekalsemmalo »

je tam zmíněný kolo... kreslená edukace pro traktoristy z akademie věd.. https://www.youtube.com/watch?v=52dFlY1WU7s
sekalsemmalo-ten,co ho zasáhl za bouřky blesk ve dřezu na nádobí

hobr

#13583 Nový příspěvek od hobr »

Odpoledne svítilo slunko, navečer vzdálené hřmění. Vcelku slušný lijavec. Zítra dodám milimetry.

fikejz

#13584 Nový příspěvek od fikejz »

Odpoledne se opět zatáhlo a každou chvíli poprchávalo. Celkem za dnes 0.8mm. Docela foukalo od severovýchodu a teď je venku šest stupňů.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

hobr

#13585 Nový příspěvek od hobr »

Ráno jsem vylíval 10mm. Den jak jitrnica - svítí slunko a je krásně. :potlesk:

fikejz

#13586 Nový příspěvek od fikejz »

Ráno byli dva stupně. Udělalo se jasno, slunečno, sem tam mráček, venku je nyní 12°C.

ota

#13587 Nový příspěvek od ota »

Venku je 12°C. Od brzkého rána opět prší. Vzbudil jsem se, byla ještě tma a pršelo. Teď střídavě prší, mrholí. Tma je jak kdyby bylo brzo ráno. Zataženo. Potřeboval jsem dobagrovat tu podlahu v kutlochu. Myslím, že tam bude stát voda. Musím se tam dojít podívat. Poo jedu do moštárny s jablkama smoštovat. To mi nevadí že prší.

fikejz

#13588 Nový příspěvek od fikejz »

Ráno tu bylo 8°C, teď je 9. Momentálně bez deště, ale od půlnoci už napršelo 1.6mm a ještě s něčím jedou. Teď se trochu rozjasňuje, ale před chvílí byla taky tma skoro jak v noci.

ota

#13589 Nový příspěvek od ota »

Jo tady taky, tma jak v noci, mraky se válely skoro po zemi. Napršelo 4 mm. No ale teď svítí sluníčko! Jak svítí na mraky tak jsou uplně černý. No podle radaru by už dneska pršet nemělo. Jdu naložit jablka a jedu do moštárny. Minule to ,,lilo" z 50 kg bylo asi 38l moštu. 8)

fikejz

#13590 Nový příspěvek od fikejz »

Ráno pět stupňů a zataženo. Včera ještě přišlo pár přeháněk odpoledne, dohromady napršelo 2,6mm.

Odpovědět

Zpět na „Putyka“