Počasí II

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
other-side II

Re: Počasí II

#13546 Nový příspěvek od other-side II »

postěžuju si a půjdu ven, s pláštěnkou.....

u nás za rok tak polovina, tj 400mm deště

měsíc a půl nepršelo a teď se to dohání, mám samou práci venku a nic z toho, brambory na poli sežerou myši
Kéž jsou všechny bytosti šťastny.

vitex

#13547 Nový příspěvek od vitex »

Hnusně,hraji si na Oty s Haliusem.

ota

#13548 Nový příspěvek od ota »

Tedy Jsi si hustě loknul gořalky z láhve, potom Jsi stoupnul k soustruhu a honíš tam setinky jako já, ju? :vysmech: Halius polítal zahradu, pochcal si pár orientačních bodu zahrady a teď se skulil do ,,lavůrku". Lavůrek to je ten pejskovej polštář pro spaní. Loknul bych si na Tvoje, ale došlo. Musím doma něco vyšpatnit. Jsou tady jen samé ,,patoky" jakýsi rum republika a Don čehosi. Nikdo to nepije, ani Halius to nechce! :vysmech:
Venku 8°C a drobně prší. Zima, že jsem vyhrabal kamna v dílně z haldy krámů co jsem k nim nastavil přez léto.

chobotek

#13549 Nový příspěvek od chobotek »

No a co bys tak chtěl do takového počasí? Třeba se to tady vyskytuje a dá se to dopravit. Tu je 10˚C, zataženo, bez deště.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.

ota

#13550 Nový příspěvek od ota »

Posral se mi pemanentní magnet na soustruh a pekluju se tady s tím v univerzálce. Hnusné počasí a k tomu jedna smutná zpráva. Kurva to je den blbec! No kdyby bylo sluníčko, 30°C tryčko kraťasy hned by se to lepší u toho soustruhu stálo. O něco lepší nálada by byla.

Čárls

#13551 Nový příspěvek od Čárls »

Drobně mrholi a má přijet dcerka s vnoučkem stará vyšiluje a blbne na entou jak kdyby měl přijet prezident už sem ji i seřval neb stejně během chvilky až přijedou to bude jak před uklidem :smich:
Oto já na tyhle věci měl funglovku univerzáku aby nebyla vychozená pak to jde jedna báseň a drží míry ale to je jedno maš svý metody Vpraci bych se s tím nemazal přídavek a davaj na magnetku obrousit jen bych to napíchal z kulatiny Vždy zaleží na možnostech a podmínkách co kdo má ale musí to bejt ex piplačka jak jsi psal No hlavně když práce je a je zaplacená 8) Tak ať ti to odsejpá :friends:
Kdo nic nedělá nic nezkazí pokusy sou cesta k úspěchu
Sem chodím rád a často http://prehrada-les-kralovstvi.cz/

ota

#13552 Nový příspěvek od ota »

Od včerejška drobně mrholí, poprchává i prší. Venku 8°C. Ráno jsme vstali dřív a koukám mrholilo. Hurá jedeme do kovošrotu! V kovošrotě spousty krásných věcí. Skejsli jsme tam 2 hodiny. Soused asi 75 kg a mi 35 kg. Ale máme tam odloženej pěknej asi 200 kg zgarp. Ten by se do auta nevešel. V průběhu prohlídky kovošrotu různě pršelo, chvilku i lilo. Zábly mě ruce a to jsem měl rukavice. Než jsem šel na oběd kouknul jsem do srážkoměru. Od včera od navečera 20 mm. Už zase všude stojí voda. Vedle silnice škarpou teče zase potůček. Jdu teď do fabryky vyčistit kamna, výměník a komínky. A přivezu si pár soudků se shrabkama. Topná sezona asi začne! :vztek:

fikejz

#13553 Nový příspěvek od fikejz »

Ráno 9° a teď už jen 7. Ateď taky každou chvíli mží. Od včera už 8,8mm a od půlnoci 2,8mm. Nahoře na louce se už na cestě dělá pěkný blátíčko. Za chvíli odsud nevyjede zas nic než traktor.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

hobr

#13554 Nový příspěvek od hobr »

Od včerejšího rána do dnešního večera spadlo 18mm... :ano:
Venku je 10°, v ložnici mám 15°. Přiznám se, že ještě netopím. :nene: (Manželka má v obýváku 19°, asi jí to stačí :) ...)
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

Čárls

#13555 Nový příspěvek od Čárls »

Jo tak to by mě vynesli v zubech :smich: Dorazili mladí a davídek tak se topí plynem je to všudybýlek a vše musí zkoumat takže krbovky nepřichází zatopit Při jeho zvídavosti by to byl pruser jak mraky :-/
Venku je 9° a doma se topí na 22 ale mě je to málo Jak je venku chladno obrátí se mi krevní oběh a potřebuji letní teploty na doma :smich:

hobr

#13556 Nový příspěvek od hobr »

Musíš "zapojit" i vnitřní vytápění a bude dobře. :red:
https://www.google.com/search?sca_esv=9 ... 80&bih=855
"Pokud nám vládnou špatní lidé, nemůžeme čekat lepší časy..."

ota

#13557 Nový příspěvek od ota »

U nás 8°C. Myslel jsem, že venku prší, tak jsem si přispal. :vysmech: Není kam spěchat. A ono chvilku svítilo sluníčko, teď se trochu zatáhlo. Mám v plánu jít do dílny. Jinak Hobr včera přišel soused že ,,dáme cvrka"? Jasně on má u mě v dílně flašku domácí slivovice. A mě už hruškovice došla. Na almaře stojí asi 3 flašky rumu. Když se na ně podívám, naskočí mi husí kůže. No jsem zvyklej na ty světlé destiláty! Jedna flaška toho rumu ja načnutá. Nějakej Don čehosi. Loknul jsem si, co už. A fuj není to můj ,,hrnek". Soused že dej stržek! Tak si taky loknul. Taky se otřepal. No nějak tyhle barevny pití nemusíme ani jeden. Musím si doma vyhrabat něco dobrého. Však tu něco bude!
Jinak topíme v krbovkách večer. Manželka že je zima. Ve fabryce zatopím asi prvně v pondělí.

Čárls

#13558 Nový příspěvek od Čárls »

Snad vše ale ne rum Po tom jsem se jednou ožral jak prasce a od tý doby ho nemužu cejtit ani v buchtách
Zataženo a venku 10°

fikejz

#13559 Nový příspěvek od fikejz »

Ráno sedm, teď osm a půl stupně a pořád zataženo. Aspoň že už neprší. Srážkoměr ukazuje roční úhrn 893,6mm tedy od čtvrtka dalších 10,6mm.
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.

ota

#13560 Nový příspěvek od ota »

Čárlsi no spíš u mě z dávných let a bujarého mládí, po čem jsem se neožral tenkrát, toho bylo málo. Pamatuju se kámoš měl narozeniny a doma sebral asi 4 lahve Jakamarus. Ježiši to byla vopice! Nebo už mnoho roků spátky jeli jsme na zábavu. Spicha jsme měli v K. Hoře u Anděla. Teď je tam mnoho roků Větnamec v té hospodě. Kámoš už tam čekal když jsem přišel. Pil černé pivo. Tenkrát byla móda Griotka! Já to pil vopatrně takové babské piťí. Teď Griotku u nás pijou Ukrajinky ale i ty mladé. Takže asi to není babské piťí. No nic že jdeme na vlak a jedeme na ,,odpolední čaje" na Roztěž. Zaplatili jsme a hurá na vlak. Na zábavě kamarád pokračoval v Griotkách. No on se uměl napít! Ale jak se napil toho světlého piva, nějak mu to nesedlo a letěl ven. Byl sníh. A hodil šavly před vchodem do takové hory sněhu. Pamatuju se na podium vlezl jakýsi pořadatel a dotazoval se, komu se co stalo, že v hromadě sněhu je cosi podivného. No to se ví půlka lidí ze sálu se šla podívat, co se stalo! Kámoš zunknul 10 těch černejch pivek u toho Anděla a celkem asi 15 panáků té griotky. A jak tam venku vrhnul prožralo to tu hromadu až dolů. Ale flek jak tele, jak by tam podříznul prase! Všichni tenkrát mysleli že je to krev. Jen nás pár kolem kámoše vědělo, co se stalo. :smich:

Odpovědět

Zpět na „Putyka“